Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3

Πήγαινε κάτω 
+74
platonas
kwstakisR
mpamphs
Zuki93
lospsi
greenthing
ripperblackdevil
nikman
ghost
aris sr20ve
mikeagent
AggelosK8
giorgio1000k3
fatsas k5
theatiss
poulitzer
TheVeteran
k_o_s_t_a_s
lust99r
opoulian
Gixxerm@n
cornell
bagelismar
GIXXERAKIAS
FLASKAS
Antonios_gsxr
kentaurosk8
giannisK6
panosk8
varypiniths
christos_drifter
louk6
Koyfo
vatraxos
Paralias
ΓρηγόρηςΚ2
T.R.E
KoSToM
Hayate_K7
krosfala
kapnias
sv1000s
achilles_r
giorgostap
boutser
diam
zukisR
terrorzone
noodles
busa respect
topetwrx
DrIoannis
k8 600 kk
Chrisk6
maikstain
bonepeeler
92_kakos
JIMK7
zed660
amstaff
brwmogazos
Schumi
giannis_suzuki
Billis 1340
Vortex
kostaskr6
Leroy
skizotix
Black Eagle
kontos 750
Miou
Zuki
gsxr power k8
ripper
78 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 22 Μαρ 2015, 17:39

skizotix έγραψε:
Ευχαριστώ ρε παιδιά...
Ειλικρινά δεν νομίζω οτι θέλει να βγάλει πολλαπλό μεροκάματο...
Απλά μάλλον κάτιο δεν έκανε καλά απο την αρχή , και μάλλον ολο αυτό βγαίνει στην πλάτη μου...
Ειλικρινά πιστέυω οτι φτιάχναμε οτι βλέπει η πεθερά , χωρίς να πολυχρειάζεται και δεν κοιτάξαμε ποτέ τα βασικά....
Και πραγματικά ήθελα τη γριά να την χαρώ στις βόλτες και τα track day που έπονται , αλλά βλέπω να αργεί ακόμα....

αλλη φορα να ρωτας τι θα σου κανει κ ποιο θα ειναι το κοστος κ να βαζεις τις εργασιες σε προτερεοτητα για να μην εχεις προβλημα Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

Άντρας Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship
Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΔευ 23 Μαρ 2015, 08:36

kostaskr6 έγραψε:
skizotix έγραψε:
Ευχαριστώ ρε παιδιά...
Ειλικρινά δεν νομίζω οτι θέλει να βγάλει πολλαπλό μεροκάματο...
Απλά μάλλον κάτιο δεν έκανε καλά απο την αρχή , και μάλλον ολο αυτό βγαίνει στην πλάτη μου...
Ειλικρινά πιστέυω οτι φτιάχναμε οτι βλέπει η πεθερά , χωρίς να πολυχρειάζεται και δεν κοιτάξαμε ποτέ τα βασικά....
Και πραγματικά ήθελα τη γριά να την χαρώ στις βόλτες και τα track day που έπονται , αλλά βλέπω να αργεί ακόμα....

αλλη φορα να ρωτας τι θα σου κανει κ ποιο θα ειναι το κοστος κ να βαζεις τις εργασιες σε προτερεοτητα για να μην εχεις προβλημα Wink

To κορυφαίο είναι οτι είχαμε πει απο την αρχή τι θέλω , μου είπε τι χρειάζεται , και θεωρητικά το μηχανάκι θα έβγαινε "λουλούδι"
με ένα κόστος περίπου 900€ .

Στην πορεία και χωρίς να καταλάβω καλά καλά τι έγινε το κόστος ανέβηκε στα 1.100€
Μπήκε μέσα η αλλαγή τακάκια (ακόμα δεν μου έχουν πεί τι τακάκια έβαλαν μπροστά) και το φίλτρο DNA.
Επίσης αλλο ένα που με χάλασε είναι που είπα οτι ήθελα να βάλουν λάδι Motul , αλλά έβαλαν Agip.
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΔευ 23 Μαρ 2015, 13:55

τι λες τωρα ρε παλικαρε! 200 ευρω παραπανω απο οτι ειχατε συμφωνησει? ελεος, και υποτιθεται
πως ειναι και φιλος? αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως σε γνωστο την πατας χειροτερα.
παραειναι πολλα τα περιστατικα με περιπτωσεις "φιλων" μηχανικων. ελπιζω να ξεμπερδεψεις
γρηγορα χωρις πολλες ιστοριες.

φιλος μου πηγε σε "γνωστο του" μηχανανικο γιατι δεν ειχε δυναμη το μηχανακι (Ζ750).
διαγνωση: τρομπα βενζινης και αντι να την καθαρισει ο μηχανικος του "εβαλε" καινουρια
με κοστος 250 ευρω. διαφορα στο μηχανακι δεν ειδε στην αρχη αλλα ειδε μετα απο 1 μηνα οταν καθαρισε τα μπεκ σε αλλον (30 ευρω κοστος). δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν. για να βρεις καλο μηχανικο ψαχνεις με κυαλια Very Happy
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΔευ 23 Μαρ 2015, 16:46

Για εμενα καλύτερα που σου εβαλε agip... Γνωμη μου παντα.
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΔευ 23 Μαρ 2015, 21:49

Ευτυχώς και μερικά καλά νέα , το θέμα με τα ρεύματα ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ ,
μας εξήγησε ενας ηλεκτρολόγος οτι δεν έχουμε πρόβλημα αρα ούτε ανορθωτής ούτε πηνία
Απλά είχε ξεχαστεί να συνδεθεί ένα καλώδιο.
Τα agip στη μικρή βόλτα που τα έκανα μου έδωσαν την εντύπωση οτι δεν μαλακώνουν καθόλου τον ήχο του μοτέρ , και οι ταχύτητες "ακούγονται" όπως και με τα παλιά.
Τώρα μένει να δούμε τι γίνεται με την διαρροή λαδιού , παραγγείλαμε νεα φλάντζα Η .
Ειναι λογικό στα καλά καθούμενα να στραβώσει/πετσικάρει το καπάκι (μαγνήσιο) απο μόνο του ?
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΔευ 23 Μαρ 2015, 23:00

Κατ εμε γλυτωσες τη πιο πολη ταλαιπωρια .Αντε να βγαλει ακρη σε πλεξουσα του 2002 το μαστορι σου.Μη το πεις σε κανενα παπα!!!!!Μηπως σε εβαλε καμια φλατζοκωλα στο καπακι και σε λεει μαλακιες οτι αλλαξε φλατζα?Λεω εγω τωρα.Μην ανχωνεσε σκατοκαιρο θα εχει.Να δεις ολα θα πανε ρολοι και θα τη χαρεις τη μιλφαρα σου.Θετικη σκεψη αδερφε....
http://www.hydraulic-hellas.gr
zukisR
Normal gixxer
Normal gixxer
zukisR

Άντρας Τόπος : ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 75
Αγωνιζόμενος : Στο δεξι μπάκετ .. : )
Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤρι 24 Μαρ 2015, 03:57

To έβαψα μαύρο ματ Laughing
Επισης πρέπει να αλλάξω την θέση του ανορθωτή,πριν να ειναι αργά ...
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤρι 24 Μαρ 2015, 09:13

terrorzone έγραψε:
Κατ εμε γλυτωσες τη πιο πολη ταλαιπωρια .Αντε να βγαλει ακρη σε πλεξουσα του 2002 το μαστορι σου.Μη το πεις σε κανενα παπα!!!!!Μηπως σε εβαλε καμια φλατζοκωλα στο καπακι και σε λεει μαλακιες οτι αλλαξε φλατζα?Λεω εγω τωρα.Μην ανχωνεσε σκατοκαιρο θα εχει.Να δεις ολα θα πανε ρολοι και θα τη χαρεις τη μιλφαρα σου.Θετικη σκεψη  αδερφε....

Φλατζόκολλα είχε βάλει αλλά δεν δούλεψε, πάλι έχανε.
Λέει οτι μάλλον έχει πετσικάρει το καπάκι (πως?στα καλά καθούμενα?)
Δεν ξέρω ρε φίλε και δεν με νοιάζει πια!!! Αρκεί να το φτιάξει και να το πάρω το μωρό μου σπίτι επιτέλους....
Και ούτε απ έξω ξανά...
Αντε να καβαλήσουμε επιτέλουυυυυυυυς!!! Εχω ξεχάσει πως είναι το γκάζι , τόσο καιρό μόνο με αυτοκίνητο....
Chrisk6
Normal gixxer
Normal gixxer
Chrisk6

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Αγωνιζόμενος : Σκληρα...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤρι 24 Μαρ 2015, 14:47

Πες του να αλλαξει την φλαντζα που σιγουρα δεν την αλλαξε κ την πλακωσε στη φλατζοκολλα...
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤετ 25 Μαρ 2015, 16:47

kontos 750 έγραψε:
Για εμενα καλύτερα  που σου  εβαλε agip... Γνωμη μου παντα.

καλυτερα η χειρωτερα επρεπε να του βαλει τα λαδια που ζητησε

κ οχι αυτα που ειχε στο μαγαζι neura
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤετ 25 Μαρ 2015, 18:01

Αυτο εννοείται ρε Κωτσο.. Αυτο που πληρώνεις αυτο θελεις.
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤετ 25 Μαρ 2015, 20:18

Πήρα απο Μουράτη και ενα σερβομοτέρ πάνω βαλβίδων κυρίως για να σβήσει το FI ,
αλλά αν βρώ τη βάση και τα κλαπέτα θα το βάλω και σε λειτουργία.
Επίσης έχω μιλήσει με Αγάκη να μου βάψει τεπόζιτο οταν με το καλό βγεί το μηχανάκι!
Αν ο θεός με λυπηθεί , πιστεύω οτι Παρασκευή θα το έχω...
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΠαρ 27 Μαρ 2015, 11:05

Καλημέρα παιδιά , δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνω το ερώτημα εδώ (Μιου αν είναι μετεφερε το).
Είδα χτές το καπάκι κεφαλής απο τη γριά και όντως είναι πετσικαρισμένο.Το είδα με τα μάτια μου.

Η εξήγηση που μου έδωσαν είναι οτι αυτό το στράβωμα δεν μπορεί να έχει γίνει απο λάθος του μηχανικού που την έβγαλε.

Αυτό , λεει, εγινε γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν η μηχανή ανέβασε μεγάλη θερμοκρασία και παρόλο που δεν έχανε στο μεταξύ (κανα χρόνο και),
οταν το ανοίξαμε για τις εργασίες (κρυο) τότε κατευθείαν πήρε το στράβωμα.

Αν και με τις φτωχές μου γνώσεις στη φυσική δεν μου φαίνεται λογικό , θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει συμβεί και σε κάποιον άλλο ή αν κάποιος αλλος γνωρίζει οτι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί...

Πείτε μερικές γνώμες γιατί τα παιδιά είναι φίλοι , και κοντευουμε να τσακωθούμε μ αυτά και μ αυτά.

Μάλλον έχει βρεθεί νέο καπάκι με επιπλέον 100€ γιαν να κλείσει το μοτέρ και να την πάρω σπίτι.

Κανείς????
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 28 Μαρ 2015, 01:20

Σήμερα το πρωί αν παλευεται απο βροχή , θα παω να την πάρω τη γρια!
Θα ποστάρω και φωτο με τα νεα κοστούμια!

Περιμένω και καμια απάντηση για το παραπάνω ποστ!
skizotix
Normal gixxer
Normal gixxer
skizotix

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 28 Μαρ 2015, 16:04

Επιτέλους πήρα την γριά!!!! Σε λίγο φωτό στα καμάρια μας.

Μελανό σημείο το οτι τελικά το σερβομοτέρ που πήρα δεν κάνει (ειναι για εξατμιση οχι βαλβίδες απο οτι μου είπαν) και κάνει δυστυχώς οπως και πρίν (κάποιες φορές) ξεσπάσματα σε απότομο ανοιγμα γκαζιού απο χαμηλά , δυστυχώς δεν διαγνώστηκε-λύθηκε αυτό...

Βόλτα λοιπόν απο το μαγαζί μέχρι το σπίτι (25χλμ) και πρόλαβα να γίνω και μούσκεμα στο ενδιάμεσο!!!
Τουλάχιστον την πήρα!!!!!
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤετ 01 Απρ 2015, 21:46

Ανάκληση τρόμπας και ανορθωτή στο suzuki.
Motocross (λέμε τώρα) στο βουνό με την ΧΤάρα fafoutis fafoutis πολύ γέλιο...
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤετ 01 Απρ 2015, 21:57

zed660 έγραψε:

Μια χαρα σε κοβω.
Αντε να κανονισουμε μια τζιξεροεντουρο βολτα.
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤετ 01 Απρ 2015, 22:09

Μέσα! Με bridgestone bt016 μπροστινό και pirelli mt60 πίσω, σκέψου τι έχει να γίνει xaxa xaxa
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΤετ 01 Απρ 2015, 22:29

Γιατι νομιζεις οτι εγω φοραω καθαρα χωματινα λαστιχα στο klx? Ειναι 50/50.
Αν ειναι καλος ο χωματοδρομος μια χαρα πανε. Αν εχει πετρες ,λασπες,μαλακο χωμα .....  σαν μεθυσμενος παω. drunken drunken
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 02 Απρ 2015, 10:33

zed660 έγραψε:

lol!
εντουρο εκανες ρε οχι μοτοκρος ...

σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμο το κουλουρι ...
θα σας βγαλω στην παρνηθα σε πανεμορφα μερη ...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 02 Απρ 2015, 10:46

εχθες και οχι σημερα ...

το πηρα παο το γκαραζ, το πηγα σπιτι, το επλυνα γιατι ηταν πολυ χαλια, καθαρισα-λαδωσα αλυσιδα, πινελακι και παραφινη για ψαλιδι , μοτερ, γραναζι κτλ

καθαρισε επιτελους good smileee
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 02 Απρ 2015, 14:55

το λαδωμα με λαδι (αλυσιδα) το συνεχιζεις ακομα ή το εκοψες ?
εντυπωσεις ?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 02 Απρ 2015, 18:02

k8 600 kk έγραψε:
το λαδωμα με λαδι (αλυσιδα) το συνεχιζεις ακομα ή το εκοψες ?
εντυπωσεις ?

oooyes oooyes oooyes

το συνεχιζω ... καμια σχεση με το σπρει .

τα +
πραγματικα λαδωνει την αλυσιδα
δεν την βρωμιζει με την μπιχλα που κολλαει πανω της αμα βαλεις σπρει
εαν λερωσει την καθαριζεις με ενα πανακι πανευκολα
δεν κανει κομπους και εαν εχει κομπους τους λυνει
ειναι σχεδον τσαμπα
δεν θελει να εχεις ζεστη αλυσιδα

τα -
μετα τα 200 πιτσιλαει και μου λερωνει το πολυεστερικο αλλα δεν παει στο λαστιχο .
(αμα παει στην ζαντα καθαριζει πανευκολα με ενα πανακι και μετα την γυαλιζει)
θελει λιγο πιο συχνα απο οτι βαζαμε σπρει . ( καθε 250-350 βαζω αναλογα εαν εχω παει βολτα και εχω βγει εθνικη και εχω βαρεσει 200+ρες)
θελει 3 λεπτα παραπανω χρονο απο οτι το σπρει για να το βαλεις στην αλυσιδα
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 02 Απρ 2015, 18:33

τι λαδι βαζεις στην αλυσιδα? βαλβολινη η λαδι μοτερ 10-40 βαζω στην αλυσιδα του παπιου
που εχω για καθημερινο γιατι το σπρεη δε συμφερει αν κανεις 100+χλμ τη μερα. μονο στο κεντρο της ζαντας παταει λιγο Very Happy
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 02 Απρ 2015, 18:48

vaggelis600 έγραψε:
τι λαδι βαζεις στην αλυσιδα? βαλβολινη η λαδι μοτερ 10-40 βαζω στην αλυσιδα του παπιου
που εχω για καθημερινο γιατι το σπρεη δε συμφερει αν κανεις 100+χλμ τη μερα. μονο στο κεντρο της ζαντας παταει λιγο Very Happy

βαλβολινη 140 (οτι πιο χοντρο υπαρχει δλδ)
καπου στα 3-4 € το λιτρο ειχε.
τιπ: για να γινει πιο λεπτορευστη και να εισχωρισει μεσα στο ορινγκ την κανω μπενμαρυ lol! geek

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com