Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Κυρ 10 Νοε 2013, 21:55
gabri έγραψε:
Αν τελικά δεν γίνει ΠΠΤ ή γίνει μόνο σε Τρίπολη και Τυμπάκι, είμαι και εγώ μέσα.....
Βρε καλώς τον ..... Λέω και γω .... Λείπει ο μαρτης απτή Σαρακοστή ;;;;;; Λοιπόν Φιλαράκι αν , λέω αν , τα καταφέρουμε να είσαι σίγουρος οτι θα περάσουμε ..... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ , εννοείτε οτι αν δω οτι όντως με περνει .... Ξεκιναω .... προπόνηση....(να ένα καλο κίνητρο ...) πολυεστερικα ( που τα έχω και κάθονται ...) και ... Out of the limits ...
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Κυρ 10 Νοε 2013, 21:58
busa respect έγραψε:
gabri έγραψε:
Αν τελικά δεν γίνει ΠΠΤ ή γίνει μόνο σε Τρίπολη και Τυμπάκι, είμαι και εγώ μέσα.....
Βρε καλώς τον ..... Λέω και γω .... Λείπει ο μαρτης απτή Σαρακοστή ;;;;;; Λοιπόν Φιλαράκι αν , λέω αν , τα καταφέρουμε να είσαι σίγουρος οτι θα περάσουμε ..... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ , εννοείτε οτι αν σω οτι όντως με περνει .... Ξεκιναω .... προπόνηση....(να ένα καλο κίνητρο ...) πολυεστερικα ( που τα έχω και κάθονται ...) και ... Out of the limits ...
Ετσι έτσι...και μην σε νοιάζει για την χοντρούλα, αν δεν πετύχει η... δίαιτα που θα της κάνεις, θα σου δώσω εγώ την μικρή αδερφή της!!!!!
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Κυρ 10 Νοε 2013, 22:08
gabri έγραψε:
busa respect έγραψε:
gabri έγραψε:
Βρε καλώς τον ..... Λέω και γω .... Λείπει ο μαρτης απτή Σαρακοστή ;;;;;; Λοιπόν Φιλαράκι αν , λέω αν , τα καταφέρουμε να είσαι σίγουρος οτι θα περάσουμε ..... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ , εννοείτε οτι αν σω οτι όντως με περνει .... Ξεκιναω .... προπόνηση....(να ένα καλο κίνητρο ...) πολυεστερικα ( που τα έχω και κάθονται ...) και ... Out of the limits ...
Ετσι έτσι...και μην σε νοιάζει για την χοντρούλα, αν δεν πετύχει η... δίαιτα που θα της κάνεις, θα σου δώσω εγώ την μικρή αδερφή της!!!!!
Ααααα ... Δεν ξεκινάς καλά...... Δεκτή η πρόκληση - πρόσκληση - ...!!!!
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Δευ 11 Νοε 2013, 11:34
Καποιες πληροφοριες και τιμες για ελευθερη προπονηση στο misano
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Δευ 11 Νοε 2013, 12:09
Εαν τωρα καποιος δεν θελει να παει με τη μηχανη του ή να μπλέξει με μεταφορικά/λάστιχα/κουβερτες/stand και οτι αλλο , οπως επισης και για πιστες που ειναι πιο μακρια....
Μεσα ειναι και τα λαστιχα!!!! Εαν δεν το κανεις σωβρακο (φανταζομαι βεβαια ειναι στις 350 λιρες της εγγυησης τα οποια επιστρεφονται εαν ζησει η μηχανη) μαλλον αξιζει και αυτο....
Και η λιστα με τα events....Σαν να παιζουμε στο playstation ενα πραγμα:
Οι τιμες για τις πιστες εκτος Αγγλιας ειναι πακετο με μεταφορα μηχανης (απο αγγλια ομως...) / ξενοδοχειο/πιστα....
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Δευ 11 Νοε 2013, 14:05
Μακάρι να το καταφέρετε παιδιά!! Προφανώς θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία!
Προσφέρομαι να κάνω τον διερμηνέα..... Μη μείνετε και νηστικοί!!
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Παρ 07 Φεβ 2014, 19:26
Λοιπον υπαρχει η δυνατοτητα για 3 με 4 ατομα ακομα να γνωρισουν απο κοντα το instabul park , πιστα κατηγοριας formula 1.Πιο πανω δεν εχει! Μετα απο παροτρυνση του Ανδρεα του Ψυχογιου θα παμε να λαβουμε μερος στο βαλκανικο πρωταθλημα οταν θα γινει στην εν λογο πιστα Απριλη/Μαιη. Εμεις θα παμε για να οδηγησουμε και να διασκεδασουμε . Τη πιστα δεν τη ξερουμε αλλα θα εχει πλακα να λαβουμε και μερος στη κατηγορια των νεων οδηγων. Κοστος θα ειναι μονο τα λαστιχα και τα μεταφορικα (αεροπορικο + εξοδα της νταλικας του ψυχογιου για να παει και να ερθει στη πιστα). Παιδια καλυτερα δεν γινεται και το κοστος θα ειναι λιγοτερο απο ενα 3ημερο στις σερρες. Γυρω στα 1000 με 1200 αναλογα τα γουστα. Η διαμονη/φαγητο και η πιστα ειναι δωρεαν λογο συμετοχης στον αγωνα. Οποιος ενδιαφερεται μου στελνει με πμ και το συζηταμε παραπανω.
Καλυτερη ευκαιρια για να μπει καποιος σε τετοια πιστα δε νομιζω να υπαρξει οπως εχουν τωρα τα πραγματα...
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Παρ 07 Φεβ 2014, 20:31
Άμα είχα μπει καμιά φορά πίστα θα πούλαγα ό,τι είχα και δεν είχα για να μαζέψω λίγα λεφτά που μου λείπουν και ερχόμουν με όλα......(πότε θα ανοίξουν οι πίστεεεεεεεεες!! )
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Παρ 07 Φεβ 2014, 22:48
καλησπερα.οντως πολυ καλη τιμη και καλη κινηση υπαρχουν ομως πολλα αλλα θεματα που καλο ειναι να σκεφτουν καποιοι αμα θελουν να πανε. 1.η πολυ σκονη που εχει πιστα μιας και δεν χρησιμοποιειτε πολυ συχνα 2.ειναι πιστα παρα πολυ ανοιχτη και θες τουλαχιστον 2 μερες να μαθεις να πηγαινεις αξιοπρεπως 3.εχει φουλ ανοιχτες στροφες και μαζεβεις τρελα χιλιομετρα με οτι αυτο συνεπαγεται το ειχα ψαξει και γω περυσι για εκει αλλα το απεφυγα για ολα τα παραπανο + οτι εμενα μου εβγαινε ιδια με μισανο μιας και δεν ειχα τις παροχες αυτες(νταλικα,διανομη,φαγητα κτλ ) Παντως θα ειναι μια φανταστικη εμπειρια για οποιους το επιλεξουν Α και να ξερεις στο βαλκανικο και ιδιαιτερα στους νεους πεζει πολυ καρνιβαλισμος οδηγηκα
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Σαβ 08 Φεβ 2014, 13:05
Πολυ ωραιο θεμα και πολυ καλη ιδεα εχει λιγο καιρο που το σκεφτομουνα...
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Σαβ 08 Φεβ 2014, 15:32
opoulian έγραψε:
καλησπερα.οντως πολυ καλη τιμη και καλη κινηση υπαρχουν ομως πολλα αλλα θεματα που καλο ειναι να σκεφτουν καποιοι αμα θελουν να πανε. 1.η πολυ σκονη που εχει πιστα μιας και δεν χρησιμοποιειτε πολυ συχνα 2.ειναι πιστα παρα πολυ ανοιχτη και θες τουλαχιστον 2 μερες να μαθεις να πηγαινεις αξιοπρεπως 3.εχει φουλ ανοιχτες στροφες και μαζεβεις τρελα χιλιομετρα με οτι αυτο συνεπαγεται το ειχα ψαξει και γω περυσι για εκει αλλα το απεφυγα για ολα τα παραπανο + οτι εμενα μου εβγαινε ιδια με μισανο μιας και δεν ειχα τις παροχες αυτες(νταλικα,διανομη,φαγητα κτλ ) Παντως θα ειναι μια φανταστικη εμπειρια για οποιους το επιλεξουν Α και να ξερεις στο βαλκανικο και ιδιαιτερα στους νεους πεζει πολυ καρνιβαλισμος οδηγηκα
Φανταζομαι σπυρο πως πριν απο αγωνα δεν θα ειναι χωματοδρομος απο τη σκονη.... Επισης εχει πολυ μεγαλες εξοδους διαφυγης με ασφαλτο εαν γινει λαθος. Το οτι η πιστα απλωνει εμενα με κανει να γουσταρω πολυ! Να μαζευεις χιλομετρα και να ερχεσαι με πολλα πριν τις στροφες!!!! Ασε που αυτη η 8 με τις 4 κορυφες που εισαι ταπα κατω για ωρα με πολλα πρεπει να ειναι πολυ κ@βλα!!!!
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Σαβ 08 Φεβ 2014, 15:36
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Σαβ 08 Φεβ 2014, 19:15
Η πίστα είναι απίστευτη. Έχει τρομερή χάραξη και θα το διασκεδάσετε πολύ. Πάρε βιντεάκια να χαρούμε!
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Σαβ 08 Φεβ 2014, 22:29
μεχρι και στο παγκοσμιο sbk ειχαν θεμα ευτυχως που εβρεξε ειπαν γιατι η πιστα γλυστραγε παρα πολυ. αμα φυγεις απο αγωνιστικη γραμμη γλιστραει τερμα μιας και δεν πατιεται.σιγουρα οι στροφες που λες ειναι τρομερες αλλα οπως σου ειπα επειδη ειναι παρα μα παρα πολυ φαρδια πιστα θελει αρκετη εξοικειωση πρωτα μιας και ειναι ιδιαιτερα τεχνικη.το καλο ειναι οτι δεν τρωει λαστιχα. μακαρι να πας μιας και η τιμη που λες ειναι πολυ καλη και να το ευχαριστηθεις φουλ αλλα οπως σου ειπα να εισαι λιγο επιφυλακτικος με τους νεους και το βαλκανικο γιατι οδηγουν με πριτσινομενη την ταυτοτητα στο στομα.
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Κυρ 09 Φεβ 2014, 03:31
opoulian έγραψε:
μεχρι και στο παγκοσμιο sbk ειχαν θεμα ευτυχως που εβρεξε ειπαν γιατι η πιστα γλυστραγε παρα πολυ. αμα φυγεις απο αγωνιστικη γραμμη γλιστραει τερμα μιας και δεν πατιεται.σιγουρα οι στροφες που λες ειναι τρομερες αλλα οπως σου ειπα επειδη ειναι παρα μα παρα πολυ φαρδια πιστα θελει αρκετη εξοικειωση πρωτα μιας και ειναι ιδιαιτερα τεχνικη.το καλο ειναι οτι δεν τρωει λαστιχα. μακαρι να πας μιας και η τιμη που λες ειναι πολυ καλη και να το ευχαριστηθεις φουλ αλλα οπως σου ειπα να εισαι λιγο επιφυλακτικος με τους νεους και το βαλκανικο γιατι οδηγουν με πριτσινομενη την ταυτοτητα στο στομα.
Φυσικα και θελει προσοχη και να μη μπλεκεις σε τσαμπουκαδες οσο γινεται.Σκοπος ειναι να παρεις μια ιδεα το πως ειναι μια τετοια πιστα με εναν οικονομικο τροπο. Πιστευω παντως οτι βλεποντας ολη αυτη την απλα στρωμενη με ασφαλτο οσο και να γλυστραει , το σηκωνεις και ξαναστριβεις χαλαρα απο τη στιγμη που δεν κυνηγας κατι γιατι δεν διαγωνιζεσαι απλα πας με σκοπο να διασκεδασεις. Και σιγουρα θα το διασκεδασεις!!! Τη πιστα απλα θα παρεις μια βασικη ιδεα πως πρεπει να πηγαινεις.
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Κυρ 09 Φεβ 2014, 11:05
opoulian έγραψε:
+++++ 1000
opoulian Normal gixxer
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Κυρ 09 Φεβ 2014, 12:46
ενα βιντεακι καταλληλο για την συγκεκριμενη πιστα....
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Δευ 10 Φεβ 2014, 10:28
Πολυ χαλια η πιστα....
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Πεμ 13 Φεβ 2014, 14:31
Και μια ενημερωση:
Για να λαβει καποιος μερος στο βαλκανικο πρωταθλημα θα χρειαστει license και σφραγιδα απο την ελληνικη ομοσπονδια αλλα σε αυτα θα μας βοηθησει ο ανδρεας ψυχογιος με κοστος 40 ευρω...
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Track days στο εξωτερικο Πεμ 13 Φεβ 2014, 16:17
Ποοο σκέτη γκαυλα είναι. Καλά η πιστα δεν παίζετε. Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να μπούμε αλλά που €