Greek GSX-R forum
Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Poll_l10Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Poll_c10Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Poll_l10Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Poll_c10Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα

Πήγαινε κάτω 
+7
Aristosk8
ΓρηγόρηςΚ2
FLASKAS
JIMK7
giannisK6
Miou
RIGO
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
RIGO
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : ΘΟΔΩΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 45
Αγωνιζόμενος : MARRIED
Hμερομηνία εγγραφής : 01/03/2014

Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα   Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 22 Μάης 2014, 20:14

Μήπως γνωρίζουμε κανέναν να το ελέγξει στα γρήγορα μην έχει κάνει καμία παπαριά ο τύπος.
Όλα καλά δείχνουν αλλά με τα παραπάνω λεγόμενα έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες. Όχι τίποτα άλλο έχει ανοίξει ο καιρός και αρχίζουν τα ταξιδάκια.
Μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ηλεκτοστατικη βαφη προβλημα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» βαφη φαιρινγκ
» ηλεκτροστατικη βαφη!!!!!!!!
» Υπερυψηλής ποιότητας βαφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com