| Στροφαλος... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Psycho Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2009
| Θέμα: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 17:10 | |
| Παιδια σορρυ για το πρηξιμο ... ξερετε ποσο κανει ο στροφαλος σε κ8 750 ? :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 17:12 | |
| - Psycho έγραψε:
- Παιδια σορρυ για το πρηξιμο ... ξερετε ποσο κανει ο στροφαλος σε κ8 750 ? :P
γιατι????? τι επαθες??? | |
|
| |
Psycho Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 17:17 | |
| ειχα μια πτωση.... με αρκετα χιλιομετρα και εχουν αρχισει και παρουσιαζονται ενα ενα τα προβληματα , και μαλον τωρα θα χρειαστω και στροφαλο κε ψαχνω να δω τιμες να παθω το εγγεφαλικο :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 17:22 | |
| - Psycho έγραψε:
- ειχα μια πτωση.... με αρκετα χιλιομετρα και εχουν αρχισει και παρουσιαζονται ενα ενα τα προβληματα , και μαλον τωρα θα χρειαστω και στροφαλο κε ψαχνω να δω τιμες να παθω το εγγεφαλικο :P
ωχχχχ!!! ευχομαι να βρεις ακρη δεν κοιτας και για ολοκληρο μοτερ ? μπορει να συμφαιρει! | |
|
| |
Psycho Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 17:25 | |
| ολοκληρο μοτερ? ωχ καταλαβα τοσο ακριβα ο στροφαλος? ελπιζω να χρειαστει μονο βολαν.... τεσπα.. ευχαριστω :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 17:33 | |
| - Psycho έγραψε:
- ολοκληρο μοτερ? ωχ καταλαβα τοσο ακριβα ο στροφαλος?
ελπιζω να χρειαστει μονο βολαν.... τεσπα.. ευχαριστω :P ειναι αρκετα ακριβος! λεω για μοτερ μεταχειρισμενο! ο jimk7 σιγουρα θα ξερει να σου πει! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 17:51 | |
| - nasos-v έγραψε:
- Psycho έγραψε:
- ολοκληρο μοτερ? ωχ καταλαβα τοσο ακριβα ο στροφαλος?
ελπιζω να χρειαστει μονο βολαν.... τεσπα.. ευχαριστω :P ειναι αρκετα ακριβος!
λεω για μοτερ μεταχειρισμενο!
ο jimk7 σιγουρα θα ξερει να σου πει! Σιγουρα η τιμη του δεν ειναι προσιτη ασε που εχεις να κανεις και με τα εργατικα κατι που και εκει θα εχεις μεγαλο θεμα στη τιμη Αν εχεις προβλημα με το στροφαλο ψαξε για αλλο μοτερ :vwrv: | |
|
| |
Psycho Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Πεμ 16 Ιουλ 2009, 18:05 | |
| πωω.. καταλαβα...ελπιζω να μη χρειαστει ο στροφαλος ..προς το παρον εχω αλαξει καπακι μοτερ και τωρα περιμενω να ερθουν τα βολαν για να δω αμα χρειαζετε στροφαλος...θα δειξει η νεκροψια :( | |
|
| |
necpro2000 Jr.gixxer
Όνομα: : Nectarios Protopapas Τόπος : Kallithea Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Αγωνιζόμενος : Για την επιβιωση Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Κυρ 19 Ιουλ 2009, 07:32 | |
| Τιμη για καινουργιο στροφαλο που ειδα σε ξενα site , παιζει γυρω στα $950 USD . Χωρις μεταφορικα κλπ κλπ (Υπολογισε οτι μπορει να πληρωσεις και τον εκτελωνισμο αμα τον φερεις απο εξωτερικο + 20%-25%) . Απο Σφακιανακη τιμη ακομα αγνωστη . Και υπολογισε και το κοστος για καινουργια κουζινετα για στροφαλο και μπιελες αμα σου προκυψει τελικα αγορα στροφαλου (12$*4) + (15$*4) χοντρικα ολα αυτα . Συμφερει απο την αγορα ολοκληρου μοτερ αλλα ο στροφαλος ειναι περιεργο θεμα , μπορει σου βγαζει συνεχεια προβληματα αμα δεν ψαχτει με το μικροσκοπιο .
Μακαρι να την βγαλεις καθαρη χωρι πολλα-πολλα !
Φτου,φτου μακρια απο `μας | |
|
| |
Psycho Jr.gixxer
| |
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Τρι 21 Ιουλ 2009, 08:48 | |
| - Psycho έγραψε:
- φιλε μου , το μοτερ εχει 4000 χιλιομετρα και εχω την εντιποση οτι ειναι καλυτερα να παρω ενα καινουργιο στροφαλο (αμα χρειαστει) για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο να μην βγαλει κανενα αλλο προβλημα .... προς το παρον περιμενω με ανιπομονισια να φερει το βολαν η σουζουκι για να δουμε αμα θα χρειαστει ...και οπως ειπες φτου φτου μακρια απο 'μας
σορρυ , δηλαδη το εχει λυσει ο μηχανικος και δεν ξερει ακομα αμα εχει κτυπηθει ο στροφαλος!?? λιγο παραξενα μου φαινονται αυτα!! ρε Δημητρη για δωσε λιγο τα φωτα σου μην την πατισει το παιδι και του φανε τα λεφτα τσαμπα! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Τρι 21 Ιουλ 2009, 15:50 | |
| ΕΕ ναι και μενα καπως περιεργο μου ακουγεται να μην ξερει αν θελει στροφαλο ( αν και δεν το νομιζω να θελει ) αλλα καλυτερα ας περιμενουμε να δουμε τι θα του πει του παιδιου και βλεπουμε :vwrv: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Τρι 21 Ιουλ 2009, 17:41 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- ΕΕ ναι και μενα καπως περιεργο μου ακουγεται να μην ξερει αν θελει στροφαλο ( αν και δεν το νομιζω να θελει ) αλλα καλυτερα ας περιμενουμε να δουμε τι θα του πει του παιδιου και βλεπουμε :vwrv:
τουλαχιστον να μην προβει σε καμια αγορα αν δεν ενημερωσει! υπαρχουν ατομα εδω μεσα που μπορουν να σε βοηθισουν πολυ | |
|
| |
necpro2000 Jr.gixxer
Όνομα: : Nectarios Protopapas Τόπος : Kallithea Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Αγωνιζόμενος : Για την επιβιωση Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Τρι 21 Ιουλ 2009, 19:00 | |
| Sorry που στο λεω αλλα ο μηχανικος σου επρπε να ξερει απο το πρωτο λεπτο . Αποιοδηποτε "κεφαλομα" , χτυπημα , στραβωμα στον στροφαλο απαιτηται αλλαγη στροφαλου . Ο πιο χρονοβορος και ακριβος τροπος για διαγνωση ειναι γενικο λυσιμο μοτερ και να παει ο στροφαλος να μετρηθει (αν δεν υπαρχει καποιο εμφανες ελλατωμα) . Προχειροδουλειες και "δεν μαμιεται" δεν σηκωνει σε τετοιες περιπτωσεις γιατι με αζυγηστο στροφαλο στην καλυτερη των περιπτωσεων θα παρεις το ρουλεμαν του στροφαλου στο χερι για κομπολοί και στην χειροτερη τον ιδιο τον στροφαλο (αζυγιστοι στροφαλοι κοβονται σαν αγγουρι στην τελευταια εδραση) .
Δωσε μεγα ΠΡΟΣΟΧΗ .... μην αμελησεις τιποτα . | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Τρι 21 Ιουλ 2009, 21:59 | |
| - necpro2000 έγραψε:
- Sorry που στο λεω αλλα ο μηχανικος σου επρπε να ξερει απο το πρωτο λεπτο .
Αποιοδηποτε "κεφαλομα" , χτυπημα , στραβωμα στον στροφαλο απαιτηται αλλαγη στροφαλου . Ο πιο χρονοβορος και ακριβος τροπος για διαγνωση ειναι γενικο λυσιμο μοτερ και να παει ο στροφαλος να μετρηθει (αν δεν υπαρχει καποιο εμφανες ελλατωμα) . Προχειροδουλειες και "δεν μαμιεται" δεν σηκωνει σε τετοιες περιπτωσεις γιατι με αζυγηστο στροφαλο στην καλυτερη των περιπτωσεων θα παρεις το ρουλεμαν του στροφαλου στο χερι για κομπολοί και στην χειροτερη τον ιδιο τον στροφαλο (αζυγιστοι στροφαλοι κοβονται σαν αγγουρι στην τελευταια εδραση) .
Δωσε μεγα ΠΡΟΣΟΧΗ .... μην αμελησεις τιποτα . Καλα δεν υπαρχουν πια ρουλεμαν στα στροφαλα των GSXR :grgrw: αλλα μεταλλα οπως και να εχει για να δει καπιος αν εχει στραβωσει δεν χρειαζεται καν να λυσει το μοτερ Αν και μου φαινεται πολυ δυσκολο να εχει στραβωσει γιατι ειναι πολυ χοντρος αλλα παλι ποτε δε ξερεις :betvt: | |
|
| |
Psycho Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Τρι 21 Ιουλ 2009, 22:05 | |
| Το μοτερ δεν το εχει λυσει ακομη περιμενουμε να φερει η σουζουκι το βολαν για να λυσει το μοτερ να δει αμα χρειαστει στροφαλο , απλα μου ειπε οτι υπαρχει μια πιθανοτιτα να πρεπει να αλαξω στροφαλο , θελω να ελπιζω οτι δε θα εχει παθει τιποτα , ευχαριστω παντος που καθεστε και ασχολιστε με το προβλημα μου | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Τρι 21 Ιουλ 2009, 22:26 | |
| - Psycho έγραψε:
- Το μοτερ δεν το εχει λυσει ακομη περιμενουμε να φερει η σουζουκι το βολαν για να λυσει το μοτερ να δει αμα χρειαστει στροφαλο , απλα μου ειπε οτι υπαρχει μια πιθανοτιτα να πρεπει να αλαξω στροφαλο , θελω να ελπιζω οτι δε θα εχει παθει τιποτα , ευχαριστω παντος που καθεστε και ασχολιστε με το προβλημα μου
Να υποθεσω οτι σου εχει σπασει η καουκα του βολαν αν ναι δεν την εχετε βγαλει να δειτε τι ακριβος παιζει μιλαμε για δυο λεπτα δουλεια :vwrv: ετσι για να σου φυγει το αγχος ρε αδερφε :betvt: | |
|
| |
izzy Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 89 Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2008
| Θέμα: Απ: Στροφαλος... Σαβ 01 Αυγ 2009, 11:41 | |
| θα βαλει το καινουριο βολαν και τοτε θα δειξη αν θελει στροφαλο.. συνηθως δεν θελει ,αλλα παντα υπαρχει η πιθανοτητα και καλως του το ανεφερε ο μηχανικος.. χαλαρα και θα μαθουμε τι εγινε απο τον φιλο.. αν χρειαστει στροφαλο δουλευω στον Δρακο ,οποτε θα το φιαξω αστερι το μοτερ ! Σε καθε περιπτωση ευχομαι να τελειωσεις μονο με ενα βολαν ,απο κει και περα να μην ανυσηχεις ολα γινονται | |
|
| |
| Στροφαλος... | |
|