Greek GSX-R forum
S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Poll_l10S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Poll_c10S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Poll_l10S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Poll_c10S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ?

Πήγαινε κάτω 
+6
BillyGsxR
georgeIII
Painterz
T.R.E
kentaurosk8
JIMK7
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ?   S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Νοε 2013, 22:26

Τι να πω δεν ξερω οση ωρα το ειχα λυμενο του ειχα βαλει τη παταρια οπως οπως και κουνουσα τα καλωδια αλλα τιποτα μια απο τα ιδια spao 

Το δενω το ανοιγω τιποτα παλι xmmm 

Του καθαριζω την οθονη που ηταν γεματο δαχτυλιες το ανοιγω και τσουπ μια χαρα απο τοτε δεν μου εχει κανει κιχ adffs

Μου εκατσε λουκουμι παντως tongue γιατι απο βδομαδα εχω να κανω καυσαναλυση σε ενα 1000 Κ7 Very Happy 
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ?   S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ? - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 03 Νοε 2013, 12:15

μικρο το κακο. μαλλον ειχε ξεκουμπωθει καποιο καλωδιο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

S.O.S. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ laptop ?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ποιος ξερει????
» επιλογή laptop
» ΠΟΙΟΣ????

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com