| Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; | |
|
+4kostas-1000k9 Miou varypiniths ghost 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 00:16 | |
| Καλησπέρα. Έφτασε ο καιρός να αλλάξω λαστιχάκια και μου πρότειναν τα του τίτλου. Έχει κανείς άποψη για τα συγκεκριμένα; | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 08:29 | |
| Προφανώς μιλάς για τα POWER 3. Εγώ φορούσα τα 2, αλλά είμαι 1000% σίγουρος ότι η φιλοσοφία της κάθε μάρκας δεν αλλάζει. Και ποια είναι η φιλοσοφία της MICHELIN που δεν την πάω με τίποτε;;; Ο μαλακός σκελετός σε ότι λάστιχο βγάζει, είτε για μηχανή είτε για αυτοκίνητο! Στην HAYABUSA τουλάχιστον, με 2 άτομα σε γλυκές ανωμαλίες πάνω σε στροφή μπαλονιάζει, δηλαδή παίζει, γιατί ο σκελετός δεν μπορεί να διαχειριστεί το βάρος. Μόνος δεν είχα κανένα θέμα. Σε GSX-R δεν ξέρω, αλλά πάλι ο μαλακός σκελετός δεν αλλάζει. Βέβαια τα GSX-R πάνε συνήθως μονοκάβαλα, οπότε.... Το άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι γλιστράνε στην στροφή πολύ απότομα! Καμιά σχέση με τα BRIDGESTONE BATTLAX S20 E που έχω πλέον, το οποία γλιτράνε όσο πιο γλυκά γίνεται, τα έβαλα 2η φορά και ίσως συνεχίσω. Μάλιστα βγήκε πιο καινούριο μοντέλο, τα EVO, με 5 γόμες σκληρότητας και όχι 3 όπως έχουν τα περισσότερα, εκτός των METZELLER που έχουν και αυτά 5. Γενικά MICHELIN δεν θα κοιτούσα ξανά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλό λάστιχο. Απλά η προσωπική μου γνώμη με την μικρή μου εμπειρία είναι ότι υπάρχουν πιο ολοκληρωμένα λάστιχα, συν το κόλλημα που έχω με τον σκληρό σκελετό και στη μηχανή και στο αυτοκίνητο. Και εκεί τα BRIDGESTONE απλά δεν έχουν αντίπαλο!! Ρίξε και μια ματιά σε κάποια αντίστοιχα θέματα του φόρουμ, μήπως και σε βοηθήσουν. https://gixxer.forumgreek.com/t8368-topichttps://gixxer.forumgreek.com/t5922p15-topic | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 09:48 | |
| ο μαλακος σκελετος με απομακρυνε κι εμενα απο την Michelin εδω και χρονια... προταση μου σε sport πολιτικο ελαστικο: Dunlop Sportmax, Bridgestone S20 ή Pirelli Rosso Corsa | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 10:11 | |
| το τελευταιο λαστιχο που θα κοιτουσα...μακρια... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 10:45 | |
| σχεδον κανεις μας εδω μεσα δεν τα συμπαθει τα μισελιν . το θεμα με τα λαστιχα το εχουμε αναλυσει απειρες φορες εδω μεσα
το πρωτο και κυριοτερο ειναι να βρεις εσυ τι λαστιχο θελεις να βαλεις . δλδ τι χρηση κανεις στο μηχανακι ...
πχ αλλο λαστιχο θα βαλεις αμα το εχεις μονο για πιστα και γρηγορη οδηγηση σε σφιχτα κομματια και αλλο λαστιχο εαν το εχεις για να κανεις ταξιδια και εκδρομες ... | |
|
| |
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 14:20 | |
| Ξέχασα να αναφέρω ότι τα συγκεκριμένα λάστιχα τα κέρδισα σε διαγωνισμό. Τους ρώτησα αν μπορώ να τα ανταλάξω με άλλης μάρκας και μου είπαν πως δεν γίνετε. Τεσπα αφού είναι τσάμπα θα τα δοκιμάσω και αν δεν κάνουν θα ξαναφορέσω D211 που γ@..νε. Θα σας πω εντυπώσεις μιας και τα θεωρούν καινούρια και καλύτερα των προκατόχων τους. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 14:30 | |
| - kostas-1000k9 έγραψε:
- Ξέχασα να αναφέρω ότι τα συγκεκριμένα λάστιχα τα κέρδισα σε διαγωνισμό. Τους ρώτησα αν μπορώ να τα ανταλάξω με άλλης μάρκας και μου είπαν πως δεν γίνετε. Τεσπα αφού είναι τσάμπα θα τα δοκιμάσω και αν δεν κάνουν θα ξαναφορέσω D211 που γ@..νε. Θα σας πω εντυπώσεις μιας και τα θεωρούν καινούρια και καλύτερα των προκατόχων τους.
Αυτή τη μικρή λεπτομέρεια δεν μας την είπες!!!! Καλοφόρετα λοιπόν και περιμένουμε εντυπώσεις!!! | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 14:59 | |
| εννοειτε να τα βαλεις αφου τα κερδισες, δεν το συζηταμε καν. πολλες οι γνωμες για τα λαστιχα οπως ειπαν και πιο πανω. εχω τα pilot power 3 εδω και 5.500χλμ και ειμαι ευχαριστημενος. ειναι μαλακα, πατανε καλα και ζεσταινονται γρηγορα. για την οδηγηση που κανω ειναι τελεια. πριν ειχα τα pirelli rosso corsa τα οποια ειναι κορυφαια λαστιχα, αλλα δεν μου αρεσανε. ειμαι επαρχια και τους φθινοπορινους-χειμερινους μηνες ειχα προβλημα, δεν ζεσταινοταν ποτε σωστα με αποτελεσμα να γλυστρανε. το καλοκαιρι τα pirelli ειναι βεντουζα παντου και η μεγαλη διαφορα υπερ των pirelli (σε συγκριση με τα michelin) ειναι στο φρεναρισμα. καθαρα προσωπικη αποψη (η οποια δεν αναιρει οτι τα pirelli ειναι απο τα καλυτερα), μην παρεξηγηθω. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 15:03 | |
| φιλικη συμβουλη....ΖΕΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ πριν δοκιμασεις να στριψεις !!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 18:05 | |
| | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 19:12 | |
| @Miou 33-34 μπροστα 37-8 πισω. καπου εδω μεσα το ειχα διαβασει. ιδια πιεση βαζω και στα michelin που εχω τωρα. | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 21:00 | |
| Τα εχω κ εγω παιδια...33-34μπροστα και 40 πισ βαζω....καλα μου φαινονται...ζεσταινονται ευκολα...υποψην ομως δν ειμαι κανας ροσσι στο δρομο...πιστα δν μπαινω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 23:21 | |
| Τα πέρασα σήμερα τελικά. 32 μπροστά 36 πίσω έβαλα. Τώρα περιμένω να τα στρώσω λίγο για να τα δοκιμάσω. Το πίσω απ'ότι είδα αναγράφει 2ct+ και απ'ότι διάβασα, η "γόμα" της κορώνας μπαίνει κάτω από αυτή των πλαϊνών για να ενισχύσει την ευστάθεια υπό κλίση. το μπροστά είναι 2ct άρα δεν έχει καμία διαφορά από τα προηγούμενα. Ότι και να'ναι θα δείξουν στην πορεία. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 23:42 | |
| κατι μου λεει οτι αν δε ριξεις 34-38(να μη πω 40) δε θα δεις προκοπη ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τρι 07 Οκτ 2014, 23:48 | |
| Θα δοκιμάσω αλλά έχω την εντύπωση απ'οτι είδα λίγο την κορώνα αν βάλω 38-40 πίσω, τουλάχιστον εντός αθήνας δεν θα πατάει κάτω για κανένα λόγο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τετ 08 Οκτ 2014, 10:09 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τετ 08 Οκτ 2014, 10:27 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Τετ 08 Οκτ 2014, 19:08 | |
| - kostas-1000k9 έγραψε:
- Τα πέρασα σήμερα τελικά. 32 μπροστά 36 πίσω έβαλα. Τώρα περιμένω να τα στρώσω λίγο για να τα δοκιμάσω. Το πίσω απ'ότι είδα αναγράφει 2ct+ και απ'ότι διάβασα, η "γόμα" της κορώνας μπαίνει κάτω από αυτή των πλαϊνών για να ενισχύσει την ευστάθεια υπό κλίση. το μπροστά είναι 2ct άρα δεν έχει καμία διαφορά από τα προηγούμενα. Ότι και να'ναι θα δείξουν στην πορεία.
Με γεια Κώστα!!! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; Πεμ 09 Οκτ 2014, 14:57 | |
| | |
|
| |
| Γνώμη κανείς για Michelin Pilot Power Supersport; | |
|