Εχετε υποψιν σας κανενα παρκινγκ για μοτο σε λογικη τιμη φυσικα στην περιοχη του Χαιδαριου ειτε Αιγαλεω ρε παιδες?
Την Κυριακη γεματος χαρα ανεβασα το Χαγιαμπουσα απο Καλαματα-Αθηνα εχοντας συνενοηθει με εναν διαχειριστη πολυκατοικιας ενα τετραγωνο μακρια απο το διαμερισμα στο Χαιδαρι να το στεγασουμε στο παρκινγ τους...Αφου το ακουσε και δεν τον ενοχλουσε ο θορυβος ειπαμε ΟΚ και ετοιμασαμε την χαρτουρα...Με εκανε να μπω και να βγω 3 φορες στο παρκινγκ για να δει πως ακουγεται η "κουτσομουρα"...
σημερα που πηγα να αποτελειωσω τα χαρτια επρεπε να το ακουσει ενας ακομη περιεργιδης ιδιοκτητης και δυστυχως μου εριξε ΑΚΥΡΟ....τοσο ακυρο που δεν με αφησε να το ξαναβαλω μεσα!
Ουτε σβηστο! Τοσο γιδια ....μαζεψα κουκουλες και κλειδαριες και το πηγα σε ενα κλειστο παρκινγκ φιλου μου για τωρα αρκετα μακρια :(...
Αν δεν βρω κατι συντομα με βλεπω αυτο η το επομενο ΣΚ να ξαναγυρναω πισω σαν λακαμας...
Αν εχετε υποψιν σας λοιπον καποιο παρκινγκ για Μοτο ριχτε ενα συρμα! Μονο ΣΚ θα βγαινει εξω αλλωστε.
Ευχαριστω και με τις υγειες μου
Μαλιστα ο διαχειριστης θα προσπαθησει να του μιλησει μουπε και θα με ενημερωσουν την Παρασκευη υστερα απο συσκεψη LOL αν θα δεχτουν να το βαλω....λεω να προτεινω να σφηνωνω την ταπα της yoshi στο μπες βγες αλλα ρε πουστη πληρωνουμε...δεν ειπαμε τσαμπα...και κατι μου λεει οτι παλι θα τους ενοχλει...