Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 26 Απρ 2014, 13:42
εχω παρει αυτη τη βαση http://www.ebay.com/itm/190588571666?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 (την εχει ενας φιλος και ειναι ευχαριστημενος), στην οποια βιδωνω την ψηφιακη (canon powershot sx260hs) για να τραβαω βιντεο αλλα εχει παρα πολλους κραδασμους και πολυ αερα μετα τα 70-80 χλμ. το ξερω πως με μια gopro θα ημουν αρχηγος αλλα κοστιζει πολυ και την ψηφιακη μου την εδωσε η αδερφη γιατι δεν την χρησιμοποιει. δεν θελω να παρω αλλη καμερα μονο για αυτο το λογο. υπαρχει τροπος να διορθωσω τους κραδασμους ετσι οπως ειναι?
εχω παιξει με τις ρυθμισεις του βιντεο (οσο γνωριζω), εχω βγαλει το αυτοκολλητο καρμπον απο το ντεποζιτο (με το αυτοκολλητο ειχε παραααα πολλους κραδασμους), εχω βαλει την ψηφιακη σε ολες τις τριπες (πισω στην τελευταια εχει τους λιγοτερους). δε ξερω τι αλλο να κανω.
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 26 Απρ 2014, 13:47
εγω που ειχα το ιδιο θεμα την βεντουζαρα στη ζελατινα και σταματησε να κουναει.... αλλα εγω την ειχα να βγαζει μονο κοντερ...
παντως βαγγελη αν ψαξεις εχει καμερες με 50-70 ευρω που ειναι με βεντουζες και μεσα σε θηκες...και εκεινες εχουν και λαστιχακια που αποροφαν τους κραδασμους...china βεβαια αλλα κανουν την δουλεια τους..
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 26 Απρ 2014, 13:51
γιαννη ψηφιακη εχεις? την κολλησες με βεντουζα στη ζελατινα? εχεις φωτο να δω πως ειναι?
για τις κινεζικες καμερες γνωριζω. ειναι μια "gopron" καπως ετσι, που κανει δουλεια, αλλα αν φτασω στο σημειο να παρω καμερα θα παρω gopro.
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 26 Απρ 2014, 14:08
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 26 Απρ 2014, 14:13
πριν παρω action camera παλευα κι εγω με τους κραδασμους...ελατωθηκαν μονο με λαστιχακια... λαστιχακια μεταξυ της βασης και του ρεζερβουαρ, λαστιχακια μεταξυ της βασης και της καμερας κλπ. θα βελτιωθει η κατασταση αρκετα αλλα αν δεν παρεις action camera δεν θα δεις πραγματικη διαφορα.
λαστιχενιες ροδελες σαν αυτες οπου υπαρχει βιδα, ακομη και στην βιδα που πιανει η καμερα...
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 26 Απρ 2014, 22:56
Την πήρα και εγώ, αλλά ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει. Έχω και gopro, από τις πρώτες, αλλά τρώει ΠΟΛΥ μπαταρία και κάνει κάτι χαζά συχνά-πυκνά και σβήνει.
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 26 Απρ 2014, 23:24
Το προβλημα ειναι η καμερα και οχι η βαση
Την ιδια βαση εχω κι εγω αλλα διαφορετικη καμερα
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Κυρ 27 Απρ 2014, 12:07
αυτη η καμερα ειναι πολυ μεγαλη και βαρια οποτε μη περιμενεις να κανεις προκοπη, παρε μια actioncam με 60-70ε και εισαι αρχηγος ! τη δικια μου τη πιανω με μια και μοναδικη αλενοβιδα στο ντεποζιτο με ενα αυτοσχεδιο s λαμακι και ειναι κομπλε, δε κανει κιχ !
noodles Hero gixxer
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Κυρ 27 Απρ 2014, 16:31
ευχαριστω για τις απαντησεις. εχετε δικιο πως η καμερα που εχω ειναι βαρια και οτι και να κανω με αυτη δε θα βγαλει καλο βιντεο. θα δοκιμασω και αλλη ψηφιακη απο κανενα φιλο, και αν δεν κανει καμια θα μαζεψω λεφτα να παρω κατι καλο.
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Κυρ 27 Απρ 2014, 22:44
Δεν ειναι θεμα βαρους απλα δεν εχει συστημα για τους κραδασμους η καμερα σου οπως εχουν ολες οι καλες καμερες
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Κυρ 27 Απρ 2014, 23:50
JIMK7 έγραψε:
Δεν ειναι θεμα βαρους απλα δεν εχει συστημα για τους κραδασμους η καμερα σου οπως εχουν ολες οι καλες καμερες
παιζει αυτο, λογικο ειναι για να λεγεται και action cam
noodles Hero gixxer
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Τρι 29 Απρ 2014, 22:36
εβαλα χοντρη σαμπρελα ποδηλατου αναμεσα στη βαση και στο ντεποζιτο και διορθωθηκε λιγακι το προβλημα με τη δικια ψηφιακη (θα βαλω και σε αλλα σημεια). βρηκα 3-4 φωτογραφικες απο φιλους. θα κανω δοκιμες οταν βρω χρονο και θα επανελθω με νεοτερα.
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Τρι 29 Απρ 2014, 23:47
vaggelis600 έγραψε:
εβαλα χοντρη σαμπρελα ποδηλατου αναμεσα στη βαση και στο ντεποζιτο και διορθωθηκε λιγακι το προβλημα με τη δικια ψηφιακη (θα βαλω και σε αλλα σημεια). βρηκα 3-4 φωτογραφικες απο φιλους. θα κανω δοκιμες οταν βρω χρονο και θα επανελθω με νεοτερα.
Οι φωτογραφικες μηχανες δεν κανουν για να τραβας βιντεο πανω σε μηχανακι
noodles Hero gixxer
Θέμα: Απ: καμερα στο ντεποζιτο Σαβ 03 Μάης 2014, 12:56
@JIMK7 το ξερω, οτι δεν κανουν. απλα τις δοκιμαζω μηπως καποια βγαζει ικανοποιητικο βιντεο.