| Auctmarts VS Πολυαιστερικα | |
|
+7Black Eagle T.R.E Vortex magfaria Miou louk6 krosfala 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τρι 15 Απρ 2014, 14:23 | |
| Όταν θα το έχεις λίγο καιρό και θα έχεις δει τι σου αρέσει να κάνεις με το μηχανάκι τότε θα αποφασίσεις τι θα πάρεις από τα 2. Αν ανοίξει και ξανά η πίστα στις Σέρρες και μπεις καναδυό φορές, τότε θα πάρεις και σωστές αποφάσεις. Τα κινέζικα abs είναι πολύ καλά στην εμφάνιση αφού είναι σχεδόν ίδια με τα μαμά (χρήση βόλτας), αλλά και πιο μανούρα στο βάλε βγάλε. Τα πολυεστερικά είναι πολύ εύκολα στο βάλε βγάλε (χρήση πίστας), αλλά θέλουν αρκετή δουλειά για να φαίνονται καλά στο μάτι. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τρι 22 Απρ 2014, 22:53 | |
| | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τρι 22 Απρ 2014, 23:55 | |
| Μερικά κοστούμια τα έχει στη σελίδα του 600 και όχι στου 750 και ανάποδα.
Αλλά μάλλον επειδή είναι ίδια έτσι κι αλλιώς, στο ebay τα βάζει και για τα δύο.
Για τις παραλλαγές δεν ξέρω να σε βοηθήσω. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τετ 23 Απρ 2014, 10:56 | |
| Μόλις παω πάλι σπίτι θα σου γράψω γιατί να μην πάρεις οχτμαρτ | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τετ 23 Απρ 2014, 19:47 | |
| Vortex εσένα περίπου πόσο σου πήγε το πολυεστερικό σε € στο σύνολο; Με τρύπες, ανοίγματα, στηρίγματα, βαφή κλπ κλπ | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τετ 23 Απρ 2014, 20:01 | |
| Μια χαρά συνεννοείσαι, εμένα μου έκανε ότι είχαμε πει. | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τετ 23 Απρ 2014, 23:41 | |
| σήμερα έβαλα ένα κουστούμι από τον συγκεκριμένο πωλητή. ο τυπος είναι επαγγελματιας με ολοι τη σημασια της λεξεις. 380 ευρω κοστος στην πορτα μου.. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Τετ 23 Απρ 2014, 23:54 | |
| Και εγώ είχα ζητήσει λίγο διαφορετικά τα χρώματα από τα έτοιμα που είχε και χωρίς τα αυτοκόλλητα. Μου ζήτησε φωτογραφίες για να καταλάβει πως τα ήθελα. Ήρθαν όλα κομπλέ! | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Πεμ 24 Απρ 2014, 02:25 | |
| - Vortex έγραψε:
- Μόλις παω πάλι σπίτι θα σου γράψω γιατί να μην πάρεις οχτμαρτ
Οταν μπορεσεις πες μου την αποψη σου μαν | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Πεμ 24 Απρ 2014, 02:28 | |
| Ευχαριστω πολυ παιδες,πηρα λιγο θαρος,θα προσπαθησω να συννενοηθω αν και ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν το εχω βρει σε φωτο φορεμενο θα το προσπαθησω παντως | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Auctmarts VS Πολυαιστερικα Πεμ 24 Απρ 2014, 21:44 | |
| - zed660 έγραψε:
- Vortex εσένα περίπου πόσο σου πήγε το πολυεστερικό σε € στο σύνολο; Με τρύπες, ανοίγματα, στηρίγματα, βαφή κλπ κλπ
Δεν θυμαμαι ακριβως αγορινα. Κατι παραπανω απο Οχτμαρτ βγηκε με αγορα κοστουμιου κοψιματα κλπ κλπ. Για μενα ΜΗΝ παρεις Οχτμαρτ. Παρε πολυεστερικο. Το σχεδιο που εχεις διαλεξει δεν εχει τρελη δουλέια πανω. Παρε κανα ρικαμπι εαν ειναι που δεν ειναι και τοσο ακριβα και ειναι και σχετικα καλα. Θα σου βγει κατι παραπανω αλλα θα ειναι πιο χρηστικο. Εγω σημερα που ηθελα να τσεκαρω κατι κλικ κλικ κλακ και εβγαλα την δεξια πλευρα. | |
|
| |
| Auctmarts VS Πολυαιστερικα | |
|