| καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! | |
|
+14ghost achilles_r noodles amstaff Black Eagle maiandros9 black diamond Nitoras k8 600 kk magfaria Miou Aristosk8 JIMK7 ksesalonikios 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ksesalonikios Jr.gixxer
Όνομα: : baggelis Τόπος : thessaloniki Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2014
| Θέμα: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 03:42 | |
| καλησπερα παλικαρια και καλος σας βρηκα!! απο θεσσαλονικη ειμαι, κατοχος ακομα οχι.. μελλοντικα ολα παιζονται!!! ειμαι φαν του αθληματος αλλα πιο πολυ αμαξακια θα ελεγα.. βεβαια για να λεμε κ τα πραματα οπως εχουν απο τα 16 ειχα την δικη μου παπια αγορασμενη με τον κοπο μου γιατι σπιτι ακουγαν 2 ροδες κ λεγανε φωτια μολις το δουν κ φυσικα οπως ειναι προφανες αγορασα για προτο μηχανακι ενα yamaha z125.. οπως νιωθετε επεσα πολλες φορες αλλα χαζοπεσιματα (ευτηχος).. βεβαια στα 18 ειδα τον χαρο να ερχετε 2-3 φορες κ ημουν κ συνεπιβατης αλλα παλι καλα λιγες γρατσουνιες.. να μην τα πολυλογο απο τοτε λεω να πανε να γ...θουνε τα μηχανακια κ πηρα αμαξι.. εκει ολα καλα!!! απο την παρεα μου ομως ολοι οι αλλοι απο τα μηχανακια στις μηχανες.. τωρα τελευταια αρχιζω να τρωγομε ασχημα να παρω ξανα γιατι με τα δανικα μια βολτα 1-2 ωρες κ μετα να την πας πισω ειναι δυσκολο θες να το κρατησεις... και εδω βρηκα εσας, σιγουρα θα παρω suzukaki και σιγουρα 1000, η τσεπη μου λεει χωρις υπερβολες μεχρι ενα Κ7-Κ8 απο τα προσητα ομως.. δλδ 4-4μιση.. παραπανω δεν εχω σκοπο να δωσω για αγορα.. τωρα Κ6 η Κ7?? δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 2 αλλα ξερω τι διαφορες παιζουν... απο οδηγησει δεν ειμαι κανας ασχετος αλλα ουτε τρελος πιλοτος, εχω καβαλησει αρκετες πιστας.. περισοτερο zx12 του κολητου (τα μικρα 600 δεν τα βαζω) κ ενα tiger 1050 που αν ειχα ανεση χρηματων θα επερνα ανετα.. πολυ παιχνιδιαρα αλλα κ κυρια μαζι (για οσους ξερουν) στο θεμα, ποιο απο τα 2 μοντελα με λιγο χερι μπορει να κοιταει στα ισια τα zx12?? για επιταχηνση λεω παντα εεε... τελικες δεν με νοιαζουν γιατι ειμαι λιγο(χεστης κ δεν θελω να πεθανω ακομα), ουτε για κρατηματα μιλαω γιατι ειναι τελειος διαφορετικα μηχανακια... μην πει καποιος να παρω busa το λεω, ειμαι 1,72 κ 61 κιλα κ 24 χρονων το busa δεν το γεμιζω ασε που δεν μαρεσει!!! σορρυ που σας ζαλησααα εεεεεεεεεεεεεεεεεε Υ.Γ οποιος ειναι απο θεσσαλονικη κερναω μπυρα, φερνει γυναικες χαχαχαχα σιγουρα καποιος θελει να με δειρει που μιλαω ακομα.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 10:26 | |
| αμα είσαι κοντράκιας και ευθειάκιας πάρε κ8 ή μπουσα... μια χαρά θα το γεμίσεις. Διαφορετικά, μετά το z125 είσαι για 600 όπως είπε και ο jim. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 10:29 | |
| ετσι οπως τα λες με κανεις να πω οτι 600 πρεπει να παρεις ... αντε με το ζορι και βαρια βαρια 750 σιγουρα οχι 1000 ασε το κ8 με 4500? που θα βρεις ? πλακα κανεις ? συγκρινεις τα κ1000 με το τιγρη και ρωτας ποιο ειναι πιο δυνατο στην επιταχυνση απο το ζχ12 ? και δεν σε νοιαζει το κρατημα ... καπου τα εχεις μπερδεψει καρτνασι ... ειναι ασχετα μεταξυ τους αυτα τα μηχανακια ...οπως και αυτα που γραφεις ... το καθενα για αλλη δουλεια εχει βγει ... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 10:52 | |
| | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 10:56 | |
| καλώς ήρθες.που έχει k7 k8 με 4 4500 να πάρω k εγώ ? χαίρομαι που είσαι ενθουσιώδης.. αλλα συμβουλή μου είναι να πάρεις ένα μηχανάκι σχολείο πρώτα πριν πας στη μεγάλη κατηγορια.
Φιλικά , Nώντας.
| |
|
| |
black diamond Normal gixxer
Όνομα: : κώστας Τόπος : Athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : και μετά ξύπνησα Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2013
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 11:07 | |
| και καλόβολτος. συμφωνώ με τους από πάνω. καλά χιλιόμετρα ότι και να αποφασίσεις | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 11:26 | |
| φιλαράκι Πάρε ένα 600άρι να κάνεις και με το παραπάνω τη δουλειά σου όπως σοφά σου λένε ΟΛΟΙ και μην συγκρίνεις την βούρτσα με ......την τσατσάρα. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Αν έχεις το μυαλό σου στο κεφάλι και μόνο πάρε 1000 και πάνω αλλιώς για χρήση ''είμαι καυλ...μένος '' όπως φαίνεται να είσαι πάρε το 600 να σου φύγει. Τα παραπάνω είναι περιττά για τη χρήση που το θες και τα κυβικά σου φιλικά πάντα | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 12:20 | |
| στο φόρουμ κατ' αρχήν. Επειδή τα κυβικά και τα άλογα στις μηχανές δεν είναι όπως στα αμάξια, καλό είναι να αποκτήσεις εμπειρία με κάτι πιο φιλικό σε σένα μιας και με δικιά σου μηχανή δεν έχεις. Είναι αλλιώς με ξένο όχημα και αλλιώς με δικό μας! Θα σου συνιστούσα να έπαιρνες ότι λένε και τα παιδιά πιο πάνω και πριν πάρεις οτιδήποτε να πάρεις εξοπλισμό! | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 12:27 | |
| με 4 - 4.500 ευρα θα παρεις κ8 αλλα θα ειναι 600, εαν ψιλοφοβασε ξεκινα απο εκει και αν δεις πως εισαι και για παραπανω προχωρα. Ευκολοτερα θα φυγει απο πανω σου ενα 600 απο ενα 1000 εαν δεν ταιριαξεις πανω του.Οτι και αν παρεις καλα και ασφαλη χιλιομετρα. | |
|
| |
ksesalonikios Jr.gixxer
Όνομα: : baggelis Τόπος : thessaloniki Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2014
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 15:53 | |
| λοιπον σας μπερδεψα νομιζω λιγο... για το tiger που ενεφερα το μηχανακι το αγαπησα, νευρικο, αρκετη ροπη, πολη ομορφο, παρα πολυ ξεκουραστο.. δλδ μπορεις ανετα να εισαι καληκατζαρος κ ανετα να παρεις την γκομενα να πας διακοπες η εκδρομες.. δεν το σιγκρινα με κανενα 1000.. αυτο το μηχανακι παιζει με τα 600 αλλα μεχρι εκει.. παιδια δεν ειμαι για 600 η 750, οταν εχεις βγαλει ενα ολοκληρο καλοκαιρι με zx12 με KN, ολοσομη yoshi κ εκεντρα σχεδον 180 ροδα κ τον σεπτεβριο αγοραζει αλλος φιλος zx12 μαμα κ ανεβενεις κ ξενερονεις καταλαβενεις οτι ειναι μεγαλο λαθος να παρεις ενα 600-750 και να μην σου αρκει... τσαμπα τα λεφτα που πετας.. το μηχανακι που θα παρω δεν θα το πηγενω τελικες ξαναλεω, ουτε θα το βαλω πιστα, ουτε θα το στρηψω στα ορια.. απλα θελω να εχει δυναμη να γινετε παιχνιδι στο δρομο (ανοιγματα), τωρα ενα κατσει κ καμια κοντρα δεν θα πω οχι.. δεν ειμαι πιλοτος που θα μπω πιστα κ θα σκισω, ειμαι ενας καλος οδηγος δρομο γιατι παω με το μυαλο, θα τρεξω εκει που με περνει δεν θα ρισκαρω για τον χαβαλε.. ολα καλα!!! απλα σας ειπα θελω καποιο μηχανακι να μπορει να παιζει με τα zx12.. kawasaki vs suzuki ειναι η μεγαλη κοντρα κ θελω να τους κανω χαβαλε οτι εγω με 1000 παιζω με τα 1200 τους.. ξερετε πως ειναι αυτα... οσο για τα λεφτα κ6 εχει πολλα, κ7 εχει κατακαιρους ευκαιριες... απλα οταν ειπα 4-4μισι ειναι τα λεφτα που θελω να δωσω για αγορα, γιατι μετα σιγουρα θα παιξεις λιγο με φρενα (υψηλης, τακακια κ δισκους) και ας μου ειναι αχριαστα, λιγο καμια εξατμηση, λιγο κανα εγκεφαλακι, λιγο περιφεριακα.. | |
|
| |
ksesalonikios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 16:04 | |
| δεν φοβαμε την δυναμη, τα πολλα χιλιομετρα φοβαμε... 300 δεν εχω παει ποτε κ ουτε εχω σκοπο να παω... θυμαμε χαρακτηριστικα μια φορα γυρνουσα μονος απο κατερινη για θεσσαλονικη βραδυ, κρανος-μπουφαν μηχανης κ μαγιο απο κατο κ λεω για να μην φαω το κρυο δωστο μια στο κεφαλι να πας γρηγορα.. βαζω μεγαλη σκαλα κ απλονω, μεση ταχυτητα 260-270, δρομος 3 λοριδες κ καποια στιγμη βλεπω ευθεια χωρις αμαξια κ λεω να παω τελικη.. αυτα τα 30-40 χιλιομετρα πανω μου φανηκαν ατελιοτα, ηταν σαν βιντεοπαιχνιδι που αν γινει μια μαλακια γραφει gameover κ δεν εχει αλλη ζωη... στα 290 το εκοψα.. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 16:47 | |
| - ksesalonikios έγραψε:
- παιδια δεν ειμαι για 600 η 750, οταν εχεις βγαλει ενα ολοκληρο καλοκαιρι με zx12 με KN, ολοσομη yoshi κ εκεντρα σχεδον 180 ροδα κ τον σεπτεβριο αγοραζει αλλος φιλος zx12 μαμα κ ανεβενεις κ ξενερονεις καταλαβενεις οτι ειναι μεγαλο λαθος να παρεις ενα 600-750 και να μην σου αρκει... τσαμπα τα λεφτα που πετας..
φιλε μηπως τρολαρεις? δυσκολα να εισαι πανω απο 15-16 με βαση τα γραφoμενα σου. εγω για crypton x135 σε βλεπω (αν και ειναι παρανομο μεχρι 20 χρονων), το οποιο θα σου φανει πριονι μπροστα στο z125. ειναι πολυ αξιοπιστο παπι το 135. το zx12 που ονειρευται ο φιλος σου θα το παρει οταν ερθει η ωρα, οπως και εσυ το κ6 1000. | |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 16:58 | |
| Αν ημουν στη θεση σου δεν θα επαιρνα 600 κατευθειαν 750.
Αν θες κοτα στην αρχη ισως, αλλα θα χεις ενα μηχανακι στη μεση
οθτε αργο ουτε γρηγορο. Και να πηγαινεις τις βολτες σου με zx12... | |
|
| |
ksesalonikios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 17:11 | |
| παιδια ειμαι 15, τρολαρω κ παρακαλω διαγραψτε το θεμα... οταν μεγαλοσω θα ξαναγραφτω στο φορουμ οπως λεει ο βαγγελης... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 17:38 | |
| αμα θελεις νανοιωθεις την συγκινηση καθε φορα που θα ανοιγεις το γκαζι και δεν σε ενδιαφερει πιστα , στριψιμο και τελικες και θελεις να παρεις συζυκι 1 ειναι το μηχανακι ...
B king ... και ξεχνα ολα τα αλλα ... ο φιλος σου με το ζχ 12 θα κλαιει σε καθε βολτα που θα πατε | |
|
| |
ksesalonikios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 17:56 | |
| τα λεφτα ειναι πολλα φιλε μου!!! αν θελει καποιος να μου πει αν το κ6 η κ7 ειναι πιο γρηγορο στο δρομο (οχι μαμα) θα το εκτημησω... ευχαριστω για τις συμβουλες ολων αλλα εγω τα ζυγισα κ κατελιξα στο 1000... κ για μερικους δεν ξυπνησα μια μερα κ λεω σημερα θα παρω μηχανη, ας μπω στο φορουμ να κανω χαβαλε... το σκεφτομουν καιρο, το εχω συζητηση.. απλα δεν γνωριζω για τα κ6-κ7 πως ειναι στο δρομο και θελω να μαθω.. ευχαριστω | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| |
| |
ksesalonikios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 20:18 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 20:24 | |
| | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 05 Φεβ 2014, 21:45 | |
| Αν ειναι να παρεις 1000 ντε και καλα,που σε καμια περιπτωση δεν στο προτεινω,παρε ενα Κ6.Στα λεφτα που ζητας μονο τετοιο θα βρεις σε νορμαλ κατασταση.Κ7-Κ8 με 4μιση χιλιαρικα θα ναι κανα χαρχαλο. Welcome και παλι.... | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| |
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Σαβ 08 Φεβ 2014, 14:55 | |
| - ksesalonikios έγραψε:
- παιδια ειμαι 15, τρολαρω κ παρακαλω διαγραψτε το θεμα... οταν μεγαλοσω θα ξαναγραφτω στο φορουμ οπως λεει ο βαγγελης...
μην τρελενεσαι. δεν σε ξερω προσωπικα και δεν εχω καμια ορεξη για αντιπαραθεση με καποιον αγνωστο. στα γραφομενα σου βασιστηκα γι'αυτο και απαντησα ετσι (συγνωμη αν παρεξηγηθηκες απο αυτο). αφου οι φιλοι εχουν zx γιατι δεν παιρνεις το ιδιο μας και ειναι δοκιμασμενο? με τα χρηματα που διαθετεις αν θες gsxr πας σε κ5-κ6 1000, θα βρεις αρκετα. | |
|
| |
| καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! | |
|