| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|
+74platonas kwstakisR mpamphs Zuki93 lospsi greenthing ripperblackdevil nikman ghost aris sr20ve mikeagent AggelosK8 giorgio1000k3 fatsas k5 theatiss poulitzer TheVeteran k_o_s_t_a_s lust99r opoulian Gixxerm@n cornell bagelismar GIXXERAKIAS FLASKAS Antonios_gsxr kentaurosk8 giannisK6 panosk8 varypiniths christos_drifter louk6 Koyfo vatraxos Paralias ΓρηγόρηςΚ2 T.R.E KoSToM Hayate_K7 krosfala kapnias sv1000s achilles_r giorgostap boutser diam zukisR terrorzone noodles busa respect topetwrx DrIoannis k8 600 kk Chrisk6 maikstain bonepeeler 92_kakos JIMK7 zed660 amstaff brwmogazos Schumi giannis_suzuki Billis 1340 Vortex kostaskr6 Leroy skizotix Black Eagle kontos 750 Miou Zuki gsxr power k8 ripper 78 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 21 Οκτ 2016, 18:19 | |
| Τα pirelli diablo SUPERCORSA απ ότι είδα 275 τα θέλει και 250 τα ζητάει ένας από Θεσ/κη. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 21 Οκτ 2016, 18:34 | |
| - aris sr20ve έγραψε:
- Vortex έγραψε:
- aris sr20ve έγραψε:
- To bt21 το πα γιατί αυτά φοράω τώρα. Να βρω ένα καλούτσικο με κάνα 50άρικο να το πετάξω πάνω να με βγάλει λίγο καιρό μέχρι να μαζέψω κάνα φράγκο. Αν και τώρα είμαι σε μουντ supercorsa bsb με dot του 2014 στα 220-230 ή τα sc2 του veteran.
Αμα περασεις ξανα απο τον Στρατο ρωτα τον για τα δικα μου. Τ δικά σου αυτά που έβαλες ή που έβγαλες? Για τα Pirelli τα 3 τα χω πει με το Στρατο. Πολλά τα λεφτά. Aυτα που εβγαλα. Δες τα και εαν σου κανουν στειλε πμ | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| |
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 27 Οκτ 2016, 18:00 | |
| Οπ! Θα δεις άλλο μηχανάκι με τα R10... | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 27 Οκτ 2016, 18:03 | |
| Ήδη έχω απορήσει πως οδηγούσα με τα παλιά μου τα λάστιχα (όχι ότι ήταν άσχημα, αλλά λες και οδηγούσα μια μοτοσυκλέτα 20ετίας ήταν). Τώρα το μηχανάκι στρίβει με την σκέψη. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 27 Οκτ 2016, 18:14 | |
| στρατο τον λενε ρε | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 27 Οκτ 2016, 19:26 | |
| | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 27 Οκτ 2016, 21:14 | |
| Μεγειές και καλά χιλιόμετρα. ...αμάν πια με αυτό το όνομα! | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 28 Οκτ 2016, 09:38 | |
| | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 03 Νοε 2016, 12:36 | |
| Σάββατο-Τετάρτη ταξιδάκι αναψυχής (αλλά και δουλειάς) προς Καλαμάτα μεριά με το xtx και παρέα 2 bmwδάκηδες. Βάση μας είχαμε το χωριό Δώριο 50 χιλιόμετρα Β/Δ της Καλαμάτας, και από κει κάναμε εξορμήσεις στα γύρω μέρη (Κόκλα, Βιδίσοβα, Αετός, Καλό Νερό, Κυπαρισσία, Πύλος, Μεθώνη, μερικά από αυτά). Φωτός με πολλές εντουράδες αργότερα, μιας και το κινητό μου που έβγαζα, τα έχει παίξει...(ευτυχώς έχουμε υλικό από τα άλλα κινητά και gopro). Πολύ ωραία τοπία και μέρη, σίγουρα θα επαναληφθεί. | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 03 Νοε 2016, 15:37 | |
| Μπουζακια, φιλτρο βενζινης κατω, καθαρισμα το πανω, καθαρισμα φιλτρο αερα, πριν λιγες μερες λαδια, φιλτρο λαδιου, βαλε και τα λαστιχα... το μωροοοο ειναι σχεδον κομπλεεεεε.... | |
|
| |
greenthing Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| |
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Νοε 2016, 18:12 | |
| Εεεεεεεε... Καλώς τον... | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Νοε 2016, 18:12 | |
| (Μόνο εγώ δεν βλέπω φωτογραφίες?) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Νοε 2016, 19:15 | |
| εχει πεσει το tinypic γιαυτο δεν τις βλεπεις οποιος εχει ανεβασει φωτος σε αλλο σερβερ τις εμφανιζει κανονικα
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 04 Νοε 2016, 20:40 | |
| Ετοιμασα την γρια για την αυριανη βολτα στο λουτρακι με συναδελφους απο τα μμμ. Αν και δεν πρεπει να παω βολτα με μηχανη λογο εντολης γιατρου, δεν αντεχω αλλο τοσο καιρο αποχης.... | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 07:50 | |
| - ripper έγραψε:
- Αν και δεν πρεπει να παω βολτα με μηχανη λογο εντολης γιατρου,
Τι πρόβλημα έχεις? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 09:37 | |
| τον ποναει ο γιατι τον σκιζουν τα συζυκι καθε φορα που πανε βολτα περαστικα σωτο και καλα να περασεις ρεεεε | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 13:43 | |
| - aris sr20ve έγραψε:
- ripper έγραψε:
- Αν και δεν πρεπει να παω βολτα με μηχανη λογο εντολης γιατρου,
Τι πρόβλημα έχεις? Λιποθυμαω. Αρχιζω ζαληζομαι και μετα ξερος κατω. Ειμαι στις εξετασεις και μεχρι να τις κανω ολες δεν πρεπει να καβαλαω μηχανη για μακρινες αποστασεις. | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 14:11 | |
| Ripper, μήπως είναι λίγο ριψοκίνδυνη αυτή η εκδρομή; | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 16:24 | |
| | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 20:17 | |
| Να τσεκαρεις σιδηρο, αιματοκριτη (τα ευκολα). Επισης εχεις ξεκινησει καμια περιεργη διατροφη-διαιτα τελευταια? Να σκεφτεις αν κατι αλλαξες και σε οδηγησε σε αυτο. Τσεκαρε νεφρα νατριο καλιο και μετρα πιεση μολις πιανουν ζαλαδες. Σου λεω και παλι ομως δες αν εχεις αλλαξει κατι εσυ που σε οδηγησε σε αυτο. Θα σε κανουν βιολι οι γιατροι. Σου ευχομαι να το βρεις συντομα. Εχω πανω απο μια 10ετια που τραβιεμαι με αυτοανοσα νοσηματα (προς οσους δεν γνωριζουν δεν κολλανε) και εχω ταλαιπωρηθει απιθανα πολυ. Αλλο που το ριχνουμε στο χαβαλε και το γελιο. Και επειδη ειπες για τη μηχανη. Εχω εναν ογκο (μια μαζα καλυτερα) στο εγκεφαλο που με ζουλαει... (επιστημονας εεεεεεε???? Ειδες τι ωραια που τα λεω?) Αποτελεσμα ειναι σε μια στροφη που καποιος πχ δεχεται ενα τζι, το δικο μου μυαλο να δεχεται αντιστοιχα 4. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα μετα απο μερικες στροφες να θες να βγαλεις τα αντερα κ τα συκωτια σου απ τη ζαλη που νοιωθεις στο κεφαλι. Και δεν ειναι μονο αυτο. Προσεξε πολυ τους γιατρους που θα πας. Παρα πολυ. Ευχομαι τα καλυτερα. | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 20:21 | |
| Και το γελιο και η καλη θεληση και διαθεση ειναι το γιατρικο (η εστω μια μεγαλη βοηθεια) σε πολλα. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 20:24 | |
| - aris sr20ve έγραψε:
- Να τσεκαρεις σιδηρο, αιματοκριτη (τα ευκολα). Επισης εχεις ξεκινησει καμια περιεργη διατροφη-διαιτα τελευταια? Να σκεφτεις αν κατι αλλαξες και σε οδηγησε σε αυτο. Τσεκαρε νεφρα νατριο καλιο και μετρα πιεση μολις πιανουν ζαλαδες. Σου λεω και παλι ομως δες αν εχεις αλλαξει κατι εσυ που σε οδηγησε σε αυτο. Θα σε κανουν βιολι οι γιατροι. Σου ευχομαι να το βρεις συντομα. Εχω πανω απο μια 10ετια που τραβιεμαι με αυτοανοσα νοσηματα (προς οσους δεν γνωριζουν δεν κολλανε) και εχω ταλαιπωρηθει απιθανα πολυ. Αλλο που το ριχνουμε στο χαβαλε και το γελιο. Και επειδη ειπες για τη μηχανη. Εχω εναν ογκο (μια μαζα καλυτερα) στο εγκεφαλο που με ζουλαει... (επιστημονας εεεεεεε???? Ειδες τι ωραια που τα λεω?) Αποτελεσμα ειναι σε μια στροφη που καποιος πχ δεχεται ενα τζι, το δικο μου μυαλο να δεχεται αντιστοιχα 4. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα μετα απο μερικες στροφες να θες να βγαλεις τα αντερα κ τα συκωτια σου απ τη ζαλη που νοιωθεις στο κεφαλι. Και δεν ειναι μονο αυτο. Προσεξε πολυ τους γιατρους που θα πας. Παρα πολυ. Ευχομαι τα καλυτερα.
Εχω κανει γενικες αιματος, γενικες ουρων,με ξετιναξε καρδιολογος,εκανα εγκεφαλογραφιμα και τωρα περιμενω να κανω αξονικη στο κεφαλι. Ολες οι εξετασεις που εχω κανει ειναι καθαρες. Δεν εχω αλλαξει κατι στην καθημερινοτητα μου,ουτε κανω διαιτα. Ο καρδιολογος μου ειπε οτι μπορει να ειναι κρισεις αγχους και να μου το κανει αυτο. | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 05 Νοε 2016, 20:34 | |
| Θελει να αποκλισει το φαινομενο να ναι επιληπτικες οι κρισεις κ 2-3 πραγματακια ακομα που δεν θεωρω οτι παιζει κατι απο αυτα. Γι αυτο ξαναδιαβασε το απο πανω ακριβως ποστ (περι διαθεσης). Οπως και να χει περαστικα. Α, και να αποφευγεις να καθεσαι πολυ ωρα σε κινητα, υπολογιστη, tv. Οτιδηποτε γενικα εχει αυτο το μπλε φως (αν θυμαμαι καλα ετσι χαρακτηριζεται... με καθε επιφυλαξη)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aris sr20ve στις Σαβ 05 Νοε 2016, 20:46, 1 φορά | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|