| 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος | |
|
+55Vourk™ teo46 Feelgood giannis_suzuki Gixxerm@n rsv4aprc magfaria Zuki SuzukaK4 krosfala Darksoul Vortex amstaff gsxrakias totoulis greenthing Chrisk6 JZX-R potis amorfotos theatiss donkey Petros-K5 ntontonio frozen diam boutser skizotix tsasbi JIMKO maiandros9 lust99r Koyfo T.R.E dimmoy proco fotis_rizla ripper noodles 92_kakos kontos 750 InSaNeRiDeR terrorzone topetwrx k8 600 kk maikstain Billis 1340 zed660 Black Eagle filippos busa respect ΓρηγόρηςΚ2 Miou achilles_r ghost 59 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 13:55 | |
| Αύριο στις 16:00 το τελευταίο αντίο στον Πέτρο,στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών. Είναι σχεδόν απέναντι απ'τα Village cinemas στην Νίκαια για όποιον θέλει να παρευρεθεί.
| |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 13:59 | |
| γρηγορη αναρρωση στον boutser και καλο παραδεισο στον Πετρο, πολυ κριμα. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 14:45 | |
| Έχω μείνει άφωνος.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου.
Και εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά και ο Κώστας | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 15:08 | |
| δεν εχω λογια εχω παθει σοκ απο τα καλυτερα παιδια π ηξερα κ ειχα γνωρισει μεσα απο τα φορα!!!κουραγιο στην οικογενεια του...δε θ μπορω ν παρευρεθω στην κηδεια του δυστυχως...παιδες οποιοι πατε μια ξερογκαζια απο μενα παρακαλω πολυ! | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 15:41 | |
| Ας ειναι ελαφρυ το χωμα για το παληκαρι. Κουραγιο στους δικους του.Ας ειναι ο τελευταιος στο βωμο της ασφαλτου. Περαστικα και γρηγορα στα ποδια του το αλλο παιδι. Κριμα ρε πουστη μου....... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 16:12 | |
| Δεν μπορώ να γράψω πολλά. Η χθεσινή μέρα εύχομαι να μην υπήρχε. Δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες από εχθές ελπίζω να κατανοείτε.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου, στους φίλους και τη κοπέλα του.
Ελπίζω ο Κώστας να φανεί γερός και να γινει καλα γρήγορα.
| |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 17:43 | |
| Γρήγορη ανάρρωση στο Κώστα και όσο ποιο γρήγορα όρθιος . Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου και κουράγιο στην κοπέλα του. Εύχομαι να είναι τα τελευταία συμβάντα . | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 17:57 | |
| Τι λετε ρε παιδια.... Γνωριζει κανεις τι εγινε?πως εγιναν? | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 18:03 | |
| | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 18:23 | |
| Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος για αυτά που διάβασα .... Ειλικρινά δεν μου είχε περάσει ποτέ απο το μυαλό ενα τέτοιο ενδεχόμενο. Ας αναπαυθεί το παλικάρι , και κουράγιο στους δικούς του. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Κωστα. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 18:29 | |
| Ποιος θα πάει αύριο στην κηδεία? | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 18:51 | |
| λυπαμαι καλο ταξιδι πετρο!!! κουραγιο και δυναμη στην οικογενεια του! ευχομαι ο κωστας να μην εχει κατι σοβαρο και να γινει καλα! | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 19:08 | |
| Συλλυπητήρια στους ανθρώπους του Πέτρου... Κουράγιο και δύναμη στον Κώστα, σιδερένιος εύχομαι και το συντομότερο! Τραγικά γεγονότα στα καλά καθούμενα δεν υπάρχουν λόγια. Οποιαδήποτε στήριξη-βοήθεια και στις 2 περιπτώσεις φυσικά είναι δεκτή από όλους. | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 19:52 | |
| Στεναχωρήθηκα που τελικά τελευταία στιγμή δεν κατάφερα να έρθω, όμως λυπάμαι πραγματικά για ότι συνέβη χθες και χάλασε μια όπως φαίνεται επιτυχημένη συνάντηση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει, και ας κάνει βόλτες εκεί ψηλά. Καλή ανάρρωση στην Κώστα, σιδερένιος. Μήπως το οργανωθεί κάτι από εδώ μέσα για την κηδεία του, δεν είναι καλή ιδέα, κατανοώ την αγάπη του για τις μηχανές, όμως οι δικοί του;;;;; θα ήταν καλύτερο να κάνει κάποιος μια ερώτηση πρώτα (το γράφω γιατί σε κάποιον το διάβασα) Μη ξεχάσω να πω κουράγιο και σε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί αυτή την άτυχη στιγμή, σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 20:27 | |
| Πωωωωω εύχομαι ποτέ ξανά να μην γίνει κάτι τέτοιο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους! Δε ξέρω τι γίνεται αλλά πολλά κακά μαντάτα τελευταία..... Κρίμα !! Καλή ανάρρωση στον Κώστα εύχομαι να πανε όλα καλά! Ας έχουμε μια ενημέρωση για τη κατάσταση του οποίος γνωρίζει! | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 21:12 | |
| Τραγικο γεγονος.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα και ο Θεος ας δωσει δυναμη σ αυτους π εμειναν πισω. Περαστικα στον Κωστα και συντομα να ναι παλι κοντα μας ακομα πιο δυνατος απο πριν και με πιο γρηγορο μηχανακι. | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 21:52 | |
| ....ήθελα να γράψω πολλα ... Για το πόσο ωραία πέρασα ... Για το οτι με κάνατε να νιώθω και πάλι πιτσιρικάς (που δεν είμαι πλέον...) , για τον απίστευτο τυπά που γνώρισα (Μανώλης donkey).... Για τον συνοδοιπόρο στην επιστροφή (φριξο) και την respect οδηγησή του ... Για τον μιου... Τον Αχιλλέα ... Τα βουνά... Έτσι για να ευχαριστηθουν και τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να έρθουν ... Και ... Πρωι .. Στον τοίχο ...του θανάτου ... Αλλα έτσι ειναι ... Μεγάλη πουτάνα η ζωη , και μεγαλύτερη ο δρόμος .... | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 21:57 | |
| Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος ξέρει που και ποτε θα γίνει η κηδεία να ενημερώσει γιατί εγω θέλω να πάω , και ας μην το ήξερα προσωπικα το παλικάρι ..(αυτο δε μου λέει τίποτα).. Εννοείτε μέ το αυτοκίνητο αθόρυβα .. Σιωπηλά , και οποίος θέλει έρχεται μαζί ... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 22:01 | |
| - busa respect έγραψε:
- Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος ξέρει που και ποτε θα γίνει η κηδεία να ενημερώσει γιατί εγω θέλω να πάω , και ας μην το ήξερα προσωπικα το παλικάρι ..(αυτο δε μου λέει τίποτα).. Εννοείτε μέ το αυτοκίνητο αθόρυβα .. Σιωπηλά , και οποίος θέλει έρχεται μαζί ...
Αύριο στις 16:00 το τελευταίο αντίο στον Πέτρο,στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών. Είναι σχεδόν απέναντι απ'τα Village cinemas στην Νίκαια για όποιον θέλει να παρευρεθεί. | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 22:02 | |
| RIP ρε πετραν καλό παράδεισο φίλε ..... Κωστάρα γερά φιάράκι.... | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 22:14 | |
| O Πέτρος ειμαι σιγουρος πως βλεπει εδω κατω και γουσταρει...γιατι μονο φιλους ΕΧΕΙ!!! Οτι αφορα το boutserako απλα θεμα χρονου ειναι να κανει χαβαλεδιαρικα ποστ.Γερά boutserako θα δουλεψεις λιγο καιρο ,κωδικο πατεριτσα,και μετα στις επαλξεις και παλι.....
| |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 22:17 | |
| - magfaria έγραψε:
- busa respect έγραψε:
- Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος ξέρει που και ποτε θα γίνει η κηδεία να ενημερώσει γιατί εγω θέλω να πάω , και ας μην το ήξερα προσωπικα το παλικάρι ..(αυτο δε μου λέει τίποτα).. Εννοείτε μέ το αυτοκίνητο αθόρυβα .. Σιωπηλά , και οποίος θέλει έρχεται μαζί ...
Αύριο στις 16:00 το τελευταίο αντίο στον Πέτρο,στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών. Είναι σχεδόν απέναντι απ'τα Village cinemas στην Νίκαια για όποιον θέλει να παρευρεθεί. Σε ευχαριστω πολυ φίλε για την ενημέρωση . | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 22:23 | |
| ο Κώστας είναι ίσως ο μοναδικός μέσα από το φόρουμ που έχω γνωρίσει δια ζώσης...ήταν πριν 3 ή 4 χρόνια σε μια συνάντηση των Χαγιαμπουσαίων στη Ν.Πέραμο Καβάλας...χαμογελαστό παιδί,ωραίος τυπάκος μου φάνηκε..δεν κρατήσαμε επικοινωνία αλλά τον συνδύασα με αυτό το φόρουμ..
κράτα γερά ρε φίλε και σύντομα να είσαι πάλι κοντά στους δικούς σου γερός και δυνατός.... | |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 22:41 | |
| | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος Δευ 25 Μάης 2015, 22:45 | |
| συλληπητηρια στην οικογενια του παιδιου....πραγματικα ας ειναι ελαφρυ το χωμα...
οσο για τον κωστακη και εγω το πιστευω πως συντομα θα κανει παλι χαβαλε εδω μεσα...
Μαιανδρε φιλε αν υπαρχει αναγκη για αιμα κτλ η οτιδηποτε ενημερωνεις... | |
|
| |
| 5η πανελλήνια συνάντηση GIXXER.GR -- 24 μαιου. προορισμος ραχες-καραβομυλος | |
|