Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Θέμα: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 14:09
καλημερα σε ολους.εχω αυτο το παραπονο με τις πιστες στην χωρα μας.στις σερρες δεν θεωρω οτι το οδοστρωμα ειναι καλο (εχει και λακουβα σε ενα σημειο επικινδυνη για μενα) και εχω ακουσει οτι τα μεγαρα ειναι ακομα χειροτερα.πηγαμε πριν μερικους μηνες εξωτερικο και ο ταπητας αυστρια γερμανια ηταν καλυτερος απο σερρες.μηπως ειμαι γκρινιαρης η τα 55 ευρω για χρηση στην πιστα ειναι πολλα?απλα παραθετω αποψη γνωριζοντας οτι δεν θα αλλαξει τιποτα.ας στρωσουνε τουλαχιστον καινουργιο ταπητα.
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ , ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤ0 99% ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ :lflwk: ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ :ererg: :ecfewc: :ecfewc: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ :srvwev:
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 15:46
ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ , ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤ0 99% ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ :lflwk: ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ :ererg: :ecfewc: :ecfewc: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ :srvwev:
επειδη ειπα απλα μια γνωμη και διακρινω πολυ εχθρικη συμπεριφορα,δεν ειπα οτι ο ταπητας ειναι χαλια.φυσικα και ειναι πιστα και δεν συγκρινεται με τους δημοσιους δρομους.απλα βγηκα εξω και εντυπωσιαστηκα.θα συνεχισω να πηγαινω σερρες γιατι ειναι η μονη επιλογη για βορεια ελλαδα.αν υπηρχε κατι καλυτερο να ειστε σιγουροι οτι θα δοκιμαζα.
twat Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 23/06/2009
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 16:06
arturo έγραψε:
ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
επειδη ειπα απλα μια γνωμη και διακρινω πολυ εχθρικη συμπεριφορα,δεν ειπα οτι ο ταπητας ειναι χαλια.φυσικα και ειναι πιστα και δεν συγκρινεται με τους δημοσιους δρομους.απλα βγηκα εξω και εντυπωσιαστηκα.θα συνεχισω να πηγαινω σερρες γιατι ειναι η μονη επιλογη για βορεια ελλαδα.αν υπηρχε κατι καλυτερο να ειστε σιγουροι οτι θα δοκιμαζα.
φιλε συμφωνω μαζι σου εγω περιμενω την πιστα στη Βουλγαρια να τελειωση και ηδη εχει παρει και τα δικαιωματα για gp απο το 2011 για 4 χρονια, υπομονη
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 16:48
Κι εγω που πηγα στο εξωτερικο οι περισσοτεροι δρομοι ηταν καλυτερη απο τις Σερρες
αλλα τι να κανουμε στο Ελλαδισταν ειμαστε
Υ.Γ. Η Σερρες μια φορα ηταν καλη τωρα εχει το μαυρο της το χαλι κι αυτη :P
βρε λες να μου εκανε κακο το εξωτερικο :grgrw: :grgrw:
arturo Normal gixxer
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 17:04
JIMK7 έγραψε:
Κι εγω που πηγα στο εξωτερικο οι περισσοτεροι δρομοι ηταν καλυτερη απο τις Σερρες
εμενα παντως σιγουρα με επηρεασε.στην φρανκφουρτη την πρωτη μερα που φτασαμε ενας με ducati εστριβε με γονατο μεσα στην πολη παρακαλω.οπως λεμε εγνατια στην θεσνικη για οσους ξερουν
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 17:07
Συμφωνω και με τους δυο Δημητρηδες. Πρωτα πρεπει να παμε εξωτερικο και μετα να κρινουμε. Οι Σερρες παντος αν και εχει παλιο ασφαλτοταπιτα κραταει ακομα
twat Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 23/06/2009
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 17:36
JIMK7 έγραψε:
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 19:04
gat0s έγραψε:
Συμφωνω και με τους δυο Δημητρηδες. Πρωτα πρεπει να παμε εξωτερικο και μετα να κρινουμε. Οι Σερρες παντος αν και εχει παλιο ασφαλτοταπιτα κραταει ακομα
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 19:13
arturo έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
εμενα παντως σιγουρα με επηρεασε.στην φρανκφουρτη την πρωτη μερα που φτασαμε ενας με ducati εστριβε με γονατο μεσα στην πολη παρακαλω.οπως λεμε εγνατια στην θεσνικη για οσους ξερουν
Εγω εξυνα γονατο με βαλιτσες ( μπρος, πισω μεσα στη πολη )
ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ειχε καλυτερους δρομους απο τους δικου μας
Αυτες τις μερες θα βαλω πολλες πολλες φωτο απο το ταξιδι για να καταλαβετε τι λεω :vwrv:
Αν και αλλο ειναι να σας το λεω κι αλλο να το βλεπετε απο κοντα
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 20:35
Η πίστα των Σερρών είχε από τους πολύ καλούς ασφαλτοτάπητες για πίστα στην Ευρώπη.Τώρα μετά από μία 10ετία λογικό είναι να χρειάζεται μία ανανέωση.Δεν είναι ότι δεν κρατάει, απλά έχει φθορές σε κάποια σημεία(Κ5,έξοδο S κλπ).
arturo Normal gixxer
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 28 Σεπ 2009, 20:52
JIMK7 έγραψε:
arturo έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Εγω εξυνα γονατο με βαλιτσες ( μπρος, πισω μεσα στη πολη )
ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ειχε καλυτερους δρομους απο τους δικου μας
Αυτες τις μερες θα βαλω πολλες πολλες φωτο απο το ταξιδι για να καταλαβετε τι λεω :vwrv:
Αν και αλλο ειναι να σας το λεω κι αλλο να το βλεπετε απο κοντα
για οσους απο εσας αγαπατε εκδρομες τον ερχομενο χρονο προγραμματιζουμε ταξιδι για παγκοσμιο η ιταλια η τσεχια με αλλα δυο ομοσταβλα μηχανακια.θα ενημερωσω και οσοι πιστοι ας ερθουν να δουν απο κοντα τι σημαινει ασφαλτος.
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 01:01
Αυτο το ξερατε???????????????????????? ο γνωστος μας Αρης Σταθακης ειχε ξεκινησει καποτε να κανει μια πιστα λιγο εξω απο το Αιγίνιο Πιεριας π θα μπορουσε να φιλοξενησει μεχρι κ motogp η dtm.... ξεκινησε κ αφου ειχε τελειωσει με το οδοστρομα τον ειχαν σταματησει οι οικολογοι .η πιστα υπαρχει ακομη αλλα οπως ειχα μαθει πριν κανα 2 χρονια... Σε καπια κ μαλλον αρκετα σημεια απο τις βροχες εκανε αυλακια(μαλλον χαντακια) στην ακρη κ ειναι επικίνδυνη....
fuck Greenpeace.....:sfs:
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 01:25
sporoskaterini έγραψε:
Αυτο το ξερατε???????????????????????? ο γνωστος μας Αρης Σταθακης ειχε ξεκινησει καποτε να κανει μια πιστα λιγο εξω απο το Αιγίνιο Πιεριας π θα μπορουσε να φιλοξενησει μεχρι κ motogp η dtm.... ξεκινησε κ αφου ειχε τελειωσει με το οδοστρομα τον ειχαν σταματησει οι οικολογοι .η πιστα υπαρχει ακομη αλλα οπως ειχα μαθει πριν κανα 2 χρονια... Σε καπια κ μαλλον αρκετα σημεια απο τις βροχες εκανε αυλακια(μαλλον χαντακια) στην ακρη κ ειναι επικίνδυνη....
Είπαμε πίστα στο Αιγίνιο αλλά όχι και MotoGP ή DTM ! Για Supermoto και πολύ σου λέω... :ec3c: :lflwk:
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 04:52
T.R.E έγραψε:
sporoskaterini έγραψε:
Είπαμε πίστα στο Αιγίνιο αλλά όχι και MotoGP ή DTM ! Για Supermoto και πολύ σου λέω... :ec3c: :lflwk:
ναι μ@μ@κια μ....:wtv4tv: :wtv4tv: :wtv4tv: (λαθος πληροφοριες..) :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: ειναι 100 μετρα μικροτερη απο των Σερρων...
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 05:00
αυτη η απαντηση πρεπει να σβηστει.....
Σπόιλερ:
πριν με κράξετε με την σειρα ολοι....
arturo Normal gixxer
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 07:51
T.R.E έγραψε:
sporoskaterini έγραψε:
οποιος αποφασισει να παει αιγινιο ας παρει και παρεα γιατι αν συμβει κατι μονο πουλια εχει στην τοποθεσια συν τα 2 ,5 περιπου χλμ χωμα μεχρι την πιστα
noela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : Οι εξάωροι μετράνε; :-p Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2009
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 10:41
DrIoannis έγραψε:
Η πίστα των Σερρών είχε από τους πολύ καλούς ασφαλτοτάπητες για πίστα στην Ευρώπη.Τώρα μετά από μία 10ετία λογικό είναι να χρειάζεται μία ανανέωση.Δεν είναι ότι δεν κρατάει, απλά έχει φθορές σε κάποια σημεία(Κ5,έξοδο S κλπ).
Συμφωνώ και νομίζω ότι έχει το καλύτερο κράτημα από οποιαδήποτε άλλη πίστα στην Ευρώπη. Εκτός από τα σημεία που αναφέρει ο DrIoannis δε βλέπω κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Πού έχει λακκούβες η πίστα ρε παιδιά;
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 11:09
ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα στην πίστα των σερρων..τον αντίθετο μάλιστα περιμένω πως και πως την επόμενη φορά που θα πάω!
μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε σε όλη την ελλαδα 3-4 τέτοιες πίστες αντί για μια προδιαγραφών GP,F1.
:betvt: :betvt:
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 11:49
θα συμφωνισω με τον αδελφο μου
μακαρι να υπηρχαν 3-4 πιστες στην ελλαδα ωστε να μην χρειαζεται μια μερα ταξιδι να παμε στης σερρες και να μην χρειαζετε να πηγαινουμε βολτες γρηγορες εξω (επιδαυρο κτλ)
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 12:48
εγώ μπήκα Σέρρες έτσι όπως είναι τώρα, με 2-3 λακουβίτσες όπως λέτε και εσείς, γκ@λωσ@ τρελά..! δεν ξέρω πως ήταν πριν 1-2 χρόνια, άλλα και τώρα όπως είναι μου φαίνεται μια χαρά πίστα.. :fvsg:
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 16:52
Παιδια μην το ξαναπειτε οτι ειναι καλυτερη πιστα στην ευρωπη γιατι θα με πιασουν τα :grgrw: :grgrw:
Αν δειτε τη πιστες υπαρχουν στην ευρωπη δεν θα θελετε να ξαναπατε στις Σερρες :vwrv:
και μονο που λενε οτι μπορει να γινουν ακομα και μοτο GP :grgrw: :sbdf: :sbdf: :sbdf:
Για να γινει ποτε αυτο θα πρεπει να κανουν ριζικες αλλαγες :vwrv:
Υ.Γ. οποιος εχει δει απο κοντα το BRNO MUGELLO ASSEN VALESCIA και αλλες πολλες δεν θα ξαναπει οτι η Σερρες ειναι η καλυτερη πιστα στην ευρωπη :vwrv:
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 17:01
Η καλύτερη πίστα γενικώς δεν είναι ούτε με σφαίρες!! Για το μόνο που έχω ακούσει είναι για τον τάπητα της που είναι σχετικά καλής ποιότητος. Αλλά και πάλι μετα απο 10+ χρόνια έχει χαλάσει σε αρκετα σημεια. Φέτος έτυχε να πάω στο GP της Τουρκίας και η πίστα μάγκες ήταν αλλού!! Όσο και να τους κοροϊδεύουμε και να τους σνομπάρουμε τους κατσίβελους, έχουν κάνει τρελή πίστα! Αυτή μάλιστα! Για αυτήν έχω ακούσει οτι μπορεί να είναι και η κορυφαία του πρωταθλήματος... Αλλα όχι και οι Σέρρες...