AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: 8-9/2 drag day Αεροδρομιο Ελληνικου αυτο μοτο Δευ 10 Φεβ 2014, 08:59 | |
| Ακουστηκαν,ακουγονται και θα ακουστουν τοσα και αλλα τοσα! Τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του μικρου Νικου και την γρηγορη αναρρωση του Μανωλη..... ειχαμε επιλεξει εγω με τον Λουκα να κανουμε ενα περασμα αν ειναι πιο μετα και αλλο ενα την Κυριακη.Καθ'ολη την διαρκεια ειμασταν στην αφετηρια και προσπαθουσαμε να βοηθησουμε φιλους που τρεχαν ακομα και για πρωτη φορα. Το περιστατικο το βιωσαμε απο πολυ κοντα οσοι ηταν εκει......ειναι τραγικο.....για ακομα μια φορα τα συλληπηρια μου στην οικογενεια! http://www.zougla.gr/automoto/article/dragster-video | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: 8-9/2 drag day Αεροδρομιο Ελληνικου αυτο μοτο Δευ 10 Φεβ 2014, 09:13 | |
| Μερες τωρα ηθελα να γραψω πως την πατησαν και οι 2 πλευρες Mετα απο αυτο το ρεπορταζ νομιζω οτι βγαινει καποιο νοημα . Εχω τρεξει αρκετους αγωνες dragster και εχω δει περισσοτερους ( που διοργανωνε ο Διακακης ) και ηταν αυστηρος τουλαχιστον σ αυτα τα θεματα και δεν μπορουσα να διανοηθω οτι εδωσε το οκ στην εκκινηση χωρις να ξερει αν εχει αδειασει η πιστα Τελικα παλι εβαλε ο διαολος το ποδι του και εγινε το κακο | |
|
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: 8-9/2 drag day Αεροδρομιο Ελληνικου αυτο μοτο Δευ 10 Φεβ 2014, 09:47 | |
| Η παραφιλολογια δινει και περνει Δημητρη!!!Δεν θελω να πω και εγω παραπανω και ας σεβαστουμε στην μνημη ενος νεου παιδιου που χαθηκε!!!! | |
|
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: 8-9/2 drag day Αεροδρομιο Ελληνικου αυτο μοτο Δευ 10 Φεβ 2014, 16:52 | |
| Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού... Μακάρι να επανέλθει το άλλο παλικάρι. Όσο για το ποιος φταίει, αν υπήρχε άδεια ή λάθος ή κακή ενημέρωση των αρχάριων αγωνιζομένων, ελπίζω εκτός από το να υπάρξει κατηγορία, να γίνει επιτέλους μια κίνηση από τους φορείς για όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς αγώνες και track days! | |
|
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: 8-9/2 drag day Αεροδρομιο Ελληνικου αυτο μοτο Δευ 10 Φεβ 2014, 18:50 | |
| Δυστηχως και απο το βιντεο αλλα και απο ατομα που ηταν μεσα μεχρι στιγμης επιβεβαιωνετε οτι απλα ο οδηγος του Κ ξεκινησε απο μονος του. Μια που ολοι λεγανε οτι εδωσαν εκκινηση χωρις να εχουν φυγει οι προηγουμενοι κτλ. Οπως και να εχει αν υπηρχε ενας κριτης στον τερματισμο στο κομματι της εκκινησης δεν θα αλλαζε κατι (μια που ξεκινησε χωρις το οκ) , αλλα θα μπορουσε να ειδοποιηθει ο οδηγος πχ με καποια σημαια και αν δεν σταματαγε τουλαχιστων θα ηταν αρκετα χλμ κατω. | |
|
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: 8-9/2 drag day Αεροδρομιο Ελληνικου αυτο μοτο Δευ 10 Φεβ 2014, 19:05 | |
| συλληπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια του παιδιου που εχασε τη ζωη του. εχω διαβασει καθε λογης βλακεια για το συμβαν. το παιδι που νοσηλευεται σε τι κατασταση ειναι? ευχομαι να τα καταφερει αν δεν το εχει κανει ηδη. | |
|