| ζελατινα? | |
|
+9Antonios_gsxr boutser lotinia noodles Black Eagle Vortex zed660 Miou george k6 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
george k6 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερινη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Αγωνιζόμενος : Καθημερινα Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2013
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Δεκ 2013, 22:06 | |
| Καλη η zero gravity δηλαδη;; | |
|
| |
bagos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγελης Τόπος : χαλκιδα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 130 Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2013
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Δεκ 2013, 22:28 | |
| Εγω φοραω fabri στο σουζουκι.ermax ειχα στο r1. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Δεκ 2013, 23:04 | |
| - george k6 έγραψε:
- Καλη η zero gravity δηλαδη;;
Δες τις φωτογραφιες απο το μηχανάκι μου εκεί που τα παρουσιάζουμε για να την δεις αν σου αρεσει κτλ. Απο κάλυψη πάντως πρέπει να ειναι οτι καλύτερο για superbikes πλην ισως της mra οι οποίες όμως παραείναι ψηλες.. | |
|
| |
george k6 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερινη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Αγωνιζόμενος : Καθημερινα Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2013
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Δεκ 2013, 23:43 | |
| Αντωνη πρωτον τ εργαλειο σου ειναι παρα πολυ ωραιο ν πιστευω οτι γ τν ζελατινα εχεις δικιο!ειναι παρα πολυ καλη!γ τ κ6 μου ομως βγαινει ετσι; | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Πεμ 08 Ιαν 2015, 16:11 | |
| Παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Επειδή με την dark smoke δεν μπορώ να γράψω καλό βίντεο με την gopro θα αγοράσω μία διάφανη zero gravity αυτές τις μέρες.
Έχει δοκιμάσει, ή έστω δει από κοντά zero gravity corsa σε supersport - superbike κτλ;
Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις double bubble, αλλά κοιτάω λίγο και τις corsa.
Λέτε να δείχνει άσχημη τόσο ψηλή που είναι πάνω στο K9;
Από άποψη κάλυψης μου πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα με την double bubble, μιας που είμαι 1.74 και 70 κιλά περίπου (μικροκαμωμένος δηλαδή).
Υπήρχε έκπτωση στα μέλη του gixxer.gr από το κατάστημα του pissaris, γιατί θυμάμαι ότι φέρνει zero gravity. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Πεμ 08 Ιαν 2015, 16:54 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
Υπήρχε έκπτωση στα μέλη του gixxer.gr από το κατάστημα του pissaris, γιατί θυμάμαι ότι φέρνει zero gravity. επισημα δεν εχουμε καποια εκπτωση απο τον πισαρη αλλα μπορεις να τον ρωτησεις και να του ζητησεις να σου κανει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τρι 10 Μαρ 2015, 12:14 | |
| Με ποιον τρόπο μπορώ να αφαιρέσω χωρίς κανένα θάμπωμα κτλ τα αυτοκόλλητα που έχει πάνω η νέα μου ζελατίνα, ώστε να φύγει και οποιοδήποτε υπόλειμμα κόλλας από την ζελατίνα; | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τρι 10 Μαρ 2015, 12:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τρι 10 Μαρ 2015, 12:51 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Πιστολακι...
Και ότι υπολείμματα από κόλλα μείνουν και αυτά με πιστολάκι μετά και υγρό πανί; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τρι 10 Μαρ 2015, 15:47 | |
- giannisK6 έγραψε:
- Πιστολακι...
Και ότι υπολείμματα από κόλλα μείνουν και αυτά με πιστολάκι μετά και υγρό πανί; καθαρη βενζινη ή καθαρο οινοπνευμα | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τρι 10 Μαρ 2015, 19:49 | |
| ριξε λιγο οινοπνευμα σε ενα πανι και θα φυγουν πανευκολα. | |
|
| |
92_kakos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αλεξ/πολη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 80 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2014
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Μαρ 2015, 01:06 | |
| | |
|
| |
92_kakos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αλεξ/πολη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 80 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2014
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Μαρ 2015, 01:12 | |
- Παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Επειδή με την dark smoke δεν μπορώ να γράψω καλό βίντεο με την gopro θα αγοράσω μία διάφανη zero gravity αυτές τις μέρες.
Έχει δοκιμάσει, ή έστω δει από κοντά zero gravity corsa σε supersport - superbike κτλ;
Από άποψη κάλυψης μου πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα με την double bubble, μιας που είμαι 1.74 και 70 κιλά περίπου (μικροκαμωμένος δηλαδή).
Υπήρχε έκπτωση στα μέλη του gixxer.gr από το κατάστημα του pissaris, γιατί θυμάμαι ότι φέρνει zero gravity. Επειδή τυχαίνει να τον ξέρω τον Pissari άμα θέλεις μπορώ να του κάνω ένα τηλ να δούμε αν μπορεί να μας κάνει κάτι....(δεν κάνω διαφήμιση) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Μαρ 2015, 18:38 | |
| - 92_kakos έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- Παιδιά καλή χρονιά σε όλους! Επειδή με την dark smoke δεν μπορώ να γράψω καλό βίντεο με την gopro θα αγοράσω μία διάφανη zero gravity αυτές τις μέρες.
Υπήρχε έκπτωση στα μέλη του gixxer.gr από το κατάστημα του pissaris, γιατί θυμάμαι ότι φέρνει zero gravity.
Επειδή τυχαίνει να τον ξέρω τον Pissari άμα θέλεις μπορώ να του κάνω ένα τηλ να δούμε αν μπορεί να μας κάνει κάτι....(δεν κάνω διαφήμιση) Φίλε μου τελικά πήρα πάλι double bubble zero gravity από τον Πίσσαρη. Σε ευχαριστώ πάντως. Θα το έχω στα υπόψιν μου αν αποφασίσω κάποια στιγμή να πάρω corsa. Αυτή την φορά δίστασα για corsa να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν την είχαν καν εδώ και θα έπρεπε να περιμένω για να έρθει από εξωτερικό.. | |
|
| |
92_kakos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Τετ 11 Μαρ 2015, 19:30 | |
| δεν κάνει τπτ Αντώνη μια Suzukoοικογένεια είμαστε όλοι..... | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Πεμ 12 Μαρ 2015, 01:09 | |
- 92_kakos έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
Υπήρχε έκπτωση στα μέλη του gixxer.gr από το κατάστημα του pissaris, γιατί θυμάμαι ότι φέρνει zero gravity.
Επειδή τυχαίνει να τον ξέρω τον Pissari άμα θέλεις μπορώ να του κάνω ένα τηλ να δούμε αν μπορεί να μας κάνει κάτι....(δεν κάνω διαφήμιση) Φίλε μου τελικά πήρα πάλι double bubble zero gravity από τον Πίσσαρη. Σε ευχαριστώ πάντως. Θα το έχω στα υπόψιν μου αν αποφασίσω κάποια στιγμή να πάρω corsa. Αυτή την φορά δίστασα για corsa να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν την είχαν καν εδώ και θα έπρεπε να περιμένω για να έρθει από εξωτερικό.. Ποσο πήγε αλήθεια το μαλλί?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζελατινα? Πεμ 12 Μαρ 2015, 01:13 | |
| Γύρω στα 110, μαζί με μεταφορικά. Η corsa κόστιζε γύρω στα 125 απ' ότι θυμάμαι.
Πάντως κάτι άσχετο, έχει φίλος μου την zero gravity corsa πάνω στο R1 07 του και καλύπτει σχεδόν, όσο καλύπτει εμένα στο K9 με την double bubble της zero gravity.
Σαν supersport, για αυτές τις χρονολογίες και όχι παλιότερα, δεν νομίζω να έχει κάποιο ss καλύτερη κάλυψη από τον αέρα, σε σχέση με τα gsxr.
| |
|
| |
| ζελατινα? | |
|