| Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! | |
|
+27kostaskr6 Vortex spyroszx lysandros vagenas amorfotos amstaff gixxermak totoulis magfaria Zuki kontos 750 ripper Miou mistiriodis_tsantakias skizotix sxlogo maikstain the_Phantom Black Eagle zed660 tsasbi boutser T.R.E achilles_r k8 600 kk Aristosk8 janis.pegasos 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
the_Phantom Jr.gixxer
Όνομα: : Πέτρος Τόπος : AΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : Συλλογος Νταρτς Ελληνικου (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
http://darts-hellinikon.gr/ Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τετ 16 Ιουλ 2014, 18:17 | |
| - Miou έγραψε:
- μπλουζακια αρκετοι απο εμας εχουμε .
εαν δεν εχεις και θελεις να φτιαξεις ή σου στελνω τα στοιχεια αυτου που μας τα εφτιαξε(διπλα σου ειναι στην καλλιθεα) ή πας σε ενα μαγαζι με σταμπες και σου φτιαχνει ο,τι θελεις
ενα μικρο πανο εχει ο νασος . πρεπει καποιος να παει να τον βρει να το παρει . καποιος απο περιστερι - πετρουπολη (καπου εκει κοντα μενει)
οσο για την ενιαια εμφανιση και πως θα ξεχωριζουμε απο το πληθος να τι θα κανουμε : θα βαλουμε οσα μηχανακια μαζευτουν απο νωρις στον χωρο και θα τον οριοθετισουμε .θα ειναι ο χωρος μας .σε αυτον θα μπορουμε και να αφησουμε τα πραγματα μας ωστε να μην τα κουβαλαμε (κρανοι - μπουφαν κτλ) θα προσεχουμε τον χωρο μας και τα πραγματα μας και θα κοβουμε και τις βολτες μας να κανουμε το χαζι μας φοροντας τα μπλουζακια μας αναμεσα στις αλλες μηχανες και τους που θα χορευουν καθως θα πινουμε παγωμενες απο το ψυγειο που ο αχιλλεας ειπε οτι θα φερει γεματο ... Θενξ Αλεξανδρε για την απαντηση που ουσιαστικα ζητουσα... Εχω διαβασει οτι αρκετοι εχετε μπλουζακια (εγω δυστυχως οχι) και οτι το μαγαζι αυτου που τις εφτιαξε ειναι Καλλιθεα αλλα τα ποστ δεν ειναι και τοσο προσφατα και πολλα μπορει να εχουν αλλαξει απο τοτε. Προσωπικα,εχω βρει λογοτυπα ιδια με αυτα που εχετε και με τις γνωσεις γραφιστικης της συζυγου θα εφτιαχνα μια πανομοιοτυπη ευκολα αλλα προτιμω να μου στειλεις -αν τα εχεις φυσικα- τα οριτζιναλ αρχεια και διαστασεις ωστε να τυπωσω μπαμ μπαμ. Μερσι και παλι | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| |
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τετ 16 Ιουλ 2014, 21:52 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Πεμ 24 Ιουλ 2014, 22:49 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Παρ 25 Ιουλ 2014, 11:49 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Παρ 25 Ιουλ 2014, 14:05 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Παρ 25 Ιουλ 2014, 16:32 | |
| | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 29 Ιουλ 2014, 15:20 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- λοιπον μιλησα με Νασο και θα παω κατα τελος αυγουστου να παρω και το πανο
Τι μεγεθος εχει το πανο; αν θες πεταγομαι να το παρω, που ειμαι ποιο κοντα, και περναει καποιος ακομα και την μερα του σοου και το περνει απο εμενα. Που θα ειναι στον δρομο του. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 29 Ιουλ 2014, 15:40 | |
| - amorfotos έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
Τι μεγεθος εχει το πανο; αν θες πεταγομαι να το παρω, που ειμαι ποιο κοντα, και περναει καποιος ακομα και την μερα του σοου και το περνει απο εμενα. Που θα ειναι στον δρομο του. σχετικα μικρο ειναι το πανο .( τι σχετικα δλδ τοσοδουλι ειναι ) αλλα δεν εξυπηρετει και πολυ να πας εσυ να το παρεις και μετα να πρεπει να σε βρει καποιος αλλος για να το παρει . ας παει μια και καλη ο κκ να κανει και κατι . τσαμπα θα πιει τις μπυρες μου ????????????? | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| |
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τετ 30 Ιουλ 2014, 14:50 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- amorfotos έγραψε:
- Miou έγραψε:
- amorfotos έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
Τι μεγεθος εχει το πανο; αν θες πεταγομαι να το παρω, που ειμαι ποιο κοντα, και περναει καποιος ακομα και την μερα του σοου και το περνει απο εμενα. Που θα ειναι στον δρομο του.
σχετικα μικρο ειναι το πανο .( τι σχετικα δλδ τοσοδουλι ειναι ) αλλα δεν εξυπηρετει και πολυ να πας εσυ να το παρεις και μετα να πρεπει να σε βρει καποιος αλλος για να το παρει . ας παει μια και καλη ο κκ να κανει και κατι . τσαμπα θα πιει τις μπυρες μου ????????????? Πιθανοτατα να υπαρχουν αρκετοι που θα περασουν απο καβαλας για να πανε, οποτε στην ουσια δεν θα χρειαστει να με βρει καποιος.(για να μην τρεχει ο κωστας που ειναι σχετικα μακρια) Οσο για το αλλο, δικες σου ειναι οι μπυρες, εσυ οριζεις το αντιτιμο σιγα την αποσταση ρε πετρου ραλλη μενω, λοιπον ασε τα πανο και τα σχετικα και κοιτα να εμφανιστεις πουθενα γιατι εχουμε ξεχασει τη μουρη σου ! αντε μουργο ! "den exo autokinito kardia mou", και για αυτο ειναι περιορισμενα τα ξεπορτισματα. Οσο για την μουρη μου, να σου στηλω καμια φωτο, (οχι τιποτα πονηρες) να τις εχεις να με θυμασε; Αν βολευει κανεναν και χωραω, ελπιζω να τα πουμε στις ντυμενες κυριες με τα τατου, τον Σεπτεμβρη. Ναι, ναι για να με θυμηθητε θα ερθω | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Πεμ 31 Ιουλ 2014, 11:51 | |
| - amorfotos έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- amorfotos έγραψε:
- Miou έγραψε:
- amorfotos έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
Τι μεγεθος εχει το πανο; αν θες πεταγομαι να το παρω, που ειμαι ποιο κοντα, και περναει καποιος ακομα και την μερα του σοου και το περνει απο εμενα. Που θα ειναι στον δρομο του.
σχετικα μικρο ειναι το πανο .( τι σχετικα δλδ τοσοδουλι ειναι ) αλλα δεν εξυπηρετει και πολυ να πας εσυ να το παρεις και μετα να πρεπει να σε βρει καποιος αλλος για να το παρει . ας παει μια και καλη ο κκ να κανει και κατι . τσαμπα θα πιει τις μπυρες μου ????????????? Πιθανοτατα να υπαρχουν αρκετοι που θα περασουν απο καβαλας για να πανε, οποτε στην ουσια δεν θα χρειαστει να με βρει καποιος.(για να μην τρεχει ο κωστας που ειναι σχετικα μακρια) Οσο για το αλλο, δικες σου ειναι οι μπυρες, εσυ οριζεις το αντιτιμο σιγα την αποσταση ρε πετρου ραλλη μενω, λοιπον ασε τα πανο και τα σχετικα και κοιτα να εμφανιστεις πουθενα γιατι εχουμε ξεχασει τη μουρη σου ! αντε μουργο ! "den exo autokinito kardia mou", και για αυτο ειναι περιορισμενα τα ξεπορτισματα. Οσο για την μουρη μου, να σου στηλω καμια φωτο, (οχι τιποτα πονηρες) να τις εχεις να με θυμασε; Αν βολευει κανεναν και χωραω, ελπιζω να τα πουμε στις ντυμενες κυριες με τα τατου, τον Σεπτεμβρη. Ναι, ναι για να με θυμηθητε θα ερθω στειλε πμ μερικες μερες πριν και παμε μαζι με το κουτι μου..... εκει θα βγουμε πολλες πονηρες φωτο ολοι μαζι....... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Παρ 01 Αυγ 2014, 16:59 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Παρ 01 Αυγ 2014, 17:34 | |
| | |
|
| |
lysandros vagenas Jr.gixxer
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2014
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Σαβ 02 Αυγ 2014, 20:53 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 13:27 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 13:36 | |
| αγαπουλες οσοι απο εσας σκοπευετε να φερετε το μηχανακι σας για την εκθεση πρεπει να μου το δηλωσετε σημερα . καλο θα ηταν να καταφερουμε να μαζευτουμε περιπου 10 μηχανακια ... μην μας κανουν ρομπες το σκουτερ κλαμπ και το tdm με 20 συμμετοχες και εμεις παμε με 5 να γνωριζετε οτι οποιος σκοπευει να το φερει πρεπει να ειναι εκει στον χωρο περιπου 430-500 να βαλουμε μεσα τα μηχανακια και να οριοθετισουμε τον χωρο που μας αναλογει . μετα μπορει να φυγει εαν δεν θελει να περιμενει τοσες ωρες και να ερθει πιο αργα . Θα ειμαι εγω εκει και θα προσεχω τα μηχανακια μην τους συμβει τπτ . Μετα τις 5 -530 θα κλεισουν οι πορτες και δεν θα μπορει να μπει κανενα μηχανακι πια . 6 θα ανοιξουν για τον κοσμο . Για τους επισκεπτες θα υπαρχει ειδικα διαμορφομενος χωρος για να παρκαρουν τα μηχανακια τους ο οποιος θα φυλασετε για να μην υπαρχουν περιεργες ιστοριες ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 13:40 | |
| Συμμετοχες για την εκθεση ...
1) miou με ενα κουβα μπυρες (αντε και το μηχανακι) 2) kk με το καινουργιο σαπακι του ... 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 14:44 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 17:04 | |
| Συμμετοχες για την εκθεση ...
1) miou με ενα κουβα μπυρες (αντε και το μηχανακι) 2) kk με το καινουργιο σαπακι του ... 3) ripper (αν θελετε πρασινα μηχανακια) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 17:30 | |
| ετοιμο και το banner της υποδοχης | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| |
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 18:15 | |
| 1) miou με ενα κουβα μπυρες (αντε και το μηχανακι) 2) kk με το καινουργιο σαπακι του ... 3) ripper (αν θελετε πρασινα μηχανακια) 4) zed660 5) Black Eagle (άντε γιατί βλέπω να μαζεύονται πιο πολλά αλλόθρησκα!) 6) 7) 8) 9) 10) | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! Τρι 02 Σεπ 2014, 19:05 | |
| 1) miou με ενα κουβα μπυρες (αντε και το μηχανακι) 2) kk με το καινουργιο σαπακι του ... 3) ripper (αν θελετε πρασινα μηχανακια) 4) zed660 5) Black Eagle (άντε γιατί βλέπω να μαζεύονται πιο πολλά αλλόθρησκα!) 6) φραγκατος με το παγκοσμιακο 7) τοτουλις 8) 9) 10) | |
|
| |
| Bikes & Tattoos by the sea. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός είναι εδώ! | |
|