| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|
+74platonas kwstakisR mpamphs Zuki93 lospsi greenthing ripperblackdevil nikman ghost aris sr20ve mikeagent AggelosK8 giorgio1000k3 fatsas k5 theatiss poulitzer TheVeteran k_o_s_t_a_s lust99r opoulian Gixxerm@n cornell bagelismar GIXXERAKIAS FLASKAS Antonios_gsxr kentaurosk8 giannisK6 panosk8 varypiniths christos_drifter louk6 Koyfo vatraxos Paralias ΓρηγόρηςΚ2 T.R.E KoSToM Hayate_K7 krosfala kapnias sv1000s achilles_r giorgostap boutser diam zukisR terrorzone noodles busa respect topetwrx DrIoannis k8 600 kk Chrisk6 maikstain bonepeeler 92_kakos JIMK7 zed660 amstaff brwmogazos Schumi giannis_suzuki Billis 1340 Vortex kostaskr6 Leroy skizotix Black Eagle kontos 750 Miou Zuki gsxr power k8 ripper 78 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 22 Μαρ 2015, 17:39 | |
| - skizotix έγραψε:
- Ευχαριστώ ρε παιδιά...
Ειλικρινά δεν νομίζω οτι θέλει να βγάλει πολλαπλό μεροκάματο... Απλά μάλλον κάτιο δεν έκανε καλά απο την αρχή , και μάλλον ολο αυτό βγαίνει στην πλάτη μου... Ειλικρινά πιστέυω οτι φτιάχναμε οτι βλέπει η πεθερά , χωρίς να πολυχρειάζεται και δεν κοιτάξαμε ποτέ τα βασικά.... Και πραγματικά ήθελα τη γριά να την χαρώ στις βόλτες και τα track day που έπονται , αλλά βλέπω να αργεί ακόμα.... αλλη φορα να ρωτας τι θα σου κανει κ ποιο θα ειναι το κοστος κ να βαζεις τις εργασιες σε προτερεοτητα για να μην εχεις προβλημα | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 23 Μαρ 2015, 08:36 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- skizotix έγραψε:
- Ευχαριστώ ρε παιδιά...
Ειλικρινά δεν νομίζω οτι θέλει να βγάλει πολλαπλό μεροκάματο... Απλά μάλλον κάτιο δεν έκανε καλά απο την αρχή , και μάλλον ολο αυτό βγαίνει στην πλάτη μου... Ειλικρινά πιστέυω οτι φτιάχναμε οτι βλέπει η πεθερά , χωρίς να πολυχρειάζεται και δεν κοιτάξαμε ποτέ τα βασικά.... Και πραγματικά ήθελα τη γριά να την χαρώ στις βόλτες και τα track day που έπονται , αλλά βλέπω να αργεί ακόμα....
αλλη φορα να ρωτας τι θα σου κανει κ ποιο θα ειναι το κοστος κ να βαζεις τις εργασιες σε προτερεοτητα για να μην εχεις προβλημα To κορυφαίο είναι οτι είχαμε πει απο την αρχή τι θέλω , μου είπε τι χρειάζεται , και θεωρητικά το μηχανάκι θα έβγαινε "λουλούδι" με ένα κόστος περίπου 900€ . Στην πορεία και χωρίς να καταλάβω καλά καλά τι έγινε το κόστος ανέβηκε στα 1.100€ Μπήκε μέσα η αλλαγή τακάκια (ακόμα δεν μου έχουν πεί τι τακάκια έβαλαν μπροστά) και το φίλτρο DNA. Επίσης αλλο ένα που με χάλασε είναι που είπα οτι ήθελα να βάλουν λάδι Motul , αλλά έβαλαν Agip. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 23 Μαρ 2015, 13:55 | |
| τι λες τωρα ρε παλικαρε! 200 ευρω παραπανω απο οτι ειχατε συμφωνησει? ελεος, και υποτιθεται πως ειναι και φιλος? αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως σε γνωστο την πατας χειροτερα. παραειναι πολλα τα περιστατικα με περιπτωσεις "φιλων" μηχανικων. ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα χωρις πολλες ιστοριες. φιλος μου πηγε σε "γνωστο του" μηχανανικο γιατι δεν ειχε δυναμη το μηχανακι (Ζ750). διαγνωση: τρομπα βενζινης και αντι να την καθαρισει ο μηχανικος του "εβαλε" καινουρια με κοστος 250 ευρω. διαφορα στο μηχανακι δεν ειδε στην αρχη αλλα ειδε μετα απο 1 μηνα οταν καθαρισε τα μπεκ σε αλλον (30 ευρω κοστος). δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν. για να βρεις καλο μηχανικο ψαχνεις με κυαλια | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 23 Μαρ 2015, 16:46 | |
| Για εμενα καλύτερα που σου εβαλε agip... Γνωμη μου παντα. | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 23 Μαρ 2015, 21:49 | |
| Ευτυχώς και μερικά καλά νέα , το θέμα με τα ρεύματα ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ , μας εξήγησε ενας ηλεκτρολόγος οτι δεν έχουμε πρόβλημα αρα ούτε ανορθωτής ούτε πηνία Απλά είχε ξεχαστεί να συνδεθεί ένα καλώδιο. Τα agip στη μικρή βόλτα που τα έκανα μου έδωσαν την εντύπωση οτι δεν μαλακώνουν καθόλου τον ήχο του μοτέρ , και οι ταχύτητες "ακούγονται" όπως και με τα παλιά. Τώρα μένει να δούμε τι γίνεται με την διαρροή λαδιού , παραγγείλαμε νεα φλάντζα Η . Ειναι λογικό στα καλά καθούμενα να στραβώσει/πετσικάρει το καπάκι (μαγνήσιο) απο μόνο του ? | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 23 Μαρ 2015, 23:00 | |
| Κατ εμε γλυτωσες τη πιο πολη ταλαιπωρια .Αντε να βγαλει ακρη σε πλεξουσα του 2002 το μαστορι σου.Μη το πεις σε κανενα παπα!!!!!Μηπως σε εβαλε καμια φλατζοκωλα στο καπακι και σε λεει μαλακιες οτι αλλαξε φλατζα?Λεω εγω τωρα.Μην ανχωνεσε σκατοκαιρο θα εχει.Να δεις ολα θα πανε ρολοι και θα τη χαρεις τη μιλφαρα σου.Θετικη σκεψη αδερφε.... | |
|
| |
zukisR Normal gixxer
Τόπος : ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 75 Αγωνιζόμενος : Στο δεξι μπάκετ .. : ) Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 24 Μαρ 2015, 03:57 | |
| To έβαψα μαύρο ματ Επισης πρέπει να αλλάξω την θέση του ανορθωτή,πριν να ειναι αργά ... | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 24 Μαρ 2015, 09:13 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Κατ εμε γλυτωσες τη πιο πολη ταλαιπωρια .Αντε να βγαλει ακρη σε πλεξουσα του 2002 το μαστορι σου.Μη το πεις σε κανενα παπα!!!!!Μηπως σε εβαλε καμια φλατζοκωλα στο καπακι και σε λεει μαλακιες οτι αλλαξε φλατζα?Λεω εγω τωρα.Μην ανχωνεσε σκατοκαιρο θα εχει.Να δεις ολα θα πανε ρολοι και θα τη χαρεις τη μιλφαρα σου.Θετικη σκεψη αδερφε....
Φλατζόκολλα είχε βάλει αλλά δεν δούλεψε, πάλι έχανε. Λέει οτι μάλλον έχει πετσικάρει το καπάκι (πως?στα καλά καθούμενα?) Δεν ξέρω ρε φίλε και δεν με νοιάζει πια!!! Αρκεί να το φτιάξει και να το πάρω το μωρό μου σπίτι επιτέλους.... Και ούτε απ έξω ξανά... Αντε να καβαλήσουμε επιτέλουυυυυυυυς!!! Εχω ξεχάσει πως είναι το γκάζι , τόσο καιρό μόνο με αυτοκίνητο.... | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 24 Μαρ 2015, 14:47 | |
| Πες του να αλλαξει την φλαντζα που σιγουρα δεν την αλλαξε κ την πλακωσε στη φλατζοκολλα... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 25 Μαρ 2015, 16:47 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Για εμενα καλύτερα που σου εβαλε agip... Γνωμη μου παντα.
καλυτερα η χειρωτερα επρεπε να του βαλει τα λαδια που ζητησε κ οχι αυτα που ειχε στο μαγαζι | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 25 Μαρ 2015, 18:01 | |
| Αυτο εννοείται ρε Κωτσο.. Αυτο που πληρώνεις αυτο θελεις. | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 25 Μαρ 2015, 20:18 | |
| Πήρα απο Μουράτη και ενα σερβομοτέρ πάνω βαλβίδων κυρίως για να σβήσει το FI , αλλά αν βρώ τη βάση και τα κλαπέτα θα το βάλω και σε λειτουργία. Επίσης έχω μιλήσει με Αγάκη να μου βάψει τεπόζιτο οταν με το καλό βγεί το μηχανάκι! Αν ο θεός με λυπηθεί , πιστεύω οτι Παρασκευή θα το έχω... | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 27 Μαρ 2015, 11:05 | |
| Καλημέρα παιδιά , δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνω το ερώτημα εδώ (Μιου αν είναι μετεφερε το). Είδα χτές το καπάκι κεφαλής απο τη γριά και όντως είναι πετσικαρισμένο.Το είδα με τα μάτια μου.
Η εξήγηση που μου έδωσαν είναι οτι αυτό το στράβωμα δεν μπορεί να έχει γίνει απο λάθος του μηχανικού που την έβγαλε.
Αυτό , λεει, εγινε γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν η μηχανή ανέβασε μεγάλη θερμοκρασία και παρόλο που δεν έχανε στο μεταξύ (κανα χρόνο και), οταν το ανοίξαμε για τις εργασίες (κρυο) τότε κατευθείαν πήρε το στράβωμα.
Αν και με τις φτωχές μου γνώσεις στη φυσική δεν μου φαίνεται λογικό , θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει συμβεί και σε κάποιον άλλο ή αν κάποιος αλλος γνωρίζει οτι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί...
Πείτε μερικές γνώμες γιατί τα παιδιά είναι φίλοι , και κοντευουμε να τσακωθούμε μ αυτά και μ αυτά.
Μάλλον έχει βρεθεί νέο καπάκι με επιπλέον 100€ γιαν να κλείσει το μοτέρ και να την πάρω σπίτι.
Κανείς???? | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 28 Μαρ 2015, 01:20 | |
| Σήμερα το πρωί αν παλευεται απο βροχή , θα παω να την πάρω τη γρια! Θα ποστάρω και φωτο με τα νεα κοστούμια!
Περιμένω και καμια απάντηση για το παραπάνω ποστ!
| |
|
| |
skizotix Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 28 Μαρ 2015, 16:04 | |
| Επιτέλους πήρα την γριά!!!! Σε λίγο φωτό στα καμάρια μας.
Μελανό σημείο το οτι τελικά το σερβομοτέρ που πήρα δεν κάνει (ειναι για εξατμιση οχι βαλβίδες απο οτι μου είπαν) και κάνει δυστυχώς οπως και πρίν (κάποιες φορές) ξεσπάσματα σε απότομο ανοιγμα γκαζιού απο χαμηλά , δυστυχώς δεν διαγνώστηκε-λύθηκε αυτό...
Βόλτα λοιπόν απο το μαγαζί μέχρι το σπίτι (25χλμ) και πρόλαβα να γίνω και μούσκεμα στο ενδιάμεσο!!! Τουλάχιστον την πήρα!!!!! | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 01 Απρ 2015, 21:46 | |
| Ανάκληση τρόμπας και ανορθωτή στο suzuki. Motocross (λέμε τώρα) στο βουνό με την ΧΤάρα πολύ γέλιο... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 01 Απρ 2015, 21:57 | |
| - zed660 έγραψε:
Motocross (λέμε τώρα) στο βουνό με την ΧΤάρα πολύ γέλιο... Μια χαρα σε κοβω. Αντε να κανονισουμε μια τζιξεροεντουρο βολτα. | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| |
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 01 Απρ 2015, 22:29 | |
| Γιατι νομιζεις οτι εγω φοραω καθαρα χωματινα λαστιχα στο klx? Ειναι 50/50. Αν ειναι καλος ο χωματοδρομος μια χαρα πανε. Αν εχει πετρες ,λασπες,μαλακο χωμα ..... σαν μεθυσμενος παω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 02 Απρ 2015, 10:33 | |
| - zed660 έγραψε:
Motocross (λέμε τώρα) στο βουνό με την ΧΤάρα πολύ γέλιο... εντουρο εκανες ρε οχι μοτοκρος ... σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμο το κουλουρι ... θα σας βγαλω στην παρνηθα σε πανεμορφα μερη ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 02 Απρ 2015, 10:46 | |
| εχθες και οχι σημερα ... το πηρα παο το γκαραζ, το πηγα σπιτι, το επλυνα γιατι ηταν πολυ χαλια, καθαρισα-λαδωσα αλυσιδα, πινελακι και παραφινη για ψαλιδι , μοτερ, γραναζι κτλ καθαρισε επιτελους | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 02 Απρ 2015, 14:55 | |
| το λαδωμα με λαδι (αλυσιδα) το συνεχιζεις ακομα ή το εκοψες ? εντυπωσεις ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 02 Απρ 2015, 18:02 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- το λαδωμα με λαδι (αλυσιδα) το συνεχιζεις ακομα ή το εκοψες ?
εντυπωσεις ? το συνεχιζω ... καμια σχεση με το σπρει . τα + πραγματικα λαδωνει την αλυσιδα δεν την βρωμιζει με την μπιχλα που κολλαει πανω της αμα βαλεις σπρει εαν λερωσει την καθαριζεις με ενα πανακι πανευκολα δεν κανει κομπους και εαν εχει κομπους τους λυνει ειναι σχεδον τσαμπα δεν θελει να εχεις ζεστη αλυσιδα τα - μετα τα 200 πιτσιλαει και μου λερωνει το πολυεστερικο αλλα δεν παει στο λαστιχο . (αμα παει στην ζαντα καθαριζει πανευκολα με ενα πανακι και μετα την γυαλιζει) θελει λιγο πιο συχνα απο οτι βαζαμε σπρει . ( καθε 250-350 βαζω αναλογα εαν εχω παει βολτα και εχω βγει εθνικη και εχω βαρεσει 200+ρες) θελει 3 λεπτα παραπανω χρονο απο οτι το σπρει για να το βαλεις στην αλυσιδα | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 02 Απρ 2015, 18:33 | |
| τι λαδι βαζεις στην αλυσιδα? βαλβολινη η λαδι μοτερ 10-40 βαζω στην αλυσιδα του παπιου που εχω για καθημερινο γιατι το σπρεη δε συμφερει αν κανεις 100+χλμ τη μερα. μονο στο κεντρο της ζαντας παταει λιγο | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 02 Απρ 2015, 18:48 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
- τι λαδι βαζεις στην αλυσιδα? βαλβολινη η λαδι μοτερ 10-40 βαζω στην αλυσιδα του παπιου
που εχω για καθημερινο γιατι το σπρεη δε συμφερει αν κανεις 100+χλμ τη μερα. μονο στο κεντρο της ζαντας παταει λιγο βαλβολινη 140 (οτι πιο χοντρο υπαρχει δλδ) καπου στα 3-4 € το λιτρο ειχε. τιπ: για να γινει πιο λεπτορευστη και να εισχωρισει μεσα στο ορινγκ την κανω μπενμαρυ | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|