Greek GSX-R forum
5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Poll_l105η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Poll_c105η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Poll_l105η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Poll_c105η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος

Πήγαινε κάτω 
+55
Vourk™
teo46
Feelgood
giannis_suzuki
Gixxerm@n
rsv4aprc
magfaria
Zuki
SuzukaK4
krosfala
Darksoul
Vortex
amstaff
gsxrakias
totoulis
greenthing
Chrisk6
JZX-R
potis
amorfotos
theatiss
donkey
Petros-K5
ntontonio
frozen
diam
boutser
skizotix
tsasbi
JIMKO
maiandros9
lust99r
Koyfo
T.R.E
dimmoy
proco
fotis_rizla
ripper
noodles
92_kakos
kontos 750
InSaNeRiDeR
terrorzone
topetwrx
k8 600 kk
maikstain
Billis 1340
zed660
Black Eagle
filippos
busa respect
ΓρηγόρηςΚ2
Miou
achilles_r
ghost
59 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΔευ 11 Μάης 2015, 01:49

Αμα καθησει, θα μαζεψω και καμιά ντουζινα φιλαρακια απο volos club
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤρι 12 Μάης 2015, 17:49

εκλεισε για λαμια 24/5? σε ποιο σημειο ομως, κεντρο πολης η καπου παραλιακα?
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤρι 12 Μάης 2015, 17:52

vaggelis600 έγραψε:
εκλεισε για λαμια 24/5? σε ποιο σημειο ομως, κεντρο πολης η καπου παραλιακα?
θα μας το πουνε αυτοι που ειναι απο εκει κοντα που ειναι πιο καλα pirat
ΓρηγόρηςΚ2
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΓρηγόρηςΚ2

Άντρας Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 489
Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤρι 12 Μάης 2015, 21:44

Απ οτι ξερω δεν προσφερη κανα μαγαζι εξω απο την πολυ για να παμε και μεσα στην πολυ ειναι δυσκολο για τοσα μηχανακια και η αστυνομια ειναι περιεργη εκει.Καλα ειναι καμενα βουρλα 10 λεπτα διαφορα ειναι πιανουμε μαγαζι διπλα στη θαλασσα εχει και χωρο και θα ειμαστε ανετα
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤρι 12 Μάης 2015, 23:56

ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
Απ οτι ξερω δεν προσφερη κανα μαγαζι εξω απο την πολυ για να παμε και μεσα στην πολυ ειναι δυσκολο για τοσα μηχανακια και η αστυνομια ειναι περιεργη εκει.Καλα ειναι καμενα βουρλα 10 λεπτα διαφορα ειναι πιανουμε μαγαζι διπλα στη θαλασσα εχει και χωρο και θα ειμαστε ανετα

+1 Για πιο παραλιακά, γιατί μέσα στη Λαμία δε προσφέρεται... όπου θέλετε κοντα στη Λαμία.
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 01:49

+Καμμένα βούρλα.. Η λαμια δε λέει τίποτα
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 03:12

Καμμένα Βούρλα...
maiandros9
Normal gixxer
Normal gixxer
maiandros9

Άντρας Όνομα: : Λευτέρης
Αριθμός μηνυμάτων : 298
Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 09:16

Η Στυλίδα λέει τίποτα; Έχω περάσει από κει αρκετές φορές αλλά δε σταμάτησα ποτέ και είναι παραθαλάσσια
μια γνώμη παραπάνω.
πάντως για Καμμένα βούρλα είμαι και εγώ μέσα
maiandros9
Normal gixxer
Normal gixxer
maiandros9

Άντρας Όνομα: : Λευτέρης
Αριθμός μηνυμάτων : 298
Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 09:37

9-9:30 εμείς από Καβάλα θα είμαστε στα ΣΕΑ Κορινού
Μαίανδρος boutser και αλλά 2 άτομα (κ5 1000-κ7 1000). Άμα βολεύει κάποιον από Βόρεια να είναι εκεί να βρεθούμε έχει καλός.
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 09:46

Όντως Καμμένα Βούρλα είναι καλύτερα! Άπλα για παρκάρισμα, θάλασσα και λουκουμάδες με μέλι!! Δυστυχώς πριν λίγες μέρες εκείνη την ημέρα μου προέκυψε βάφτιση που δεν μπορώ να αποφύγω.... Crying or Very sad

Θα σας συνιστούσα να το σκεφτείτε, επειδή οι ευθείες είναι βαρετές, να βρεθείτε Καμμένα Βούρλα και να πάτε για ένα καφέ-φαγητό στο Γαλαξίδι από το Μπράλο φυσικά που είναι καταπληκτικά! Σκεφτείτε το! Βέβαια αν το κάνετε θα σκάσω ακόμη πιο πολύ, αλλά χαλάλι σας!!! Laughing
http://www.scooby.gr
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 11:22

εγω οταν εγραφα λαμια εννοουσα στο περιπου στην περιοχη της λαμιας.
τι να παμε να κανουμε στην λαμια ? ειναι εντελως μαπα η πολη.

με τα καμενα βουρλα εχω αρνητικο κολλημα εδω και πολλα χρονια απο τοτε που ο παλιος δημαρχος ειχε απαγορευσει την διελευση των μηχανων μεσα απο την πολη και σε περιμεναν οι μπατσοι για να σε γραψουν ...
εκει κοντα ομως λιγα χλμ πιο διπλα ειναι ο αγιος κων/νος επισης με θαλασσα και καφε, και φαγαδικο.
επισης μπορουμε να παμε λιγο πιο πανω καπου κοντα εκει που ειχαμε παει πριν 3 χρονια(αχινο ή ραχες). και κλασικα μετα καραβομυλο για φαγητο στα διασημα μπιφτεκια .και μετα καφεδακι στην παραλια ακριβως απο κατω.

αλλα εγω θα προτεινα να παμε προς μπραλο μερια, γραβια , παυλιανη . μεσα στο πρασινο και στην δροσια . να κανουμε και μερικα πανω κατω
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 12:27

Miou έγραψε:

με τα καμενα βουρλα εχω αρνητικο κολλημα εδω και πολλα χρονια απο τοτε που ο παλιος δημαρχος ειχε απαγορευσει την διελευση των μηχανων μεσα απο την πολη και σε περιμεναν οι μπατσοι για να σε γραψουν ...
εκει κοντα ομως λιγα χλμ πιο διπλα ειναι ο αγιος κων/νος επισης με θαλασσα και καφε, και φαγαδικο.
επισης μπορουμε να παμε λιγο πιο πανω καπου κοντα εκει που ειχαμε παει πριν 3 χρονια(αχινο ή ραχες). και κλασικα μετα καραβομυλο για φαγητο στα διασημα μπιφτεκια .και μετα καφεδακι στην παραλια ακριβως απο κατω.

αλλα εγω θα προτεινα να παμε προς μπραλο μερια, γραβια , παυλιανη . μεσα στο πρασινο και στην δροσια . να κανουμε και μερικα πανω κατω

Αν και δεν θα είμαι το ψηφίζω με 1000!! Θυμάμαι κάτι μέρη στην Παύλιανη τρομερά!!
http://www.scooby.gr
achilles_r
Adv. gixxer
Adv. gixxer
achilles_r

Άντρας Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 663
Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 14:33

Miou έγραψε:

Και μια βολτα απο μεσα ετσι για λιγο ξεσηκωμα και φασαρια!!!!

souza
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 14:40

achilles_r έγραψε:
Miou έγραψε:

Και μια βολτα απο μεσα ετσι για λιγο ξεσηκωμα και φασαρια!!!!

souza

καλα εννοειτε οτι θα παμε απο πισω ρε fafoutis good
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 16:46

Καλά εγω νομίζω ότι δε θα βρεθούμε φέτος. Συγνώμη κιόλας αλλα λέμε να πάμε την άλλη Κυριακή και ακόμα δεν έχουμε αποφασισει το μέρος.
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 16:48

louk6 έγραψε:
Καλά εγω νομίζω ότι δε θα βρεθούμε φέτος. Συγνώμη κιόλας αλλα λέμε να πάμε την άλλη Κυριακή και ακόμα δεν έχουμε αποφασισει το μέρος.
xaxa xaxa xaxa lol! και ποτε κανονισαμε απο νωρις εμεις lol!
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 16:52

Λοιπών ξεκινάω...
ΡΑΧΕΣ, καφε
ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ φαγητό. 24:05:2015 (Φέτος)

1. Louk6 + σαράντα φιλαράκια, τα περισσότερα με GsxR
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 18:13

εγω αν και ανοιξα το θεμα δεν μπορω να πω σιγουρα τιποτα ακομη...εχω τρεις που ενδιαφερονται για το μηχανακι
μου και για να πω την αληθεια δεν θελω να το παω βολτα τωρα που ειναι για πωληση...επισης εχω ετοιμο για αγορα
ενα K5 και δεν ξερω αν θα το εχω ετοιμο για την βολτα ακομη και αν το παρω αυριο το πρωι...οπως δειχνουν τα πραγματα
δεν θα ερθω φετος...θα ερθω ομως του χρονου κι ελπιζω να το κανω με το K5 και οχι με το busa ole

καλα να περασετε και μασουληστε και κανενα κοψιδι και κατεβαστε και κανενα μπυρονι και για μενα beer  beer1
http://ghostkon.wix.com/motomania
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 18:32

Ghost άμα δεν έρθεις δεν πάμε πουθενά! (έλα με το monkey tongue )

ΡΑΧΕΣ, καφε

2. zed660
ΓρηγόρηςΚ2
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΓρηγόρηςΚ2

Άντρας Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 489
Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 18:45

2. zed660
3.Γρηγορης κ2
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 20:01

εμένα δεν μου φαίνεται πολύ καλη ιδέα να έρχονται άσχετοι . είναι μια συνάντηση των μελών του φόρουμ.
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 20:35

Οκ. Κανένα πρόβλημα. Εγω το σκέφτηκα έτσι γιατί είναι εντάξει παιδιά και θα ήταν ωραίο να μαζευτούμε πολλά άτομα γιατί έτσι ούτε ταξί δε γεμιζουμε.
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 21:17

Επίσης κανα δυο παιδιά. Είναι και μέλη εδώ.. Και οι περισσότεροι έχουν GsxR.
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 21:39

Τζωνη φίλε δεν είπα να μην τους πεις . Απλά είπα ότι θα ήταν καλύτερα να ήμαστε εμείς για να γνωριστούμε κιόλας.
ασε που και εμείς θα έχουμε 3-4 άτομα. με gsxr και busa
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος   5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR  -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος - Σελίδα 6 EmptyΤετ 13 Μάης 2015, 22:15

ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ φαγητό. 24:05:2015 (Φέτος)...και για καφε, φαγητο κτλ οπουδηποτε εκει γυρω δεν εχω προβλημα. στην πολη της λαμιας ισχυει οτι ειναι περιεργοι και μας βλεπω να την περνανε στο αυτοφωρο αν δουνε τοσα μηχανακια... Smile

2. zed660
3.Γρηγορης κ2
4. vaggelis600

5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 14Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση
» 2η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR
» Πανελλήνια Συνάντηση Gixxer 2014

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ GIXXER-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com