Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3

Πήγαινε κάτω 
+74
platonas
kwstakisR
mpamphs
Zuki93
lospsi
greenthing
ripperblackdevil
nikman
ghost
aris sr20ve
mikeagent
AggelosK8
giorgio1000k3
fatsas k5
theatiss
poulitzer
TheVeteran
k_o_s_t_a_s
lust99r
opoulian
Gixxerm@n
cornell
bagelismar
GIXXERAKIAS
FLASKAS
Antonios_gsxr
kentaurosk8
giannisK6
panosk8
varypiniths
christos_drifter
louk6
Koyfo
vatraxos
Paralias
ΓρηγόρηςΚ2
T.R.E
KoSToM
Hayate_K7
krosfala
kapnias
sv1000s
achilles_r
giorgostap
boutser
diam
zukisR
terrorzone
noodles
busa respect
topetwrx
DrIoannis
k8 600 kk
Chrisk6
maikstain
bonepeeler
92_kakos
JIMK7
zed660
amstaff
brwmogazos
Schumi
giannis_suzuki
Billis 1340
Vortex
kostaskr6
Leroy
skizotix
Black Eagle
kontos 750
Miou
Zuki
gsxr power k8
ripper
78 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lospsi
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 68
Hμερομηνία εγγραφής : 17/11/2016

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΠεμ 22 Δεκ 2016, 23:34

Έβαλα τα πλακάκια χαμηλώματος των μαρσπιε και την βάση εξάτμισης.
Περιμένω εναγωνίως και τα ψηλότερα κλιπόν για να οδηγώ λίγο πιο άνετα What a Face
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 14:22

Αμάν αυτοί οι Ιάπωνες ρε γαμώτο...8 χρόνια μετά σήμερα πήρε το δωράκι της μια νέα μπαταρία,της ΥΑSA πάλι η ίδια ακριβώς αλλά όχι Japan αλλά Taiwan....θα δείξει πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή. kapelo
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤρι 27 Δεκ 2016, 21:17

8 χρόνια ή ίδια μπαταρία;;;; Shocked αποσυνδεδεμένη μήπως τον περισσότερο καιρό;
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 28 Δεκ 2016, 09:40

zed660 έγραψε:
8 χρόνια ή ίδια μπαταρία;;;; Shocked  αποσυνδεδεμένη μήπως τον περισσότερο καιρό;

Όχι αποσυνδεμένη,μετά τον τέταρτο χρόνο αγοράστηκε φορτιστής lidl και κάθε φορά που το θυμόμουν την έβαζα να φορτίζει.Είχε να πάρει μπροστά 3 μήνες και τράβηξα μίζα μαλακία μου....άν την εβαζα στον φορτιστή πριν ίσως να κράταγε τον χειμώνα-καλοκαίρι 2017.Είναι η μαμά μπαταρία όπως ήρθε στα χέρια μου καινούριο από την αντιπροσωπεία.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 28 Δεκ 2016, 10:20

η μαμα μπαταρια και εμενα μου ειχε κρατησει 8 χρονια δημητρη
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 28 Δεκ 2016, 11:38

Από περιέργεια έριξα μια ματιά και εγώ στο book service που είχε ο πρώτος κάτοχος της μηχανής μου και δεν ανέφερε κάτι για αλλαγή μπαταρίας (μέχρι τις 14.500χλμ που το πήρα εγώ τουλάχιστον). Μπαταρία δεν έχω αλλάξει ακόμα ούτε και εγώ οπότε τελικά μία από τα ίδια...η μηχανή έχει πρώτη άδεια 9/2008 και έχει αποσυνδεθεί 2-3 φορές για όχι παραπάνω από 2 μήνες. Δεν έχει μπει σε φορτιστή ποτέ. cheers cheers
Edit: η μηχανή βρίσκεται πάντα σε πιλοτή ...
Zuki93
Normal gixxer
Normal gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 88
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 28 Δεκ 2016, 21:40

Nα σας πω τι εκανα....
...
...
...
Ενα τιποτα με μπολικο καθολου.....Β-Ρ-Ε-Χ-Ε-Ι ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΕΔΩ ΚΡΗΤΗ...
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΔευ 02 Ιαν 2017, 12:51

Όχι σήμερα ούτε εχθές, τα Χριστούγεννα λοιπόν είχα 4 μερούλες και έκανα μια καλή βόλτα gsxr δικάβαλη στα Ιωάννινα μέσω Πάτρας και επιστροφή από Μέτσοβο- Καλαμπάκα -Τρίκαλα... Μου έκανε τέλειο καιρό και δε χρειάστηκαν καθόλου αδιάβροχα Laughing Η διαδρομή από Πάτρα είναι ακόμη τραγική παρόλα τα κομμάτια που έχουν δώσει στην κυκλοφορία. Πριν φτάσω στο Ρίο σκέφτηκα να τη δέσω πίσω από τη προπορευόμενη νταλίκα να γλιτώσω και βενζίνη, έφαγα σημειωτόν με 60χλμ καμια 70αρα χιλιόμετρα! Mad Επίσης τραγικός δρόμος από Άρτα μέχρι Ιωάννινα που είναι μέσα στους τάφους και τα φαράγγια...

Υγ: Πιάσαμε την 50αρα πλέον! mpanana
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΔευ 02 Ιαν 2017, 20:01

Το είχα κάνει καλοκαίρι το 1ο σκέλος και βλαστημαγα.

Δεν έκανα τπτ στο μοτορι παρά τσέκαρα πόσα χιλιόμετρα έγραψα σε βόλτες φέτος. Σχεδόν 8000 βολταδικα.

Δόξα τω θεώ καλή βολταδικη χρονια
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΠεμ 26 Ιαν 2017, 21:58

Πέρασα Χτεο το suzuki μου, με πρόστιμο λόγω καθυστέρησης.
Σε 2 χρονάκια πάλι...
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΠαρ 27 Ιαν 2017, 01:22

zed660 έγραψε:
Πέρασα Χτεο το suzuki μου, με πρόστιμο λόγω καθυστέρησης.
Σε 2 χρονάκια πάλι...

ακομα δεν εχω παει με περιμενει 90ευρο ninza
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΠαρ 27 Ιαν 2017, 02:03

Εμένα η προθεσμία είχε λήξει από τον Αύγουστο και έσκασα 48€ σύνολο.
mpamphs
Jr.gixxer
mpamphs

Άντρας Τόπος : Σέρρες
Αριθμός μηνυμάτων : 45
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΣαβ 11 Φεβ 2017, 20:05

Λοιπόν σήμερα πήρα την απόφαση να αλλάξω τα ζουμιά σε φρένα και συμπλέκτη..Εφόσον έκανα πρώτα τα φρένα, μετά προχώρησα και στον συμπλέκτη,ο οποίος μου φώναζε εδώ και πολύ καιρό άλλαξε μου τα υγρά, μιας και το ποτηράκι ήταν αρκετά σκουρόχρωμο..Αυτό που αντίκρισα ανοίγοντας το ποτηράκι και βγάζοντας τα παλιά υγρά ήταν ένα πράμα σαν μύξα μαύρη να το πω,σαν γλίτσα,σαν σκουλήκι μαύρο, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω εγώ πάντως αηδίασα λίγο!Έτσι μετά από ένα καλό καθάρισμα στο ποτηράκι,αλλαγή στα υγρά και μια καλή εξαέρωση έτοιμη πλέον η σούζι για δοκιμή Very Happy Very Happy !!Βάζω μπρος και ξεκινάω και εκεί ήταν που έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ!!Μπορεί να σας φανώ υπερβολικός αλλά ένιωθα ότι ότι οδηγούσα άλλο μηχανάκι.Πρώτα είχα την αίσθηση ότι κούμπωνα το αλέτρι στο τρακτέρ όταν έκανα τις αλλαγές, ενώ τώρα έχει πολύ πιο απαλή αίσθηση!Οι ταχύτητες μπαίνουν πάρα πολύ πιο γλυκά!!Είδα τεράστια διαφορά στο συμπλέκτη!πάντως τα υγρά που είχε μέσα δεν πρέπει να είχαν αλλαχτεί ποτέ..(λάδια έβαλα της ipone DOT 4)..Αυτά...!
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 18:16

Ρυθμισα το shift light.

Που για καποιο λογο ειχε απενεργοποιηθει. Ξερει κανεις γιατι ;
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 19:52

Νομίζω πως αν αποσυνδέσεις την μπαταρία, απορυθμίζεται/απενεργοποιείται.
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 20:10

Δεν την ειχα βγαλει καθολου...

Χμμ
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 20:16

Μήπως κάνεις παρέα με ποντικούς; έχω ακούσει ότι τα μαύρα καλώδια είναι πολύ νόστιμα...  miam
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 20:26

Οχι ρε , εχω γατα κιλλερ.

Αλλα πλακα πλακα επειδη εκλεισα το γκαραζ δεν εχει προσβαση πλεον εκει μεσα. Θα παω αυριο να λυσω να δω.

Λες ο Λεωνιδας να με κολλησε με τον Ρατατουη του στο Μπουσα ;;;;

lol! lol!
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 20:34

xaxa xaxa xaxa
Όχι ρε δεν νομίζω. Μπορεί κάνα φάντασμα. Γουστάρουν τσιεσεξαρ.  flower
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 21:20

Τι φαντασμα;;;

Θα φωναξω τους κοστπατσερζ

zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΚυρ 12 Φεβ 2017, 21:36

Χαχαχαχαχα
Από το στόμα μου το πήρες. Βαριόμουν να μπω youtube για λινκ. lol!
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 15 Φεβ 2017, 08:19

Παιδιά μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος αν η μηχανή που βρίσκεται στο avatar μου είναι η δικιά μου;;; Rolling Eyes Κοντεύω 3 μήνες που έχω να την δω και έχω ξεχάσει μάρκα και χρώμα! Laughing Τον σιχάθηκα τον φετινό χειμώνα!!
Η πλάκα είναι ότι την τελευταία φορά που την είδα τον Νοέμβριο είχα βάλει καινούρια μπαταρία (μια που αναφέρθηκε το θέμα) και ελπίζω να είναι εντάξει, μια που δεν είχα βγάλει τους πόλους. Μια φορά ακόμη την είχα αφήσει τόσο καιρό (3 μήνες) και δεν είχε θέμα.

Και μια που λέμε για μπαταρίες, αυτή που άλλαξα ήταν yasa, την άλλαξα 4,5 χρόνια μετά που πήρα την μηχανή και ο προηγούμενος την είχε τουλάχιστον 1-2 χρόνια πάνω και μάλιστα χωρίς να κυκλοφορεί την μηχανή. Οπότε 6 χρόνια τα έβγαλε σίγουρα, κάτι που ομολογουμένως δεν το περίμενα από μπαταρία μηχανής. Μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την προηγούμενη μπαταρία τζάμπα την έφαγα, μια που λίγες μέρες πριν είχα βάλει ένα Κινέζικο αντάπτορα για φόρτιση
USB ο οποίος συνδέεται κατευθείαν στην μπαταρία. Στην συνέχεια και αφού μου την έφαγε υποψιάστηκα τι έγινε, τον μέτρησα και είχε μια μικρή κατανάλωση ρεύματος (αν είναι δυνατόν) που μου έφαγε την μπαταρία! Έτσι πήρε πόδι!! Τώρα έβαλα μια Κινέζικη 35-40 ευρώ. Rolling Eyes Μυαλό δεν βάζω! Laughing
http://www.scooby.gr
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

Άντρας Όνομα: : Άρης
Αριθμός μηνυμάτων : 677
Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή...
Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 15 Φεβ 2017, 10:26

Εγώ πάλι 2-3 φορές την εβδομάδα την καβαλάω και πάω Κρυονέρι ανεξαρτήτως καιρού. Η αρθρίτιδα θα ξεκινήσει σίγουρα από τα δάχτυλα των χεριών μου...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 15 Φεβ 2017, 12:04

αρηηη      υπαρχει μια τρομερη ανακαλυψη που  λεγεται γαντι
στα κραταει ζεστα
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 20150127133715_RiderII_1a
aris sr20ve
Adv. gixxer
Adv. gixxer
aris sr20ve

Άντρας Όνομα: : Άρης
Αριθμός μηνυμάτων : 677
Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή...
Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 EmptyΤετ 15 Φεβ 2017, 12:16

Δε μπορώ ρε φίλε να οδηγήσω με γάντια χειμωνιάτικα. Τα μόνα γάντια που μπορώ να οδηγώ είναι κάτι sparco αγωνιστικά που χω απ όταν έτρεχα πίστα με το αμάξι (αυτά που φαίνονται στην φωτό, που δεν είναι φυσικά για το κρύο).
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 - Σελίδα 30 20170210

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 30 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 33 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com