| Πρόβλημα με την μπαταρία? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tasos! Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2015
| Θέμα: Πρόβλημα με την μπαταρία? Κυρ 29 Μαρ 2015, 09:46 | |
| Καλημέρα σε ολους τους συμφορουμίτες Εδώ και 2 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το πρωί που βάζω την μηχανή μπρός παίρνει κανονικά και δουλεύει άψογα. Στην συνέχεια λόγω της κίνησης που υπάρχει στην πόλη μου (Αθήνα ) η μηχανή ζεσταίνεται και πέφτει η μπαταρία... Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό και μέχρι την δευτέρα που θα την πάω στον μηχανικό με έχει φάει η περιέργια .. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με την μπαταρία? Κυρ 29 Μαρ 2015, 12:45 | |
| Πως το ξερεις ότι πεφτει το ρευμα της παταριας την μετρησες πριν και μετα ? η απλα όταν είναι ζεστο δεν σου παιρνει ευκολα ? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με την μπαταρία? Κυρ 29 Μαρ 2015, 15:18 | |
| μετα την φορτίζεις εσυ την μπαταρία ; | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με την μπαταρία? Κυρ 29 Μαρ 2015, 22:59 | |
| ναι αυτο το πως καταλαβαινεις την ταση του μετα δεν το επιασα ουτε εγω, παντως δες με αναμενη την μηχανη ποσο ρευμα δινει για φορτιση, αν και σε περιπτωση που δεν την φορτιζε δεν θα επαιρνε μπροστα την επομενη | |
|
| |
tasos! Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με την μπαταρία? Κυρ 29 Μαρ 2015, 23:32 | |
| Οταν η μηχανη ζεσταθεί αρκετά δεν παίρνει μπροστά . Την βάζω σκαστή και μετα παίρνει παλι :/ σήμερα ολη μερα ηταν κομπλέ πραγματικα δεν μπορω να καταλάβω τι παίζει :( | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με την μπαταρία? Κυρ 29 Μαρ 2015, 23:44 | |
| Κανονικα πρεπει να μετρήσεις με πολυμετρο να δεις τι γινεται ισως να εχεις πρόβλημα με τη μιζα σου και όχι με την παταρια σου | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με την μπαταρία? Δευ 30 Μαρ 2015, 01:10 | |
| Μάλλον η μίζα έχει θέμα η κανά καλώδιο της. . από την στιγμή που την επόμενη το βάζεις μπρος κανονικά χωρίς να φορτίσεις την μπαταρία με μηχάνημά . | |
|
| |
tasos! Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα με την μπαταρία? Δευ 30 Μαρ 2015, 10:17 | |
| Καλημέραααα! Πηγα στον μάστορα ενώ η μηχανη έπερνε κανονικά σήμερα ... Την βάλαμε μπρος 13-15 φορες και η μηχανη έπερνε κανονικά ... Μου ειπε οτι μάλλον ηταν κάποια φισα η οποία ειχε παρει υγρασία αλλιώς μπορει να φταιει η μπαταρία και να πέφτει οταν αναβει το βεντιλατερ γιαυτο και μου το κανω μονο ζεστό ... Θα το παρακολουθήσω 2-3 μέρες και μετα μου ειπε να το παω αν δω το ίδιο πρόβλημα . Η μπαταρία φορτίστηκε την προηγούμενη Τεταρτη ! | |
|
| |
| Πρόβλημα με την μπαταρία? | |
|