| τροχαιο και εγκαταλειψη | |
|
+9achilles_r the_Phantom boutser [alex] panosk8 tigerakias zed660 janis.pegasos giannis_suzuki 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: τροχαιο και εγκαταλειψη Παρ 04 Ιουλ 2014, 10:28 | |
| παιδες θελω την βοηθεια σας... χτες το απογευμα 17.00 στο κεντρο της θεσσαλονικης στην εγνατια πανω μπροστα στην σταση κολομβου χτυπησαν τον πατερα μου με το μηχανακι....
μεταφερθηκε με ασθενοφορο στο νοσοκομειο με σοβαρο προβλημα στο ποδι....
το αμαξι απο οτι ειδε ο μπαμπας μου ηταν ενα ασημι jimny και σημερα που το αναφεραμε στο ραδιο μας ειπαν ατομα που ηταν πιο πισω πως ηταν οντως jimny ασημι με μεγαλο πορτοκαλι αυτοκολλητο (μαλλον απο καποιο club η διαφημιση)στο πισω φτερο δεξια...επισης ο πινακιδα του ξεκιναγε απο ΝΖΡ
οποιος ξερει η οποιος δει το αμαξι ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να επικοινωνησει μαζι μου 6981148155......... | |
|
| |
janis.pegasos Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Sofia Bulgaria Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Παρ 04 Ιουλ 2014, 16:55 | |
| Φαντάζομαι έχεις και στο facebook κάποια ανακοίνωση, δώσε λινκ να το κοινοποιήσουμε και εκεί.
Περαστικά στον πάτερα σου. | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Παρ 04 Ιουλ 2014, 17:35 | |
| Καλά αφού τον είδαν, δεν μπορούσαν να τον κυνηγήσουν έστω για να πάρουν όλη την πινακίδα; Έναν άνθρωπο χτύπησε, δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει; Μακάρι να βρεθεί ο μπ@στ@ρδος και να πληρώσει για όλα. (όπως είπε ο Γιάννης από πάνω κοινοποιήσεις παντού: facebook, τυχόν άλλο φόρουμ, κλπ κλπ) | |
|
| |
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Παρ 04 Ιουλ 2014, 17:37 | |
| facebook το εχει βαλει η αδερφη μου εγω δεν εχω....θα βρω το λινκ και θα το δωσω... το εχω βαλει και σε αρκετα forum..... | |
|
| |
tigerakias Jr.gixxer
Όνομα: : panagiotis Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 12/10/2012
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Παρ 04 Ιουλ 2014, 21:28 | |
| περαστικά στον πατέρα σου αδερφέ και καλή τύχη με το ...ανθρωποειδές που τον χτύπησε. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Παρ 04 Ιουλ 2014, 21:39 | |
| οποιος το κανε του αξιζει λοβοτομη κ ενα ροπαλο στο καλα εκει περα εχει αρκετο κοσμο κ το τμημα ειναι στα 20 μετρα.. ασε που εχει κ πολλα μαγαζια τρυγυρω εκει στην περιοχη να επιμεινετε ρωτοντας στα μαγαζια αν εχει καποιο απο αυτα καμερες κ ειστε τυχεροι κ το επιασε το σκηνικο η τις καμερες κυκλοφοριας. | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Παρ 04 Ιουλ 2014, 23:05 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Σαβ 05 Ιουλ 2014, 11:07 | |
| περαστικα στον πατερα σου Γιανναρε. ξεκισε τον τον παλιοπουστα, βρες 1 καλο δηκιγορο μαθε τι μπορεις να του κανεις και ξεκινα, . ατυχιματα μπορει να τυχουν σε ολους μας αλλα οχι να εγκαταλυψεις τον αλλον και αντε γεια. | |
|
| |
the_Phantom Jr.gixxer
Όνομα: : Πέτρος Τόπος : AΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : Συλλογος Νταρτς Ελληνικου (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
http://darts-hellinikon.gr/ Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Σαβ 05 Ιουλ 2014, 11:27 | |
| Περαστικα στον πατερα σου ρε φιλαρακι. Ευχομαι πραγματικα ταχιστη αναρρωση και το κυριοτερο να βρεις τον μπηνε που το εκανε... Κυνηγησε τον μεχρι τελους...Μην δειξεις ουτε ευαισθησιες,ουτε οικτο γιατι -σκατα στο στομα μου-,φαντασου τι θα μπορουσε να ειχε γινει σε διαφορετικη περιπτωση.Αυτο να εχεις κατα νου οταν τον αντικρισεις τον ξεφτιλα που παρατησε τον ανθρωπο στο δρομο | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Σαβ 05 Ιουλ 2014, 12:08 | |
| με αφορμη αυτο που λεει ο Πετρος , δεν ξερω αν ακουσατε για το παρομιο περιστατικο στην καβαλα. 1 παιδι 19 ετων χτιπιθηκε απο πισω καθος γυριζε απο την δουλεια του, βρεθηκε μετα απο ωρες, και το αποτελεσμα ακροτιριασμενο 1 ποδι και πολα αλλα προβιματα που δεν θυμαμαι | |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Σαβ 05 Ιουλ 2014, 17:44 | |
| Είναι όντως πολύ κρίμα... Περαστικά και από μενα αγορι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Κυρ 06 Ιουλ 2014, 10:27 | |
| παιδες ευχαριστω....
λοιπον εχω νεα......το αμαξι που χτυπησε τον μπαμπα μου βρεθηκε....το τραγικο της υποθεσης ειναι πως αυτο το αμαξι ειναι απο ομαδα διασωσης...
οδηγουσε γυναικα και το παραδεχτηκε πως τους χτυπησε και εφυγε.....
απο βδομαδα οποτε μπορεσει ο μπαμπας μου να σηκωθει θα παμε και απο την τροχαια και σιγα σιγα θα παρουν ολα τον δρομο τους...
τι μπορουμε να την κανουμε αυτην απο εδω και περα?? | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Κυρ 06 Ιουλ 2014, 10:39 | |
| Τα υπολοιπα ρωτα ενα καλο δικηγορο. Δες και αν η ασφαλεια απο το μηχανακι σας εχει νομικη προστασία. Θα τα αναλαβει ολα ο δικηγορος της ασφαλειας..
Τωαρ η κοπελιά θα την πανε μαμιωντας.. ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ. ..
τα περαστικα μου και ταχεία ανάρρωση. Και μη χειρότερα. | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Κυρ 06 Ιουλ 2014, 12:49 | |
| Ωραία ομάδα διάσωσης. Σώνω 1, σακατεύω 10 και τους παρατάω κιόλας. Όπως είπε και ο louk6 νομικά και μέχρι όπου πάει. Δεν παίζουμε με αυτά. Αν την αφήσετε θα το ξανακάνει. Περαστικά. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Κυρ 06 Ιουλ 2014, 15:29 | |
| ακόμα κι αν έχεις νομικη κάλυψη βαλε δικο σου εμπιστο δικηγορο. Γινονται πολλές γαργάρες με τέτοιες υποθέσεις. Περαστικά στον πατέρα σου,αλλα και σε αυτη που τον χτύπησε!!! | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| |
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: τροχαιο και εγκαταλειψη Δευ 07 Ιουλ 2014, 13:32 | |
| περαστικα στο πατερα! καποιοι πρεπει να βαλουν μυαλο, δεν γινεται να κανουν οτι τους κατεβει. να τους κυνηγισεις οσο μπορεις! | |
|
| |
| τροχαιο και εγκαταλειψη | |
|