| Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω | |
|
+7terrorzone [alex] totoulis brwmogazos k8 600 kk boutser Miou 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Δευ 08 Δεκ 2014, 22:11 | |
| Υπαρχει κανεις απο εμας εδω που να μενει στο αιγαλεω και να γνωριζει για κλειστο γκαραζ για μοτοσυκλετες ???
εχω ενα φιλαρακι που για 2ρη φορα γλυτωσε την χοντρουλα του στο τσακ και πλεον ψαχνει να βρει ενα κλειστο γκαραζ. ΔΕΝ ψαχνει για θεση σε πιλοτη ΜΟΝΟ σε κλειστο γκαραζ στο αιγαλεω (ας ειναι και απο πολυκατοικια ) πιο συγκεκριμενα μενει σε κεντρικο δρομο κοντα στο γηπεδο του αιγαλεου ( στην θηβων) αλλά αμα βρει και λιγο πιο μακρυα δεν εχει προβλημα ... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Δευ 08 Δεκ 2014, 23:22 | |
| Αλεξ εχει στο Χαιδάρι 1 στην καραισκάκη απέναντι απο το κατισαρκ διπλα απο 1 ζαχαροπλαστειο | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 00:40 | |
| του πεφτει μακρια το Χαιδαρι του το ειπα και εγω | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 09:34 | |
| Ψιλοδυσκολα τα πραγματα.
Και εγω ψαχνω για το αμαξι στο Χαιδαρι και δεν υπαρχουν κοντα μου...ασε που μερικοι ζητανε και 100 ευρω για πυλωτη! Ελεος...
Εχω βρει Αιγαλεω μονο...Την χοντρουλα μου δεν βλεπω να την ανεβαζω πανω απο το "αυλακι" παντως υπο τετοιες συνθηκες..
| |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 12:07 | |
| καλα χοντρουλα και πεζοδρομιο???δεν υπαρχει αυτο........δεν εχει πουθενα απο εκει που μενει πολυκατοικια με υπογειο παρκιν?ας παει να παρακαλεσει το διαχειριστη να τη στριμωχνει καπου.....εγω στη δουλεια βαζω μεσα τρεις μηχανες απο αλλους οροφους χωρις φραγκο φυσικα.με πιασαν με παρακαλεσαν και τους εβγαλα κοντρολ και τωρα ολα καλα!!!!!!! μπορει να πεσει και εκεινος σε κανα καλο γειτονα και να βολευτει...... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 16:56 | |
| ΔΕΝ την αφηνει σε πεζοδρομιο .το παληκαρι μενει σε μονοκατοικια . παρολο που κλεινει πορτα ( δεν ειναι δλδ ανοιχτη πυλωτη) ειναι η 2ρη προσπαθεια κλοπης ... την πρωτη του κλεψανε κατι λιλολογια παο τις εξατμισεις ... προχθες παλι την γλυτωσε στο τσακ ... να ειναι καλα ο συναγερμος και η κοπελα του που ηταν ξυπνια αργα το βραδυ ...
μητσαρα για στειλε πμ με πληροφοριες για το γκαραζ στο αιγαλεω που λες γιατι το χαιδαρι ειναι μακρυα ... | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 17:03 | |
| Πάντως καλύτερα να κάνει και μια ασφάλεια κλοπής.
Και εγώ που την είχα στο -3 και σε καλή περιοχή, μισή τη βρήκα ένα πρωινό. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 17:25 | |
| - [alex] έγραψε:
- Πάντως καλύτερα να κάνει και μια ασφάλεια κλοπής.
Και εγώ που την είχα στο -3 και σε καλή περιοχή, μισή τη βρήκα ένα πρωινό. εχει ασφαλεια κλοπης ... αλλα τι να την κανει οταν την πρωτη φορα που εκλεψαν τις βασεις απο τις εξατμισεις ? δεν τα πληρωνει η ασφαλει ααυτα ... την δευτερη φορα βρηκε την σελα ξυλωμενη, τις βιδες της δεν τις βρηκε πουθενα και τα καλωδια μπερδεμενα ... μονο την λαχταρα που περασαν μολις αρχισε να βαραει ο συναγερμος, και την ωρα που εφαγε μεχρι να δει τι εγινε και τι του χαλασαν και τον τρομο που εχει 2 μερες δεν στο πληρωνει καμια ασφαλεια ... + την ξενερα αμα σου την κλεψουν . ασε οτι η ασφαλεια σου επιστρεφει λιγοτερα λεφτα απο την αξια της μηχανης και μαλιστα μετα απο αρκετους μηνες ... | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 17:53 | |
| μαλλον την εχουν βαλει στο ματι!!!!!!!!! καλυτερα μεχρι να βρει τη λυση με το παρκιν να την παει καπου αλλου γιατι μπορει να ξαναρθουν τα τσογλανια........... | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 17:54 | |
| Όταν και αν ξαναπάρει μπρος το gsxr και το φέρω πίσω, θα πάρω κάτι τέτοιο: http://www.die-motorradgarage.de/index.htmΚαι θα το κλειδώνω και αυτό με abus με συναγερμό. Εννοείται πάλι μέσα σε γκαράζ (σε άλλη περιοχή). Δεν υπάρχει σωτηρία. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 18:35 | |
| παίζει να πάρουν και το κουτί και να το κάνουν σκεπαστρο σε τρέιλερ. καραμπίνα και σφαίρες με αλάτι χοντρό . η καμία πατέντα με τεηζερ να το ακουμπάει ο κλέφτης και κάρβουνο. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 09 Δεκ 2014, 20:14 | |
| Παιδια οπιος ενδιαφερετε νοικιαζω στο γκαραζ μου κλειστο οχι καγκελοπορτα.δωρο το τηλεχειριστηριο απο παρτυ μου.Οπιος ενδιαφερετε πμ .κορυδαλλο ειμαι. | |
|
| |
giannhs k9 Jr.gixxer
Όνομα: : giannhs Τόπος : egalew Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 16/03/2015
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Δευ 16 Μαρ 2015, 20:54 | |
| pes tou file na paei na deisto tmhma ston agio gewrgio 3 stena pio mesa exei parking me kaggela einai alla den xerw times k tetoia
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Δευ 16 Μαρ 2015, 23:44 | |
| - giannhs k9 έγραψε:
- pes tou file na paei na deisto tmhma ston agio gewrgio 3 stena pio mesa exei parking me kaggela einai alla den xerw times k tetoia
στα Ελληνικα ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 17 Μαρ 2015, 10:14 | |
| - giannhs k9 έγραψε:
- pes tou file na paei na deisto tmhma ston agio gewrgio 3 stena pio mesa exei parking me kaggela einai alla den xerw times k tetoia
γραφε ελληνικα σε παρακαλω | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 17 Μαρ 2015, 12:19 | |
| Προσωπική άποψη είναι να κρατήσει το μηχανάκι στην αυλή αλλά με προσθήκη 2 "αγκυρες" μπρός-πίσω (τις παίρνουν σηκωτές πιά) και οπωσδήποτε ένα σκυλί φύλακα.Καταλαβαίνω οτι το να σου πάρουν ακόμα και ψιλά απο το μηχανάκι είναι ξενέρα , αλλά το να σου πάρουν όλη τη μηχανή είναι το χειρότερο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 17 Μαρ 2015, 15:46 | |
| καταλαβαινεις οτι αυτα που γραφεις δεν γινονται. το σκυλι τρωει φολα ευκολα και θελει και φροντιδα . αμα ηταν θα εκανε και παιδια. και οι αλυσιδες κοβονται ευκολα . σε 30 δευτερολεπτα την εχεις κοψει με ενα καλο κοφτη. κανα κλειστο παρκινγκ εχεις υπ οψην σου ?? αυτο ψαχνει ο φιλος μου . ουτε σκυλι ουτε 2και 3 αλυσιδες | |
|
| |
giannhs k9 Jr.gixxer
Όνομα: : giannhs Τόπος : egalew Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 16/03/2015
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 17 Μαρ 2015, 19:32 | |
| κοντα στο τμημα στον αγιο γιωργη 3 στενα πιο πανω εχει ενα παρκινγκ πεσ του να παει να ρωτησει | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 17 Μαρ 2015, 20:16 | |
| - Miou έγραψε:
- καταλαβαινεις οτι αυτα που γραφεις δεν γινονται.
το σκυλι τρωει φολα ευκολα και θελει και φροντιδα . αμα ηταν θα εκανε και παιδια. και οι αλυσιδες κοβονται ευκολα . σε 30 δευτερολεπτα την εχεις κοψει με ενα καλο κοφτη. κανα κλειστο παρκινγκ εχεις υπ οψην σου ?? αυτο ψαχνει ο φιλος μου . ουτε σκυλι ουτε 2και 3 αλυσιδες Επίτρεψε μου να διαφωνήσω.Εχω σκυλί, είναι θέμα εκπαίδευσης και η φροντίδα του είναι πολύ πιο οικονομική - τα παιδιά αργούν να μεγαλώσουν και δεν είναι ιδιαίτερα καλοί φύλακες (εχω και παιδί), και οι αλυσίδες κόβονται μεν αλλά συνήθως δεν εχουν τόσο χρόνο και προχωράνε στο επόμενο (ασε που να βρούν ρευμα για τον τροχό). Προσοχή λέω με αγκυρα γιατί αλλιώς φεύγει σηκωτό.Επίσης ειδικές αλυσίδες ασφαλείας με αντοχή στο "πάγωμα". Αν η προσωπική μας άποψη θεωρείται off topic να το ξέρω για να προσέχω τι ποστάρω | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τρι 17 Μαρ 2015, 23:45 | |
| Νικο αν και βγαίνουμε εκτός θέματος... η λυση για τα μηχανάκια δυστυχώς είναι μονόδρομος. Μονο σε κλειστο έχεις περισσότερες πιθανότητες να γλυτώσει το μοτο. Εχουν πάρει μηχανακι και απο παιδι του φορουμ απο αυλη. Οχι σκυλο αλλα λιοντάρι να βάλεις βρισκουν τροπο τα αρ@@ια και στην κανουν τη ζημια. | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τετ 18 Μαρ 2015, 00:01 | |
| Εντάξει παιδιά , νομίζω οτι δεν αξίζει να το συνεχίσουμε γιατί είναι μεγάλη κουβέντα. Ισως απο κοντά σε καμια βόλτα | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Τετ 18 Μαρ 2015, 10:52 | |
| - skizotix έγραψε:
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω.Εχω σκυλί, είναι θέμα εκπαίδευσης και η φροντίδα του είναι πολύ πιο οικονομική - τα παιδιά αργούν να μεγαλώσουν και δεν είναι ιδιαίτερα καλοί φύλακες (εχω και παιδί), και οι αλυσίδες κόβονται μεν αλλά συνήθως δεν εχουν τόσο χρόνο και προχωράνε στο επόμενο (ασε που να βρούν ρευμα για τον τροχό).
Προσοχή λέω με αγκυρα γιατί αλλιώς φεύγει σηκωτό.Επίσης ειδικές αλυσίδες ασφαλείας με αντοχή στο "πάγωμα".
Αν η προσωπική μας άποψη θεωρείται off topic να το ξέρω για να προσέχω τι ποστάρω η ατακα με το παιδι φυλακα με εκανε να μου φυγει ο καφες απο το στομα ... φιλε για να κοπει η αλυσιδα δεν θελει τροχο με ρευμα . υπαρχουν κατι τεραστιοι κοφτες που την κοβουν με 2-3 προσπαθειες . εχω δει βιντεακια με τις καλυτερες- ακριβοτερες αλυσιδες -πεταλα και κλειδαριες για δισκοφρενα να παραβιαζονται-κοβονται σε 3 δευτερολεπτα. τελος παντων το θεμα ειναι οτι ο φιλος δεν θελει σκυλο αλλα κλειστο παρκινγκ γιατι στο ανοιχτο που την αφηνει κατω απο το σπιτι του προσπαθησαν 2 φορες να την κλεψουν . και ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχουμε θεμα με το αφτοπικ και μπορεις να ποσταρεις παντα την γνωμη σου . | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Πεμ 19 Μαρ 2015, 00:08 | |
| Να πω και και εγώ το άσχετο σχετικό μου; Για μένα με τα λεφτά που θα δώσει για γκαράζ (που τα έχουμε δει και αυτά τι λένε από ασφάλεια) φτάνουν και περισσεύουν για μια ασφάλεια κλοπής. Παίρνει και καμιά αλυσίδα για τα μάτια του κόσμου και τέλος. Σίγουρα η ασφάλεια δεν αποζημιώνει την ψυχική οδύνη και τα εξτρά της μηχανής σου. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Πεμ 19 Μαρ 2015, 09:46 | |
| - Leroy έγραψε:
- Να πω και και εγώ το άσχετο σχετικό μου; Για μένα με τα λεφτά που θα δώσει για γκαράζ (που τα έχουμε δει και αυτά τι λένε από ασφάλεια) φτάνουν και περισσεύουν για μια ασφάλεια κλοπής. Παίρνει και καμιά αλυσίδα για τα μάτια του κόσμου και τέλος. Σίγουρα η ασφάλεια δεν αποζημιώνει την ψυχική οδύνη και τα εξτρά της μηχανής σου.
ναι καλα τα λες αλλα του εχουν κλεψει το παλιο του μηχανακι και μεχρι να παρει τα λεφτα απο την ασφαλεια ειχε περασει αρκετος καιρος και ειχε μηνει χωρις μηχανακι . επισης η ασφαλεια δεν σου πληρωνει τα τελικα με τις δεστρες που του εκλεψαν την πρωτη φορα ουτε τις βιδες - σελα και την ζημια που του εκαναν την δευτερη φορα. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω Πεμ 19 Μαρ 2015, 10:14 | |
| Ένα μήνα παίρνει να σε αποζημιώσει η ασφάλεια. Τουλάχιστον τόσο είχε πάρει σε εμένα. Τώρα όσον αφορά την μερική κλοπή, έχεις δίκιο στις μηχανές δεν κάνουν. | |
|
| |
| Κλειστο παρκινγκ για μοτοσυκλετες - περιοχη Αιγαλεω | |
|