| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|
+74platonas kwstakisR mpamphs Zuki93 lospsi greenthing ripperblackdevil nikman ghost aris sr20ve mikeagent AggelosK8 giorgio1000k3 fatsas k5 theatiss poulitzer TheVeteran k_o_s_t_a_s lust99r opoulian Gixxerm@n cornell bagelismar GIXXERAKIAS FLASKAS Antonios_gsxr kentaurosk8 giannisK6 panosk8 varypiniths christos_drifter louk6 Koyfo vatraxos Paralias ΓρηγόρηςΚ2 T.R.E KoSToM Hayate_K7 krosfala kapnias sv1000s achilles_r giorgostap boutser diam zukisR terrorzone noodles busa respect topetwrx DrIoannis k8 600 kk Chrisk6 maikstain bonepeeler 92_kakos JIMK7 zed660 amstaff brwmogazos Schumi giannis_suzuki Billis 1340 Vortex kostaskr6 Leroy skizotix Black Eagle kontos 750 Miou Zuki gsxr power k8 ripper 78 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 30 Νοε 2015, 10:37 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- οι βιδες στις δαγκανες δεν ξεβιδωνανε με τιποτα. η δεν εχουν βγει ποτε η τις βιδωσε με αεροκλειδο ο προηγουμενος.
Πάντα κολλάνε και θα κολλάνε αυτές οι συγκεκριμένο βίδες..δεν τις βιδώσε κανένας σφιχτά. Αν επιμένουν και δε βγαίνουν βγάζεις τελείως τη δαγκάνα από το σωληνάκι και χτυπάς κάθετα/ζεστάνεις τη βίδα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το πάσο και μετά άστα να πανε. | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 30 Νοε 2015, 11:10 | |
| - Miou έγραψε:
- πως ηταν ο δρομος παιδια?
κραταγε παντου υγρασια? πηγαμε απο μανδρα-παλαιοκουνδρα-οινοη κτλ. κομπλε ηταν ,απλα σε 2-3 στροφες ειχε κατεβει νερο και ειχαν μεινει πετρουλες.αλλα νερα κλπ δεν ειχε. | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 30 Νοε 2015, 23:40 | |
| - terrorzone έγραψε:
- re εσυ ησουν με το κ3 διπλα παρκαραμε?μιλα ρε μαν
χαχαχα αυτά είναι! Δεν πειράζει την Κυριακή όλο και κάπου θα ξαναπάμε - Miou έγραψε:
κραταγε παντου υγρασια? - terrorzone έγραψε:
- Miou έγραψε:
κραταγε παντου υγρασια? πηγαμε απο μανδρα-παλαιοκουνδρα-οινοη κτλ. κομπλε ηταν ,απλα σε 2-3 στροφες ειχε κατεβει νερο και ειχαν μεινει πετρουλες.αλλα νερα κλπ δεν ειχε. Κανα 2 κατσίκια επίσης αλλά κομπλε γενικά όπως τα λέει! - ripper έγραψε:
- Εγω παντως που πηγα για καφε στο λαυριο με κατι γρηγορα σουζουκι και ενα χτ ,ηταν πολυ καλος καιρος. Υγρασια πουθενα.
κ4 600πορτοκαλοπεριεργο κ5 1000 σωστά? χαχα | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 01 Δεκ 2015, 07:04 | |
| - christos_drifter έγραψε:
- ripper έγραψε:
- Εγω παντως που πηγα για καφε στο λαυριο με κατι γρηγορα σουζουκι και ενα χτ ,ηταν πολυ καλος καιρος. Υγρασια πουθενα.
κ4 600πορτοκαλοπεριεργο κ5 1000 σωστά? χαχα Καμια σχεση..... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 01 Δεκ 2015, 08:11 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- οι βιδες στις δαγκανες δεν ξεβιδωνανε με τιποτα. η δεν εχουν βγει ποτε η τις βιδωσε με αεροκλειδο ο προηγουμενος. τα παλια τακακια μου φενονται πολυ χαλια ποιοτικα, θυμαται καποιος αν ειναι τα στοκ?
Αν θυμάμαι καλά για λόγος ασφαλείας, γιατί με τέτοιες μηχανές δεν είναι να παίζεις, βάζουν λίγο logtide στις βίδες για σιγουριά. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 01 Δεκ 2015, 08:47 | |
| Εάν οι βίδες της δαγκάνας βιδωθούν όπως πρέπει με δυναμόκλειδο δεν κολλάνε και δεν ξεβιδώνουν χωρίς λόγο. Δεν έχω δει πουθενά σε κανένα manual να λέει ότι πρέπει να μπει κόλλα σπειρωμάτων στις βίδες των δαγκάνων. Όλες οι βίδες της μηχανής έχουν οδηγίες πόσο θα πρέπει να σφίγγονται. Οι μάστορες σπάνια χρησιμοποιούν δυναμόκλειδο γιατί είναι πιο χρονοβόρο ή έχουν το μαγικό χέρι. Μιλάμε δηλ για σύνολο 1-2 λεπτά παραπάνω για οοοοόλες τις βίδες που έχουν ξεβιδώσει. Προσωπικά επιμένω ειδικά σε βίδες ζωτικής σημασίας όπως πχ των φρένων να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ δυναμόκλειδο. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 01 Δεκ 2015, 08:53 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Εάν οι βίδες της δαγκάνας βιδωθούν όπως πρέπει με δυναμόκλειδο δεν κολλάνε και δεν ξεβιδώνουν χωρίς λόγο. Δεν έχω δει πουθενά σε κανένα manual να λέει ότι πρέπει να μπει κόλλα σπειρωμάτων στις βίδες των δαγκάνων. Όλες οι βίδες της μηχανής έχουν οδηγίες πόσο θα πρέπει να σφίγγονται. Οι μάστορες σπάνια χρησιμοποιούν δυναμόκλειδο γιατί είναι πιο χρονοβόρο ή έχουν το μαγικό χέρι. Μιλάμε δηλ για σύνολο 1-2 λεπτά παραπάνω για οοοοόλες τις βίδες που έχουν ξεβιδώσει. Προσωπικά επιμένω ειδικά σε βίδες ζωτικής σημασίας όπως πχ των φρένων να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ δυναμόκλειδο.
Έτσι ακριβώς! ΜΟΝΟ δυναμόκλειδο! Τώρα για την κόλλα τι να πω. Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει μηχανικός ότι τάχα βάζουν από το εργοστάσιο και για αυτό το ανέφερα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 01 Δεκ 2015, 10:22 | |
| απο το εργοστασιο βαζουν κολλα στις βιδες απο τις δισκοπλακες και πιο συγκεκριμενα δεν την βαζει την κολλα ο μαστορας αλλα την εχουν πανω οι βιδες απο το εργοστασιο
εαν αγορασεις δλδ ενα σετ θα δεις οτι εχουν μια μπλε επιστρωση πανω τους
εγω που καθε φορα που τις βγαζω τις βιδωνω με ροποκλειδο ποτε μα ποτε δεν ειχα θεμα να με δυσκολεψουν στο ξεβιδωμα | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 01 Δεκ 2015, 19:44 | |
| οι βιδες ειχαν σκουρα κιτρινη-μπεζ κολα κατω στο σπειρωμα και στον "κορμο" λιγο πριν το κεφαλι. τι εχει γινει δε ξερω. αν πουλαει κανεις καινουριες 4 βιδες δαγκανας ας μου πει. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 03 Δεκ 2015, 09:42 | |
| Χθες έκανα την συνηθισμένη μου βολτούλα προς Λάρισα, μια που είναι από τους πιο ιδανικούς κοντινούς δρόμους στην Κοζάνη για τα γούστα μου. Ο ρυθμός λίγο πιο χαμηλός λόγο χαμηλής θερμοκρασίας, αλλά και φθοράς εμπρός ελαστικού.
Στην διαδρομή (μετά την Ελασσόνα προς Λάρισα) που μου αρέσει πολύ και ουσιαστικά είναι η αιτία της βόλτας, στην κατάβαση βλέπω κάποια στιγμή ένα περιπολικό να ανεβαίνει με τους φάρους αναμμένους. Κόβω λίγο και 2-3 στροφές μετά βλέπω 2 αυτοκίνητα στην άκρη χωρίς να φαίνονται χτυπημένα, με τους οδηγούς τους να δίνουν κατάθεση, ασθενοφόρο, περιπολικό και στο τέλος ένα φαινομενικά καινούριο KTM SUPER MOTARD στο σταντ με πινακίδα ΤΚΥ...., ανάποδα στην φορά του δρόμου, το οποίο προφανώς είχε πέσει. Δεν φαινόταν να έχει πάθει κάποια ιδιαίτερη ζημιά. Η ουρά φαινόταν κάπως. Ελπίζω ο οδηγός του να μην έπαθε κάτι σοβαρό. Στον γυρισμό είδα το ασθενοφόρο να πηγαίνει προς Λάρισα ήρεμα όμως και χωρίς να τρέχει σαν παλαβό! Καλό σημάδι αυτό θέλω να πιστεύω.
Πρέπει να είναι η ίδια μηχανή που είχα πετύχει πέρσι στο ίδιο σχεδόν σημείο κατεβαίνοντας γρήγορα και οι δύο. Από εκεί και μετά βέβαια μου χάλασε η ψυχολογία και ο ρυθμός έπεσε και άλλο. Καλύτερα ίσως.... Παρόλα αυτά έστω και έτσι το απόλαυσα! | |
|
| |
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 03 Δεκ 2015, 19:13 | |
| | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Δεκ 2015, 00:10 | |
| - topetwrx έγραψε:
- ....
ωραια η στροφοδιαδρομη εκει, πηγαινουμε με την παρεα συχνα πυκνα. - christos_drifter έγραψε:
- https://youtu.be/DR5RGOM9O6w
Σήμερα έκανα αυτό με την νέα μου κάμερα!!! νομιζω πρεπει να την ανεβασεις λιγο πιο πανω. ωραια παει το κ3, τι βελτιωσεις εχει και ποσα χλμ? ενος φιλου παει πολυ χειροτερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Δεκ 2015, 01:23 | |
| Το έκανα με τις προσθήκες που έχει αλλά παίρνει κραδασμούς δυστυχώς, λόγο ύψους.
Ένα τελικό έχω πλέον! Ούτε φίλτρο :p 46k km | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Δεκ 2015, 14:33 | |
Σήμερα έκανα αυτό με την νέα μου κάμερα!!! Ωραίο το βίντεο και δυνατό!!! Απλά επί την ευκαιρία να προσέχεις όπως και όλοι μας βέβαια, γιατί αυτές οι άτιμες οι μηχανές μας ξελογιάζουν εύκολα!! Πως σηκώνεται έτσι σούζα στα πολλά;;;; Ψόφιο είναι! Συμπλεκτάρεις φαντάζομαι αλλά και πάλι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Δεκ 2015, 18:05 | |
| - topetwrx έγραψε:
- christos_drifter έγραψε:
Σήμερα έκανα αυτό με την νέα μου κάμερα!!! Ωραίο το βίντεο και δυνατό!!! Απλά επί την ευκαιρία να προσέχεις όπως και όλοι μας βέβαια, γιατί αυτές οι άτιμες οι μηχανές μας ξελογιάζουν εύκολα!! Πως σηκώνεται έτσι σούζα στα πολλά;;;; Ψόφιο είναι! Συμπλεκτάρεις φαντάζομαι αλλά και πάλι!!! Να σαι καλά φίλε μου! Προσοχή είναι το άλφα και το ωμέγα για να γυρίζουμε σπίτι όπως φύγαμε συν χαμόγελο!!! Βασικό στο video δεν έχει πατηθεί για καμία σούζα ο συμπλέκτης, μπορείς να το παρατηρήσεις και από το δεξί μου χέρι και το αριστερό εννοείται! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Δεκ 2015, 19:13 | |
Να σαι καλά φίλε μου! Προσοχή είναι το άλφα και το ωμέγα για να γυρίζουμε σπίτι όπως φύγαμε συν χαμόγελο!!!
Βασικό στο video δεν έχει πατηθεί για καμία σούζα ο συμπλέκτης, μπορείς να το παρατηρήσεις και από το δεξί μου χέρι και το αριστερό εννοείται! Όντως δεν πρόσεξα κάτι πονηρό στο αριστερό σου χέρι!! Καλά έτσι για πλάκα σηκώνεται στα 160-180;;; Ρωτώ γιατί η HAYABUSA, στα χέρια μου τουλάχιστον, ούτε κατά διάνοια δεν έχει τέτοιες τάσεις για σούζα. Μόνο με την 1η!! Ναι το ξέρω ότι έχει πιο μακρύ μετατρόχιο αλλά και πάλι.... | |
|
| |
| |
| |
noodles Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Δεκ 2015, 13:13 | |
- ....
ε πες οτι εχεις -1 γραναζι εμπρος, βρε αληταρα. σε στοκ μορφη ειναι πολυ ηρεμο το μηχανακι και παραξενευτηκα που παει ετσι το δικο σου. | |
|
| |
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Δεκ 2015, 17:58 | |
| Ποτάκι και ροκιές με φίλους στα αγαπημένα Εξάρχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Δεκ 2015, 18:00 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- christos_drifter έγραψε:
- ....
ε πες οτι εχεις -1 γραναζι εμπρος, βρε αληταρα. σε στοκ μορφη ειναι πολυ ηρεμο το μηχανακι και παραξενευτηκα που παει ετσι το δικο σου. xaxaxa κοίτα δεν θα το έλεγα, στην αγαπημένη μου διαδρομή, Πεντέλη, με 2α σηκωνόταν από την πρώτη μέρα με foul throttle στην κάθε έξοδο στροφής, απλά τώρα με απότομο άνοιγμα σηκώνετε λίγο ποιο εύκολα από ποδήλατο χαχαχαχα | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| |
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 06 Δεκ 2015, 01:50 | |
| ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχα | |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 10 Δεκ 2015, 16:44 | |
| Οχι σημερα αλλα μια βδομαδα πριν... αλλαγη λαδιων 300ν κ φιλτρου,αλλαγη τακια κ τα τρια cl,γρασαρισμα κ τεντωμα αλυσιδας, και μπηκαν πανω και οι δυο τρομπουλες που ειχα απ το Κ8... αντε τωρα να βγαλουμε ακρη με την τρομπα συμπλεκτη.... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 10 Δεκ 2015, 18:12 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 10 Δεκ 2015, 18:22 | |
| - achilles_r έγραψε:
- Οχι σημερα αλλα μια βδομαδα πριν...
αλλαγη λαδιων 300ν κ φιλτρου,αλλαγη τακια κ τα τρια cl,γρασαρισμα κ τεντωμα αλυσιδας, και μπηκαν πανω και οι δυο τρομπουλες που ειχα απ το Κ8...
αντε τωρα να βγαλουμε ακρη με την τρομπα συμπλεκτη.... Απανωτά FI? Πως έχεις συνδέσει τον διακόπτη για να παίρνει μπρος? | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|