ksesalonikios Jr.gixxer
Όνομα: : baggelis Τόπος : thessaloniki Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2014
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Δευ 10 Φεβ 2014, 04:31 | |
| βαγγελη ενταξει οσο να'ναι με ενοχλησε λιγο οπως ειναι λογικο πιστευω αλλα οκ... οσο για zx12 που λες ναι ωραια μηχανακι (για το 03+ το μοντελο), εχει γκαζι, βαρη στην οδηγηση δεν μου φανικα ασχετα που ειναι βαρη.. ο μονος λογος που δεν το περνω ειναι οτι με κουραζει τα χερια, πονανε οι παλαμες μου κ μου μουδιαζει τα δαχτιλα.. μαλλον επειδη δεν εχω υψος γιατι κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.. το gsxr που καθετε πιο στροτα, θεση και τιμονι ειναι πιο κοντα αλλα δεν εχω καβαλησει ποτε να κανω χιλιομετρα.. σημερα ειδα ενα κ7 ασπρο απο πολυκαστρο στα 4 αλλα το εδωσε.. οπως και ενα κ6 μαυρο στα 3μιση απο αθηνα που παλι το εδωσε.. απλα τωρα μαλλον θα μπαινω καθημερινα στο car να βλεπω τι παιζει κ μολις βρω το τσιμπαω... αν κ απογοητευτηκα λιγο γιατι αυριο ελεγα να παω επερνα ενα απο τα δυο... :/ παντος αν ακουσει καποιος κατι σε αυτα τα λεφτα ας πει.. | |
|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Δευ 10 Φεβ 2014, 19:55 | |
| | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τρι 11 Φεβ 2014, 16:15 | |
| καλως ηρθες. τωρα για την μηχανη. θα παρεις κατι που να το γουσταρεις και να αντεχει η τσεπη σου. αλλα μη μου λες οτι ανεβαινεις απο πηραγμενο ζχ12 σε μαμα και ξενερωνεις. εσυ λες οτι φοβασαι την τελικη.
| |
|
ksesalonikios Jr.gixxer
Όνομα: : baggelis Τόπος : thessaloniki Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2014
| Θέμα: Απ: καλησπερα και εγω με την σειρα μου!!! Τετ 12 Φεβ 2014, 02:14 | |
| αν εχει ανεβει σε gsxr 1000 με φουλ εξατμιση, εκεντρα, σιμπιεση, φιλτρο κ προγραμα.. κ μετα ανεβεις σε ενα στοκ ξενερονεις... δεν ειναι λιγο το γκαζι απλα στο αλλο ειναι περισοτερο.. πιστευω να με καταλαβενεις.. κ οταν εχεις ενα μηχανακη δυνατο, αποψη μου αυτο που θα πω, δεν χρειαζετε να βλεπεις τελικες για να ευχαριστηθεις δυναμη... εμενα μαρεσει να παιζω στην επιταχηνση οταν πας βολτα με την παρεα σου με της μηχανες.. σιγουρα στην βολτα τα στηθητε σε φαναρι, σιγουρα να παιξει ενα ρολ, σιγουρα θα παιζοντε προσπερασεις.. προσοπικη μου ευχαριστηση.. τα 270-300-320 ειναι τις στιγμης, ταξιδη θα κανεις σε λογικα πλαισια παλι, κ εθνικη να εισαι αν εχει κινιση ειναι επικηνδινο να πας με πολλα γιατι για ενα λαθος αλλου θα κλαινε οι δικοι σου... | |
|