| 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος | |
|
+55Vourk™ teo46 Feelgood giannis_suzuki Gixxerm@n rsv4aprc magfaria Zuki SuzukaK4 krosfala Darksoul Vortex amstaff gsxrakias totoulis greenthing Chrisk6 JZX-R potis amorfotos theatiss donkey Petros-K5 ntontonio frozen diam boutser skizotix tsasbi JIMKO maiandros9 lust99r Koyfo T.R.E dimmoy proco fotis_rizla ripper noodles 92_kakos kontos 750 InSaNeRiDeR terrorzone topetwrx k8 600 kk maikstain Billis 1340 zed660 Black Eagle filippos busa respect ΓρηγόρηςΚ2 Miou achilles_r ghost 59 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Feelgood Normal gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 23:15 | |
| Πολύ στενάχωρα πράγματα διαβάζω ρε μάγκες. Μαύρισε η ψυχή μου.
Αντίο ρε Petrobazzaz...
Καλή ανάρρωση στο άλλο παιδί. | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 23:23 | |
| Συλληπητηρια στην οικογενια του παιδιου. περαστικα στον κωστα. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 23:32 | |
| καλο ταξιδι φιλαρακι... Μακαρι να πανε και ολα καλα με το boutser και να βγει συντομα και σωος
| |
|
| |
Vourk™ Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ανίμαλαΣ Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 50 Αγωνιζόμενος : IOL TT Hμερομηνία εγγραφής : 18/06/2010
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 23:53 | |
| Καλό ταξίδι ρε Πετραν... :( | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 26 Μάης 2015, 00:23 | |
| δεν έχω λόγια... απλά γίναμε κομμάτια και πάλι.... Δύναμη και στις δύο οικογένειες...
α, ρε Πετράν... :( | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 26 Μάης 2015, 02:13 | |
| - busa respect έγραψε:
- ....ήθελα να γράψω πολλα ... Για το πόσο ωραία πέρασα ... Για το οτι με κάνατε να νιώθω και πάλι πιτσιρικάς (που δεν είμαι πλέον...) , για τον απίστευτο τυπά που γνώρισα (Μανώλης donkey).... Για τον συνοδοιπόρο στην επιστροφή (φριξο) και την respect οδηγησή του ... Για τον μιου... Τον Αχιλλέα ... Τα βουνά... Έτσι για να ευχαριστηθουν και τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να έρθουν ... Και ... Πρωι .. Στον τοίχο ...του θανάτου ... Αλλα έτσι ειναι ... Μεγάλη πουτάνα η ζωη , και μεγαλύτερη ο δρόμος ....
Μεγάλος μαχητής, με busa και διπλό κιόλας σε αυτά τα κομμάτια, μπράβο μπράβο. Όταν έκατσα πίσω σου σε παρατήρησα παρά πολύ καλός εγώ δε νομίζω να μπορούσα. Και το άλλο το παιδί με το 600, μια χαρά ωραία πήγαμε. Δυστυχώς δεν είχα καθόλου λάστιχο και δε μπορούσα να τρέξω. Η τραγική ειρωνία ποια είναι; Λέω στο Βαγγέλη ειρωνικά πριν φύγουμε, πάω για σκότωμα στα βούνα έλα να με μασεις... και με παίρνει τηλέφωνο μετά αφού είχα φτάσει για να μου πει τα μαντάτα για τον Πέτρο. Έγινε αυτό που έγινε, στην ευθεία, και μόλις το συνειδητοποίησα χτύπαγα το κεφάλι μου στο ντεπόζιτο... Πραγματικά κρίμα και τσάμπα τελείως. Δεν έχω λόγια. Και στο καπάκι βλέπω το post για το άλλο παιδί από καβάλα που δεν έφτασε ποτέ. Μακάρι να γίνει το παιδί όπως ήταν πρώτα χωρίς κουσούρια. Όλα τα αλλά θα γίνουν. Α ρε Πέτρο μια χαρά τα λέγαμε στο τραπέζι, κάναμε το χαβαλέ μας. Αντίο 2 πανοραμικές που έβγαλα στις Ράχες. | |
|
| |
cornell Normal gixxer
Τόπος : Γλυφάδα Αριθμός μηνυμάτων : 186 Αγωνιζόμενος : No... Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2011
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 26 Μάης 2015, 07:45 | |
| Κουράγιο στην οικογενεία του παιδιού. Τέτοιες ώρες ότι και να πεις είναι λίγο.
Περαστικά στον Μπουτσερ και εύχομαι ταχεία ανάρρωση. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 26 Μάης 2015, 10:06 | |
| Τώρα μόλις τα είδα.... Ότι και να πούμε είναι λίγο παιδιά! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου! Εύχομαι να είναι κάπου καλύτερα από αυτόν εδώ τον κόσμο. Τις ευχές για καλή ανάρρωση για τον Κώστα!! Προσοχή σε όλους μας παιδιά! Είναι γλυκιές οι μηχανές και όλοι μας παρασυρόμαστε... | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 26 Μάης 2015, 10:26 | |
| Καλο ταξιδι πετρο να εισαι καλα εκει ψιλα και ειμαι σηγουρος οτι θα εισαι παντα με το χαμογελο οπως ησαν παντα οταν βρισκομαστσαν και η κυριακη ηταν η τελευταια μας φορα.Συλλυπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια και στην κοπελα σου που τοσο πολυ ταιριαζατε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 26 Μάης 2015, 17:43 | |
| Λευτερη, οταν μπορεσεις ενημερωσε μας για τον Κωστη...εγω εχω το τηλεφωνο του αλλα δεν θελω να παρω, γιατι μαλλον δεν θα μιλησω με τον ιδιο και δεν θελω να ενοχλησω τους δικους του τετοιες στιγμες... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 09 Ιουν 2015, 14:08 | |
| Δοηα τω θεώ... Πολύ χάρηκα για τα νέα!! Μπράβο κωστη και καλή δύναμη. Είσαι μαχητής μεγάλος! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 15 Ιουν 2015, 23:08 | |
| για την υγεια του Κωστα μπορειτε να γραφετε και να ενημερωνεστε ΕΔΩ. | |
|
| |
maiandros9 Normal gixxer
Όνομα: : Λευτέρης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 16 Ιουν 2015, 13:09 | |
| ανεβάστε καμια φώτο να μοιραστουμε τη συγκέντρωση ρε παλικαρια | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Τρι 16 Ιουν 2015, 15:45 | |
| - maiandros9 έγραψε:
- ανεβάστε καμια φώτο να μοιραστουμε τη συγκέντρωση ρε παλικαρια
δεν υπαρχει ορεξη καθολου απο εμενα. δεν θελω ουτε να τις δω . | |
|
| |
| 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος | |
|