Greek GSX-R forum
ζελατινα? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ζελατινα? - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ζελατινα? - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ζελατινα? - Σελίδα 2 Poll_l10ζελατινα? - Σελίδα 2 Poll_c10ζελατινα? - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ζελατινα? - Σελίδα 2 Poll_l10ζελατινα? - Σελίδα 2 Poll_c10ζελατινα? - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ζελατινα?

Πήγαινε κάτω 
+9
Antonios_gsxr
boutser
lotinia
noodles
Black Eagle
Vortex
zed660
Miou
george k6
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
george k6
Normal gixxer
Normal gixxer
george k6

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Κατερινη
Αριθμός μηνυμάτων : 152
Αγωνιζόμενος : Καθημερινα
Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2013

ζελατινα? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Δεκ 2013, 22:06

Καλη η zero gravity δηλαδη;;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
bagos
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : βαγγελης
Τόπος : χαλκιδα
Αριθμός μηνυμάτων : 130
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Δεκ 2013, 22:28

Εγω φοραω fabri στο σουζουκι.ermax ειχα στο r1.
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Δεκ 2013, 23:04

george k6 έγραψε:
Καλη η zero gravity δηλαδη;;

Δες τις φωτογραφιες απο το μηχανάκι μου εκεί που τα παρουσιάζουμε για να την δεις αν σου αρεσει κτλ. Απο κάλυψη πάντως πρέπει να ειναι οτι καλύτερο για superbikes πλην ισως της mra οι οποίες όμως παραείναι ψηλες..
george k6
Normal gixxer
Normal gixxer
george k6

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Κατερινη
Αριθμός μηνυμάτων : 152
Αγωνιζόμενος : Καθημερινα
Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Δεκ 2013, 23:43

Αντωνη πρωτον τ εργαλειο σου ειναι παρα πολυ ωραιο ν πιστευω οτι γ τν ζελατινα εχεις δικιο!ειναι παρα πολυ καλη!γ τ κ6 μου ομως βγαινει ετσι;
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 08 Ιαν 2015, 16:11

Παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Επειδή με την dark smoke δεν μπορώ να γράψω καλό βίντεο με την gopro θα αγοράσω μία διάφανη zero gravity αυτές τις μέρες.

Έχει δοκιμάσει, ή έστω δει από κοντά zero gravity corsa σε supersport - superbike κτλ;

Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις double bubble, αλλά κοιτάω λίγο και τις corsa.

Λέτε να δείχνει άσχημη τόσο ψηλή που είναι πάνω στο K9;

Από άποψη κάλυψης μου πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα με την double bubble, μιας που είμαι 1.74 και 70 κιλά περίπου (μικροκαμωμένος δηλαδή).

Υπήρχε έκπτωση στα μέλη του gixxer.gr από το κατάστημα του pissaris, γιατί θυμάμαι ότι φέρνει zero gravity.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 08 Ιαν 2015, 16:54

Antonios_gsxr έγραψε:

Υπήρχε έκπτωση στα μέλη του gixxer.gr από το κατάστημα του pissaris, γιατί θυμάμαι ότι φέρνει zero gravity.

επισημα δεν εχουμε καποια εκπτωση απο τον πισαρη
αλλα μπορεις να τον ρωτησεις και να του ζητησεις να σου κανει
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 10 Μαρ 2015, 12:14

Με ποιον τρόπο μπορώ να αφαιρέσω χωρίς κανένα θάμπωμα κτλ τα αυτοκόλλητα που έχει πάνω η νέα μου ζελατίνα, ώστε να φύγει και οποιοδήποτε υπόλειμμα κόλλας από την ζελατίνα;
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 10 Μαρ 2015, 12:39

Πιστολακι...
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 10 Μαρ 2015, 12:51

giannisK6 έγραψε:
Πιστολακι...

Και ότι υπολείμματα από κόλλα μείνουν και αυτά με πιστολάκι μετά και υγρό πανί;
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 10 Μαρ 2015, 15:47

Antonios_gsxr έγραψε:
giannisK6 έγραψε:
Πιστολακι...

Και ότι υπολείμματα από κόλλα μείνουν και αυτά με πιστολάκι μετά και υγρό πανί;

καθαρη βενζινη ή καθαρο οινοπνευμα
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤρι 10 Μαρ 2015, 19:49

ριξε λιγο οινοπνευμα σε ενα πανι και θα φυγουν πανευκολα. Smile
92_kakos
Normal gixxer
Normal gixxer
92_kakos

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αλεξ/πολη
Αριθμός μηνυμάτων : 80
Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μαρ 2015, 01:06

lotinia έγραψε:
Εγώ αυτήν έλεγα για το δικό μου.

http://motodex.eu/acatalog/Suzuki-GSXR1000--2007-2008--MRA-Race-Screen-712.html

Σωκράτη αυτήν την έχω εγώ στο δικό μου κ8 σε καλύπτει πολύ από τον αέρα....είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε θέμα αισθητικής μετράει, και πολύ καλή σαν ποιότητα.... good
92_kakos
Normal gixxer
Normal gixxer
92_kakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μαρ 2015, 01:12

Antonios_gsxr έγραψε:
Παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Επειδή με την dark smoke δεν μπορώ να γράψω καλό βίντεο με την gopro θα αγοράσω μία διάφανη zero gravity αυτές τις μέρες.

Έχει δοκιμάσει, ή έστω δει από κοντά zero gravity corsa σε supersport - superbike κτλ;

Από άποψη κάλυψης μου πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα με την double bubble, μιας που είμαι 1.74 και 70 κιλά περίπου (μικροκαμωμένος δηλαδή).

Επειδή τυχαίνει να τον ξέρω τον Pissari άμα θέλεις μπορώ να του κάνω ένα τηλ να δούμε αν μπορεί να μας κάνει κάτι....(δεν κάνω διαφήμιση)
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μαρ 2015, 18:38

92_kakos έγραψε:
Antonios_gsxr έγραψε:

Επειδή τυχαίνει να τον ξέρω τον Pissari άμα θέλεις μπορώ να του κάνω ένα τηλ να δούμε αν μπορεί να μας κάνει κάτι....(δεν κάνω διαφήμιση)

Φίλε μου τελικά πήρα πάλι double bubble zero gravity από τον Πίσσαρη. Σε ευχαριστώ πάντως. Θα το έχω στα υπόψιν μου αν αποφασίσω κάποια στιγμή να πάρω corsa. Αυτή την φορά δίστασα για corsa να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν την είχαν καν εδώ και θα έπρεπε να περιμένω για να έρθει από εξωτερικό..
92_kakos
Normal gixxer
Normal gixxer
92_kakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΤετ 11 Μαρ 2015, 19:30

δεν κάνει τπτ Αντώνη μια Suzukoοικογένεια είμαστε όλοι..... good
Chrisk6
Normal gixxer
Normal gixxer
Chrisk6

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Αγωνιζόμενος : Σκληρα...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 12 Μαρ 2015, 01:09

Antonios_gsxr έγραψε:
92_kakos έγραψε:
Antonios_gsxr έγραψε:

Φίλε μου τελικά πήρα πάλι double bubble zero gravity από τον Πίσσαρη. Σε ευχαριστώ πάντως. Θα το έχω στα υπόψιν μου αν αποφασίσω κάποια στιγμή να πάρω corsa. Αυτή την φορά δίστασα για corsa να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν την είχαν καν εδώ και θα έπρεπε να περιμένω για να έρθει από εξωτερικό..

Ποσο πήγε αλήθεια το μαλλί??
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ζελατινα?   ζελατινα? - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 12 Μαρ 2015, 01:13

Γύρω στα 110, μαζί με μεταφορικά. Η corsa κόστιζε γύρω στα 125 απ' ότι θυμάμαι.

Πάντως κάτι άσχετο, έχει φίλος μου την zero gravity corsa πάνω στο R1 07 του και καλύπτει σχεδόν, όσο καλύπτει εμένα στο K9 με την double bubble της zero gravity.

Σαν supersport, για αυτές τις χρονολογίες και όχι παλιότερα, δεν νομίζω να έχει κάποιο ss καλύτερη κάλυψη από τον αέρα, σε σχέση με τα gsxr.

ζελατινα?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Ζελατινα
» ΖΕΛΑΤΙΝΑ
» ΖΕΛΑΤΙΝΑ Κ8 1000

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com