| Μου εκλεψαν την εξατμιση..... | |
|
+5Miou JIMK7 k8 600 kk giannis_suzuki breakdancer 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
breakdancer Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Κυρ 28 Σεπ 2014, 20:44 | |
| Παω σημερα μεσημέρι να παρω τη μηχανη βολτα. Σηκωνω κουκουλα και.....λειπει η εξατμιση..... Ηταν παρκαρισμενη σε πυλωτη στο πισω μερος, μονιμα με κουκουλα. Καποιο μουνοπανο με σταμπαρε και την τσιμπησε... Και σκεφτομαι μηπως ερθουν και για ολοκληρη την μηχανη σε λιγες μερες.... Ποια ειναι η γνωμη σας, 1) να αγορασω την ιδια εξατμιση? 2) να βρω μια μαμα μεταχειρισμενη να βαλω πανω για να μην εχω τον φοβο κλοπης? Αν βαλω ξανα αυτη που ειχα μπορω καπως να εμποδισω να την παρουν? Διαβαζω για ποντες στην εξατμιση, βιδες ασφλειας. Πολυ μαλακια παντως να σε κλεβουν.... πριν μετα | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Κυρ 28 Σεπ 2014, 20:46 | |
| μλκια..... και εγω με πονταρισιες την ειχα καλη λυση ειναι απλα η μλκια ηταν πως οταν θελησα να την βγαλω με παιδεψε αρκετα...
κατα τα αλλα μπορεις να πας να παρεις καμια περιεργη βιδα...τορξ η τιποτα αλλο... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Κυρ 28 Σεπ 2014, 21:22 | |
| ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!!! απο πυλωτη του Γιωργακη απο το φορουμ με το κ7 του φαγανε την εξατμιση και μετα απο 2 βδομαδες ολο το μηχανακι ! μπορει να την σταμπαρανε οποτε εξαφανισε την !
δε θα σου συστυνα τορξ γιατι μπορει να σου κανουν και ζημια στο μηχανακι, καλυτερα 2 τσιμπηματα με αργκον σε ενα εξατμισα και εισαι κομπλε και εγω αυτο ειχα κανει, με ενα τροχουδακι και 2 σφυριες σπανε τα τσιμπηματα ευκολα, (τσιμπηματα ε ! οχι γαζια !) | |
|
| |
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Κυρ 28 Σεπ 2014, 22:26 | |
| Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Θα πρεπει να την μετακινησω αλλου πλεον. ειναι πιθανο να ξαναερθουν.
ερωτηση yoshimura απο μοντελο π.χ 2009 μπαινει σε εμενα που ειναι 2005? ή πρεπει να ψαξω μονο για το δικο μου μοντελο?
τις ποντες ο εξατμισας τις κανει στην ενωση με τον μεσαιο σωληνα ή στην βιδα εκει κατω? ρωταω για να ξερω | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Κυρ 28 Σεπ 2014, 22:44 | |
| Εγω στη θεση σου δεν θα επαιρνα αλλη εξατμιση με τα λεφτα αυτα θα αγοραζα μια καραμπινα με χοντρα σκαγια και θα περιμενα μερα νυχτα να ξαναρθουν | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 08:05 | |
| τελικο βαζεις αν θες και απο καβασακι..... απλα πρεπει να φτιαξεις ενα mid pipe που να μπαινει σε εσενα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 12:22 | |
| Καραμπινα εχω, οποτε σε αυτο ειμαι καλλυμενος αν χρειαστει.... οσον αφορα την εξατμιση ειδα οτι η μηχανη δεν εχει καταλλυτη επισης μετρησα διαμετρο της σωληνας και ειναι 41 mm. εργοστασιακο τελικο μπαινει ή οχι αφου λειπει ο καταλυτης? εχει κανεις να μου προτεινει κατι? δινει κανεις καμια εξατμιση σε τετοιο παχος? δυστυχως δεν εχω το χρονο να παω σε εξατμησα και να κανω τροποποιησεις στο mid pipe πως το λετε. Αν μπορει καποιος να βοηθησει καπως, ή να προτεινει κατι θα ειμαι ευγνωμων. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 12:31 | |
| το εργοστασιακο τελικο εχει τον καταλυτη μεσα του ... αρα αμα θελεις να το βαλεις δεν εχεις κανενα προβλημα .
μεταχειρο εξατμιση θα βρεις ευκολα το θεμα ειναι ποσα € θελεις να σκασεις ... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 12:46 | |
| | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 14:42 | |
| Αν βαλεις μαμα βαλε κ το μηχανισμο για τα καυσαερια.Αλλιως αφηνεις ανοιχτο το κλαπετο...
Εμενα πριν 4 χρονια βαρεσε ο συναγερμος τις 3.30 τα ξημερωματα κ με το που τον ακουσα κατεβηκα με το σωβρακο να δω τι εγινε...ολα οκ φαινοντουσαν κ το πρωι μολις εβαλα μπροστα να παω δουλεια καταλαβα απο τον ηχο πως πηγαν να βγαλουνε το τελικο(ελειπαν ολες οι βιδες απο πατακι, απο μεσαιο)αλλα δεν τα κατεφερανε να το ξεκουμπωσουν, μαλλον απο θερμοκρασεις ειχε ψιλοφρακαρει κ μολις κουνησαν λιγο παραπανω χτυπησε!!(μια φορα που εσωσε κατασταση ο συναγερμος)
Υ.Γ Αν θες παρτο απο εκει γιατι καποιοι ξερουν...τι κ πως κ δεν ειναι να παιζεις! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 15:12 | |
| αν εισαι κολοφαρδος κ την δεις να την πουλανε στο ψαρ γρ πανε να την αγορασεις αυτοπροσωπως... ασε λιγο την καινουργια εξατμιση στην ακρη κ δες πως θα προστατευσεις το υπολοιπο μηχανακι σου φιλε.. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 16:26 | |
| Σκατοκαριολια....
Και Πυλωτη και σκεπασμενη...δηλαδη τι αλλο σκατα να κανεις ρε πουστη μου....Ελεος... | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 17:29 | |
| σιγα μην κολλησουν αυτοι στην πυλωτη και στο αν ειναι σκεπασμενη η μηχανη, ειμαι της γμωμης ποτε εξω παρκαρισμενα τετοιου ειδους μηχανακια ΜΟΝΟ σε κλειστο χωρο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Δευ 29 Σεπ 2014, 19:31 | |
| Ηδη ψαχνω χωρο να την εξαφανισω.....
Ερωτηση μιας που αναφερατε για μαμα εξατμιση.
Υπαρχει καποιο αρνητικο αν η μαμα εξατμιση δεν εχει τον μηχανισμο πανω? Ή να παρω οποια μαμα βρω έχει ή δεν εχει τον μηχανισμο? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Τρι 30 Σεπ 2014, 09:43 | |
| ο μηχανισμος για να δουλεψει θελει και τις ντιζες . εαν τον βρεις ειναι καλυτερα . εαν οχι δεν θα παθει κατι ...
εισαι αθηνα?? παρε με τηλ στη δουλεια να τα πουμε | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Τρι 30 Σεπ 2014, 10:14 | |
| - gsxr power k8 έγραψε:
- σιγα μην κολλησουν αυτοι στην πυλωτη και στο αν ειναι σκεπασμενη η μηχανη, ειμαι της γμωμης ποτε εξω παρκαρισμενα τετοιου ειδους μηχανακια ΜΟΝΟ σε κλειστο χωρο
Δυστυχως φιλε αλλα ποιος εχει την πολυτελεια να εχει και γκαραζ? Ειμαι για μετακομιση Αθηνα και σκεφτομαι το μηχανακι να το παρατησω επαρχια γιατι φοβαμαι οτι θα το κλαψω...ετσι ομως δεν χαιρεσαι τιποτα με τους τσογλανους εκει εξω.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μου εκλεψαν την εξατμιση..... Τρι 30 Σεπ 2014, 10:22 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- gsxr power k8 έγραψε:
- σιγα μην κολλησουν αυτοι στην πυλωτη και στο αν ειναι σκεπασμενη η μηχανη, ειμαι της γμωμης ποτε εξω παρκαρισμενα τετοιου ειδους μηχανακια ΜΟΝΟ σε κλειστο χωρο
Δυστυχως φιλε αλλα ποιος εχει την πολυτελεια να εχει και γκαραζ?
Ειμαι για μετακομιση Αθηνα και σκεφτομαι το μηχανακι να το παρατησω επαρχια γιατι φοβαμαι οτι θα το κλαψω...ετσι ομως δεν χαιρεσαι τιποτα με τους τσογλανους εκει εξω..
30ε το μηνα εχει ενα κλειστο γκαραζ για μηχανες ... μονο οι βενζινες με το αμαξι θα σου πανε περισσοτερα μεσα στον μηνα | |
|
| |
| Μου εκλεψαν την εξατμιση..... | |
|