Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Γεια σας φίλοι μου αν και είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα το κάνω γιατί δεν είμαι σίγουρος και θέλω την άποψη και άλλων μελών του φόρουμ. Παρατήρησα ότι το stabilizer έχει κενά πάνω κάτω έστειλα ένα πμ στον φίλο miou που μου λέει ότι είναι φυσιολογικό και ένα πμ στον φίλο ghost που μου λέει ότι πρέπει να είναι σταθερό, πήρα σήμερα και στην αντιπροσωπία και μου λέει ο μηχανικός ότι δεν το γνωρίζει και ότι πρέπει να το δει............. Βλέποντας ένα βίντεο σήμερα με έναν τύπο που φτιάχνει ακριβώς αυτό το κενό στο youtube αποφάσισα να ανοίξω το θέμα μπας και καταλήξω κάπου. Την κατανόηση παρακαλώ.
Εδώ είναι δυο βίντεο από το δικό μου.
Κι εδώ από το παλικάρι που το φτιάχνει.
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
ειναι φυσιολογικο. εχει ball joint εκει γιαυτο το λογο. το ιδιο εχει και στην αλλη εδραση . μην το πειραξεις. το μονο που μπορεις να κανεις (αν κοπαναει) ειναι να βαλεις ενα o-ring αναλογου μεγεθους, για να μαζεψεις λιγο αυτο τον τζογο, αλλα οχι να τον μηδενισεις.
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
Εκει υπαρχει μια μπιλια που εχουν ολα τα σταμπι αν δεν υπηρχε αυτη απλα δεν θα δουλευε
Παμ παρακατω στην ουσια, το πανω κατω δεν ειναι κακο ειναι το φυσιολογικο που λενε το προβλημα ειναι στο δεξια αριστερα να μην εχει τσογο γιατι αν εχει τοτε εχεις προβλημα και παρεμπιπτοντως το εχω συναντησει σε μερικα μπουσα
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012