| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|
+125Gixxerm@n brwmogazos bolek76 Vasilis Bourlokas suzukaros sxlogo ernestogsxr paul22 No Fear ENDURASX Vortex mx5 filippos sofia_gsxr ripper cpantelo Antonios_gsxr jord136 demk6 gsxrakias Aristosk8 louk6 WotU777 valkyrion 84 dante_gsxr ηλίας roskoup naturalboy kostasva Menidiatis_gsxr gsxrk71000 frozen k8 600 kk cb130081 Akis_s3 fab AON33 tromokratis mitsos kontos 750 kwstask6 tati mixalhsk6 konstantine89 spastos thodoris TheoDo R Hlektrologos black rider boutser Black Eagle ripseventh 190troxo potis kostaskr6 Miou maikstain gkourv georgeIII Darksoul kouzinas mike mistiriodis_tsantakias giannisp Jpan AggelosK8 stavroulis Lelos69 magfaria magiaklaniakeksatmisi Leroy lakisman46 poulitzer Sotoner riderspower martza fox kentaurosk8 1ndianos Zuki kahi STELIOS κωστας valentinosgsxr Kydo sakisole kapamarou85 panosk8 FnS gixxermak makak0s GSXR papagym G.E.B. R-09 thanasis gixxer nikojim kospoz R evolution Sotos27 Panosgsxr1000k9 andRewR T.R.E DimSTriple teo46 divinaeve fanr kantalis cbr600f4 nasos-v κολτρέϊν thanosk6 adrenalinestavros JIMK7 GIXXERAKIAS crockh2001 gregory_gr giatros alex k8 gsxr1000nitro gat0s stavrosrodo DrIoannis Hamamatsu GSX-R 1000 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 129 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 08 Ιουλ 2009, 10:30 | |
| Το συγκεκριμενο topic το βλεπω σε πολλα αλλα site για μοτο και Ι.Χ Εδω μπορουμε να γραφουμε απλα Η πολυπλοκα πραγματα που κανουμε καθημερινα στα μηχανακια μας.
Π.Χ Μολις το επλυμε και το γρασαρισα μετα απο εκδρομουλα που πηγα χθες! Τεντωσα και αλυσιδα! | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 08 Ιουλ 2009, 22:23 | |
| σημερα το εβγαλα και του εκανα μια πανω κατω :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Σαβ 11 Ιουλ 2009, 21:08 | |
| Τωρα μολις βρηκα χρονο και περασα τα μανιταρια. Ειχε λιγο μπελα γιατι επρεπε να βγαλω τα πλαινα φαιρινγκ αλλα μου αρεσαν πολυ και εμφανισιακα και γιατι δεν τρυπησα τα πλαστικα.Αν εβαζα R&G επρεπε να τα τρυπησω.Φωτο συντομα.. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Σαβ 11 Ιουλ 2009, 21:13 | |
| Λοιπόν την πήρα για μία μικρή βολτούλα για να πάρω και ρυθμίσεις για το Bazzaz.Γράσαρα την αλυσίδα και όλα ΟΚ για την αυριανή βολτούλα στην πιστούλα. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Σαβ 11 Ιουλ 2009, 21:51 | |
| ξηλωσα ρεζερβουαρ ελυσα το φιλτρο απο την αντλια και επεσε χειρουργιο στο φιλτρο.κοψιμο λοιπον με μια πριονολαμα και αφαιρεση του βουλομενου στοιχειου(μαυροκοκκινο απο την βρωμα).τωρα λοιπον μια πατεντουλα και ενα φιλτρο εξωτερικα για να αλλαζει ευκολα,γρηγορα και φτηνα.γιατι το μαμα φιλτρο βενζινης εχει 200ευρουλακια,και ξηλωνεις και μισο μηχανακι. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 12 Ιουλ 2009, 03:11 | |
| εβγαλα τεποζιτο και το πρωι αρχιζω την βαφη. | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 12 Ιουλ 2009, 07:06 | |
| | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 12 Ιουλ 2009, 20:43 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Τωρα μολις βρηκα χρονο και περασα τα μανιταρια.
Ειχε λιγο μπελα γιατι επρεπε να βγαλω τα πλαινα φαιρινγκ αλλα μου αρεσαν πολυ και εμφανισιακα και γιατι δεν τρυπησα τα πλαστικα.Αν εβαζα R&G επρεπε να τα τρυπησω.Φωτο συντομα.. εγω εβαλα r&g κ ουτε εβγαλα φερινκ ουτε τρυπησα τιποτα! (για αυτα που ειναι σα δακρυ δεν λεμε?) | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 12 Ιουλ 2009, 20:44 | |
| Το άφησα στο γκαράζ όλο το Σ/Κ. Σάββατο 30 χμ ΜΤΒ , σήμερα 75 κούρσα.. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 12 Ιουλ 2009, 20:48 | |
| - alex k8 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- Τωρα μολις βρηκα χρονο και περασα τα μανιταρια.
Ειχε λιγο μπελα γιατι επρεπε να βγαλω τα πλαινα φαιρινγκ αλλα μου αρεσαν πολυ και εμφανισιακα και γιατι δεν τρυπησα τα πλαστικα.Αν εβαζα R&G επρεπε να τα τρυπησω.Φωτο συντομα..
εγω εβαλα r&g κ ουτε εβγαλα φερινκ ουτε τρυπησα τιποτα! (για αυτα που ειναι σα δακρυ δεν λεμε?) Στο κ7-κ8 1000 δεν χρειαζεται να τρυπησεις,και εγω τα r&g ειχα στο κ7.Οι βιδες ειναι εμφανεις. Στο 600-750 κ8-κ9 και το 1000 κ9,οι βιδες που πιανουν τα μανιταρια κρυβονται απο τα πλαστικα. | |
|
| |
gregory_gr Jr.gixxer
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Αγωνιζόμενος : Στους Ευζονους Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 12 Ιουλ 2009, 21:09 | |
| εγω επλυνα ενος φιλου μου το gsxr μετραει?? :idea: | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 14:24 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 19:04 | |
| Εγω σημερα δεν εκανα κατι στο εργαλειο αλλα επεται βελτιωσης λειαν συντομως... 8)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Παρ 17 Ιουλ 2009, 00:29, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 20:00 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
Εγω σημερα δεν εκανα κατι στο εργαλειο αλλα επεται βελτιωσης λειαν συντομως... 8) BAZZAZ BAZZAZ BAZZAZ :grgrw: :grgrw: :grgrw: Eιναι εδω και σας περιμενει :sbdf: :sbdf: :sbdf: | |
|
| |
adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 20:31 | |
| λοιπον μαγκες εγω πηρα το μωρο μου(κ6) κ πηγα ηπια μια φτερωτη φραπα Ασπροβαλτα ειδα τα stringakia κ ξαναγυρισα στην βαση μου | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 20:58 | |
| Σήμερα το menu είχε πίστα!! Απίστευτος καιρός, κορυφαία παρέα (Aprilia x2) και τρελα κέφια!! Δυστυχώς έμεινα νωρίς απο λάστιχο (μπροστινο κυρίως) και το λαμπάκι του κινδύνου που ανέφερε ο giatros δεν πολυάναβε... παραλίγο να την φάω την ξάπλα στην έξοδο της Κ2 (το έχασα το μπροστινό)... Μετά βάλαμε μυαλό και κουλάραμε λιγο!! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 21:04 | |
| - adrenalinestavros έγραψε:
- λοιπον μαγκες εγω πηρα το μωρο μου(κ6) κ πηγα ηπια μια φτερωτη φραπα Ασπροβαλτα ειδα τα stringakia κ ξαναγυρισα στην βαση μου
- thanosk6 έγραψε:
- Σήμερα το menu είχε πίστα!! Απίστευτος καιρός, κορυφαία παρέα (Aprilia x2) και τρελα κέφια!! Δυστυχώς έμεινα νωρίς απο λάστιχο (μπροστινο κυρίως) και το λαμπάκι του κινδύνου που ανέφερε ο giatros δεν πολυάναβε... παραλίγο να την φάω την ξάπλα στην έξοδο της Κ2 (το έχασα το μπροστινό)... Μετά βάλαμε μυαλό και κουλάραμε λιγο!!
μια χαρά σας βρίσκω και τους δυο..!:fvsg: :fvsg: αλλα ο Θάνος πέρασε καλύτερα....πήγε πιστα..!!! :P | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 21:48 | |
- λοιπον μαγκες εγω πηρα το μωρο μου(κ6) κ πηγα ηπια μια φτερωτη φραπα Ασπροβαλτα ειδα τα stringakia κ ξαναγυρισα στην βαση μου
Τελικά τόσο καλά είναι στην Ασπροβάλτα? Κάθε φορά που είμαστε Σέρρες , εκεί μας προτείνουν να πάμε για μπάνιο.. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 13 Ιουλ 2009, 21:54 | |
Χα.. απο 3 εως 7 Αυγουσστου θα ειμαι Ασπροβαλτα! Κατα τα'αλλα χαμηλωσα τα μαρσπιε να δοκιμασω.Μια χαρα μου φανηκαν! Πηγα επισης μια βολτα προς Εδεσσα μερια να οδηγησω στην κανουργια ασφαλτο που στρωσαν στο "Νταουλι" Οι εκ Αρνισσας ξερουν τι λεω. Φοβερη διαδρομη :dfadf: | |
|
| |
adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 14 Ιουλ 2009, 02:18 | |
| βασικα η αληθεια ειναι οτι ανεβηκε λιγο η Ασπροβαλτα ,κυριως μας ενδιαφερει ο γυναικειος πληθυσμος!πολυ ξανθο επαιζε κ το Σαββατο που πηγα ,αλλα ο κυριως λογος που πηγαινω ειναι οτι δεν εχει κινηση κ εχει καλο δρομο.Απο θαλασσα ομως ψιλομουφα ειναι η γνωμη μου.
αλλα τα πραγματικα γουστα τα εβγαλα για σημερα πριν λιγο με 2 φιλους,Κ7 κ Busa 2 Τσαρκα εγνατια k μετα στο γνωστο μερος που γινονται τα ανοιγματα. Tα φαγαμε τα ηπιαμε αλλα δεν χορτασαμε!! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 14 Ιουλ 2009, 13:02 | |
| Nasso δεν ειδα να βαζεις εντυπωσεις για τον συμπλεκτη ρε τι παιζει καλυτερα ειναι τωρα?
JimK7 μαλλον παμε για αλλα Bazzaz πολλα ευρα για τωρα.....
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τετ 15 Ιουλ 2009, 09:16, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : συγνωμη Γιαννη για το edit αλλα επρεπε να το καθαρισουμε το θεμα!) | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 15 Ιουλ 2009, 09:19 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Nasso δεν ειδα να βαζεις εντυπωσεις για τον συμπλεκτη ρε τι παιζει καλυτερα ειναι τωρα?
τελικα εκανε πολυ δουλεια! ηρεμισε το χερακι μου! Υ.Σ. δεν εχω gsxr γιαυτο δεν αναφερα κατι! ειδαλλως αν ειναι να γραφω ........ καθε δευτερα θα γραφω σε αυτο το ποστ | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 15 Ιουλ 2009, 09:32 | |
| - nasos-v έγραψε:
- GIXXERAKIAS έγραψε:
- Nasso δεν ειδα να βαζεις εντυπωσεις για τον συμπλεκτη ρε τι παιζει καλυτερα ειναι τωρα?
τελικα εκανε πολυ δουλεια! ηρεμισε το χερακι μου!
Υ.Σ. δεν εχω gsxr γιαυτο δεν αναφερα κατι! ειδαλλως αν ειναι να γραφω ........ καθε δευτερα θα γραφω σε αυτο το ποστ Xαχαχαχαχα, γράψε ρε Νάσο, δεν θα σου πεί κανείς τίποτα!!! Εγώ προσωπικά είμαι μαθημένος να ακούω για Aprilia! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 15 Ιουλ 2009, 09:42 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 15 Ιουλ 2009, 09:52 | |
| λοιπον κυριακη ενω ηταν να παω για μπανακι με το εργαλειο ........ επεσε παντοφλα και πηγα με το τουτουνι... :grgrw: δευτερα που ελεγα να το παρω ειχα καννονισει να παω το φορτηγακι της δουλειας να το κανω racing (εβαλα φιμε στα τζαμια :grgrw: :grgrw: :grgrw: ) οποτε παλι μεσα το μοτο παω για δουλεια και ο υπαλληλος την εκανε! πηγε για αναροτικη :ohehwf: οποτε παλι με το τουτου την επομενη για να φερω μαζι των αναπληρωματικο υπαλληλο ( α ρε μανα............ηρωας.... ) αυτα.... | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|