| Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! | |
|
+6KoSToM BillyGsxR DrIoannis panosk8 T.R.E JIMK7 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Δευ 03 Αυγ 2015, 16:03 | |
| 2 ζευγαρια Dunlop kr = εφυγαν Αναρτηση πισω WP Competition = εφυγε Front Forks Cartridge OHLINS = εφυγε Eμπρος και πισω φτερο καρπον = εφυγαν Καρπον εισαγωγη ραμ ερ 3K Carbon Fibre = εφυγε Καρπον ραμ ερ GSXR 1000 K7 K8 = εφυγε Μαρσπιεδες GILLES = εφυγαν Σταμπιλιζατερ WP = εφυγε revalving WP για εμπρος αναρτηση = εφυγαν Ντρομπες brembo απομονωσης και φρενου = εφυγαν Δαγκανες εμπρος Brembo Racing CNC GP4 RX (GP4RX) P4 32 108mm Radial = εφυγαν Κινεζικο κουστουμι Yoshimura = εφυγε Αγωνιστικο κουστουμι χωρις φωτα με χρωματα Yoshimura = εφυγε Ενα ζευγαρι ζαντες μαγνησιου Υ7 PVM = εφυγαν Ενα ζευγαρι ζαντες αλουμινιου Υ7 PVM = εφυγαν αν και ακομα δεν εχω παρει τα λεφτα για αυτες Δισκοπλακες μπροστα και πισω Brakinc = εφυγαν σιλικονουχα κολαρα = εφυγαν TRACTION CONTROL SYSTEM - GRIPONE P3 + IMU inertial platform + REMOTE CONTROL ANALOGUE = Μαλλον εφυγε.. αν δεν μου βαλουν τα λεφτα τιποτα δεν ειναι σιγουρο Καντραν MXL PISTA = ειναι 2 που το θελουν και τους ειπα οποιος μου βαλει πρωτος τα λεφτα αυτος θα το παρει Δεν θυμαμαι τι αλλο εχει μεινει | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Δευ 03 Αυγ 2015, 17:51 | |
| Χαραμίζεσαι σαν μηχανικος, πωλητής επρεπε να γίνεις !!! Εχω κατι πραγματα για πούλημα, να σου τα δωσω;; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Δευ 03 Αυγ 2015, 21:10 | |
| Ειδες ενα πραγμα ηξερα οτι θα φυγουν γρηγορα αλλα τοσο γρηγορα ουτε εγω δεν το περιμενα και μερικα πραγματα τα ηθελαν κι αλλοι αλλα δεν προλαβαν | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Τετ 05 Αυγ 2015, 12:57 | |
| Πωλειται ακομα ένα καινούργιος εγκέφαλος για GSXR 1000 κ8 και όταν λεω καινούργιος το εννοω δεν εχει χρησιμοποιηθεί ποτε ξανα πανω σε μηχανακι και αρα θα προγραμματιστεί το ιμομπιλαιζερ με τα κλειδιά του αυτος που θα τον παρει, κανει και για κ7 απλα θα πρεπει η να καταργησει αυτος που θα τον παρει, τη βαλβιδα του ρελαντί η να βαλει και βαλβιδα ρελαντί από κ8 η να του τον φλασαρω για κ7 Τιμη 280 ευρω [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Τετ 21 Οκτ 2015, 13:27 | |
| Eχουν μεινει τα εξεις .... 1) Ενα ζευγαρι ζαντες αλουμινιου Υ10 PVM = 1500 ευρω 2) Καντραν MXL PISTA + πλεξουδα για gsxr 1000 k7 k8 + βαση καρπον ιδικα για αυτά = 1500 ευρω 3) TRACTION CONTROL SYSTEM - GRIPONE P3 ( δεν εχει τους εσθητηρες τροχων ) = 450 ευρω 4) Καινούργιος εγκέφαλος για GSXR 1000 κ8 = 260 ευρω 5 ) εξάτμιση φουλ τιτάνιο ΑRΑΤΑ = 1100 ευρω [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Τρι 10 Νοε 2015, 00:44 | |
| Πουληθηκε και η αρατα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Σαβ 13 Φεβ 2016, 13:33 | |
| Eφυγαν οι ζαντες και το καντραν Eχουν μεινει μονο .... 1) TRACTION CONTROL SYSTEM - GRIPONE P3 ( δεν εχει τους εσθητηρες τροχων ) = 450 ευρω 2) Καινούργιος εγκέφαλος για GSXR 1000 κ8 = 260 ευρω [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
HUMANGOUS Normal gixxer
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 171 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Δευ 15 Φεβ 2016, 14:49 | |
| για το grip one, το μονο που θελει ειναι οι αισθητηρες τροχων? ποσο παιζουν αυτοι για αγορα αν γνωριζεις? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Δευ 15 Φεβ 2016, 18:58 | |
| - HUMANGOUS έγραψε:
- για το grip one, το μονο που θελει ειναι οι αισθητηρες τροχων? ποσο παιζουν αυτοι για αγορα αν γνωριζεις?
Για να δουλεψει ναι απο κι και περα υπαρχουν βεβαια κι αλλα αξεσουαρ οπως ... 1) το Remote Control Analogue που θα μπορεις να αλλαζεις επιπεδο στο τραξιον πανω στη μηχανη [img] [/img] 2) IMU - inertial platform = Το ΙΜU ειναι ένα μια πλατφορμα της GRIPONE P3 που επιτρεπει και ενεργοποιει στον εγκεφαλο ECU την τεχνολογια 3D-INTELLIGENCE δηλαδη με λιγα λογια ειναι γωνιομετρο αλλα μπορει να δουλεψει το τραξιον και χωρις μ αυτο [img] [/img] 3) κι ακομα αν θες να πας ακομα πιο περα υπαρχει το DAM - Datalogger που ειναι η τηλεμετρια του GRIPONE [img] [/img] Οι 2 αισθητηρες μπορω να στους φερω καινουργιους με 175 ευρω | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Δευ 15 Φεβ 2016, 20:20 | |
| 450 το δινεις χωρις το Remote Control Analogue και το IMU? Γιατι στην φοτο υπαρχουν αυτα τα δυο | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Δευ 15 Φεβ 2016, 22:12 | |
| - gat0s έγραψε:
- 450 το δινεις χωρις το Remote Control Analogue και το IMU?
Γιατι στην φοτο υπαρχουν αυτα τα δυο Η φωτο ειναι απο το δικο μου gripone και το εχω δωσει αυτο το κιτ 800 ευρω ... εχω ομως ακομα μια μοναδα που δεν εχει δουλεψει ποτε πανω σε μηχανακι και τη δινω ετσι σκετη 450 ευρω Κανονικα η μοναδα παει μαζι με τους αισθητηρες τροχων και εχει = 885 ευρω NEW.... ΟΛΑ τα αλλα πανε ξεχωριστα Το Remote Control Analogue = 145 ΕΥΡΩ NEW IMU = 200 ΕΥΡΩ NEW Datalogger = 205 ΕΥΡΩ NEW Speed Sensor = 89 ευρω NEW ο ενας ... Ο αισθητήρας ταχύτητας περιλαμβάνεται στο κιτ, αλλά είναι διαθέσιμος και ως ξεχωριστό εξάρτημα. Οι αισθητήρες παρέχονται πλήρεις με το καλώδιο και το βύσμα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! Τρι 18 Απρ 2017, 00:50 | |
| Το μονο που μου εχει μεινει ειναι καινουργιος εγκεφαλος για GSXR 1000 κ8 = 250 ευρω | |
|
| |
| Ηρθε η ωρα να πουλησω κι εγω τη προικα μου !!!! | |
|