dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: προς βορεια ελλαδα 17-5 Σαβ 03 Μάης 2014, 12:30 | |
| Ισως είναι λίγο νωρίς λέω όμως να ανοίξω θέμα βόλτας για το τριήμερο των εκλογών, με την ευκαιρία να παω να ψηφίσω λέω να κάνω και μια καλή βόλτα (που τόσο πεθύμησα με το gixxer μου. Θα ξεκινήσω 17/5 Σάββατο από Χαλκίδα προς Κοζάνη. Για να μη με φάει η μοναξιά λεω μπάς και υπάρχει και κανένας άλλος συμφορουμίτης για αυτό το ταξίδι. Αυτή είναι η διαδρομη και είναι από τις αγαπημένες μου με στροφές και εκπληκτικά τοπία εδω ειναι η διαδρομη | |
|
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: προς βορεια ελλαδα 17-5 Δευ 05 Μάης 2014, 12:14 | |
| Ενδιαφέρουσα η πρόταση σου ! Θα δω πως θα είναι η τσέπη και η διάθεση μου και θα έρθω βέβαια θα ξεκινήσω από καβάλα εγώ αλλά δίνουμε ραντεβού εκεί | |
|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: προς βορεια ελλαδα 17-5 Παρ 09 Μάης 2014, 09:45 | |
| Αφού θα μας κάνετε την τιμή να έρθετε στην πόλη μου, μετά χαράς να πίναμε και κανένα καφέ μετά από βόλτα φυσικά , αλλά δεν ξέρω τι χρόνο θα έχω, γιατί είμαι στριμωγμένος αυτό το διάστημα! Όπως και να έχει ένα μήνυμα μπορείτε να μου στείλετε και θα προσπαθήσω να κλέψω έστω και λίγο χρόνο, αν έχετε διάθεση φυσικά! | |
|
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: προς βορεια ελλαδα 17-5 Τρι 13 Μάης 2014, 21:24 | |
| καμια συμμετοχη;;;; μονος μου θα το κανω το ταξιδι; παλι η μοναξια θα με φαει | |
|