| Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... | |
|
+3giannis_suzuki Black Eagle bonepeeler 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Τετ 19 Μαρ 2014, 18:19 | |
| ...Έχω γαμηθεί στους κραδασμούς. Τους νιώθω παντού. Στα χέρια,στα πόδια,μαρσπιέ οδηγού,μαρσπιέ συνοδηγού, στον κώλο(!!!), στο πουλί μου, παντού. Τι vibranators και μαλακίες. Μουδιάζω ολόκληρος. Τι διάολο να κοιτάξω; Έχω διαβάσει διάφορα αλλά δεν ξέρω πού να προτοψάξω. Είχαν ελλατωθεί αρκετά κάποια στιγμή αλλά τώρα γαμιέται ο δίας. Μιά βοήθεια παρακαλώ | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Τετ 19 Μαρ 2014, 18:34 | |
| Ούτε ο δονητής δε δούλεψε καλά Πέραν της πλάκας, αν στην αρχή δεν είχε τόσους κραδασμούς, για κοίτα τις βάσεις του μοτέρ αν είναι σωστά σφιγμένες και δες και αν είναι σωστά ευθυγραμμισμένος ο κινητήρας. | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Τετ 19 Μαρ 2014, 19:20 | |
| απο ζυγοσταθμιση πως ειναι το μηχανακι?? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Τετ 19 Μαρ 2014, 20:43 | |
| | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Τετ 19 Μαρ 2014, 21:44 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Πεμ 20 Μαρ 2014, 10:37 | |
| και εμενα το μυαλο μου κατευθειαν στις βασεις του μοτερ πηγε ... ειχαν ξεσφιξει και στο κουλουρι ενα φεγγαρι και το πραγμα το ενοιωθα σαν τρακτερ .
τα ρουλεμαν στις ροδες ειναι οκ ? πρεπει να πας σε λαστιχα να βαλει τις ροδες στο μηχανημα να τις τσεκαρει ...
μπας και εγιναν πιο εντονοι οταν εκανες σερβις στις αναρτησεις ??(παραλογο ειναι αυτο αλλα εσυ τα εχεις δει ολα ετσι και αλλοιως ...) | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Παρ 21 Μαρ 2014, 14:05 | |
| ειχα κ γω ενα αντιστοιχο θεμα με το μοτορι. δες εδω. https://gixxer.forumgreek.com/t6615-topic?highlight=%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9κ ακομα το εχω.δοκιμασε αν σου βγαζει τους κραδασμους κ στατικα με νεκρα.η αν συντονιζει σε ορισμενες στροφες.αν οσο ανεβαινουν τα χιλιομετρα αυξανουν οι κραδασμοι, τοτε μαλλον θες ζυγοσταθμιση η ρουλεμαν στις ροδες. κατι ακομα..εχεις πεσει ποτε κ φορουσες μανιταρια στο πλαισιο? αν θες να κανεις κατι καλο για το εργαλειο σου κ για να ναι το κεφαλι σου ησυχο,παρε ενα ροποκλειδο. παρε κ ενα μπλε λοκταιτ.γραψε σε ενα χαρτι ολες τις κρισιμες βιδες κ τις ροπες τους διπλα απ το μανουαλ. καντο κ μια πλαστικοποιηση,μαζι με οτι αλλο νομιζεις χρησιμο απ το μανουαλ. κ να τσεκαρεις στο χαρτι οτι βιδα ξεσφιγκεις,σφιγκεις. το να τσεκαρεις τις βιδες απο το μηχανακι μονος σου,θεωρω οτι ειναι μεσα στα καθηκοντα του αναβατη, οπως τσεκαρεις τα λαδια κ γρασαρεις την αλυσιδα. μια αλλη λυση ειναι να παρεις ενα 650 μονοκυλινδρο για βολτα κατα προτιμιση ευρωπαικο, μετα θα σου φανει βελουδο το δικο σου | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| |
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Σαβ 22 Μαρ 2014, 20:34 | |
| από εξατμιση , τι γινεται αδερφε? αν του φορας τιποτα aftermarket δες την γενικως , από κεφαλη μεχρι τελικο , μην είναι τιποτα λασκα , μην ακουμπάει καπου κλπ , αιτια κραδασμων μπορει να είναι ακομη και αρυθμιστες υποπιεσεις στα σωματα ........α , δες και την αλυσιδα σου καλα (μηπως καπου τεντωνει , καπου λασκαρει )............από κει και περα , περιεγραψε μας τι είδους κραδασμούς ενοεις , αν ερχονται στα πολλα , ζυγοσταθμιση σωστη , αν εχουν σχεση με τις στροφες του μοτερ , και όχι με την ταχυτητα , μεχρι και τις βασεις να ξαναελεγξεις ......... | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... Παρ 28 Μαρ 2014, 20:47 | |
| Λοιπόν. ελέγχθηκαν οι ζάντες και δε βρέθηκε τίποτα. Σήμερα ελέγχθηκαν οι βάσεις του μοτέρ. Είχαν ξελασκάρει. Η μία μάλιστα είχε κοπεί στη μέση σα βούτηρο. Η δεύτερη φορά είναι που κόπηκε. Άλλαξα και λάδια. Είχα motul και έβαλα agip. Προσωπικά νιώθω καλύτερα με τα AGIP. Άλλαξα και τακάκια. Η διαφορά πάρα πολύ αισθητή. Δεν ξέρω τί τακάκια είχα πριν αλλά τα EBC HH έχουν μεγάλη διαφορά. Πολύ πολύ καλύτερο φρενάρισμα. Το μόνο που με χαλάει είναι το τρίξιμο στο τέλος αλλά θα το στρώσω. Επιτέλους έφυγαν οι κραδασμοί και έμεινε ένα γουργουρητό. | |
|
| |
| Κραδασμοί,Κραδασμοί,Κραδασμοί... | |
|