| τακάκια; | |
|
+15JIMK7 Kydo krosfala ADAMSS lotinia poulitzer popay amstaff ConstantinosM noodles panosk8 Opeth Miou k8 600 kk nikman 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: τακάκια; Τρι 29 Αυγ 2017, 20:23 | |
| Όχι τις μαμά φοράω και δεν έχω δει καμια τραγική φθορά.Βέβαια κάνω πάρα πολύ λίγα χιλιόμετρα....σε κάθε περίπτωση πάντως το τακακι δουλεύει άριστα και κρύο και ζεστό που ήταν ο κύριος προβληματισμός μου με τα κόκκινα. | |
|
| |
nikman Normal gixxer
Όνομα: : Μανόλης Τόπος : Χανιά Αριθμός μηνυμάτων : 164 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013
| Θέμα: Απ: τακάκια; Δευ 04 Σεπ 2017, 16:32 | |
| Πήρα τηλέφωνο να παραγγείλω τα dp. Η κουβέντα όμως με τον υπάλληλο με έκανε να αλλάξω γνώμη και μάλλον θα καταλήξω σε ebc μεταλλικά που τα βρίσκω ετοιμοπαράδοτα εδώ. Τα 379 fa hh είναι της ebc έτσι; | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: τακάκια; Τετ 06 Σεπ 2017, 11:11 | |
| Τι σου είπε και σου άλλαξε τη γνώμη; | |
|
| |
nikman Normal gixxer
Όνομα: : Μανόλης Τόπος : Χανιά Αριθμός μηνυμάτων : 164 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013
| Θέμα: Απ: τακάκια; Τετ 06 Σεπ 2017, 12:36 | |
| Καταρχήν μου είπε ακριβότερη τιμή από αυτή που γράφει στο site, είχε μόνο τα κόκκινα και δεν ήξερε, όπως μου είπε, αν κάνουν για δρόμο. Γενικά η κουβέντα με αυτόν που μίλησα δεν με έπεισε σαν καταναλωτή | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: τακάκια; Παρ 08 Σεπ 2017, 00:25 | |
| Εγω παντως εχω παρει τα sdp απ τον Πισσαμαν.Με την τιμη κανενα θεμα κυριος, στο τηλεφωνο τα λεγαμε κανα 15λεπτο γιατι ημουν μεταξυ κοκκινα-πρασινα. Ο τυπος στο τηλεφωνο αριστα καταρτισμενος,ενοιωθε για το θεμα κ ειχε πληρη αποψη για το πως δουλευοθν τα μεν κ τα δε.Σε 1 η 2μερες τα τακακια ηταν στο σπιτι μου θεσ/νικη.Προφανως δεν εβγαλες καλη συννενοηση μαν. Δεν τον εχω ουτε μπαρμπα ουτε ξαδερφο αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απ το νταλαβερι μας γι αυτο τα γραφω. | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τακάκια; Παρ 08 Σεπ 2017, 16:57 | |
| Καταρχήν είχε μόνο τα κόκκινα, κάτι το οποίο δεν μου ξεκαθάρισε από την αρχή παρά μόνο όταν εγώ τον ρώτησα. Δεύτερον έβαλε καπέλο γύρω στα 8 ευρώ από την τιμή που έχει στο ιντερνέτ και τρίτον δεν ήταν σε θέση να μου ξεκαθαρίσει αν τα τακάκια κάνουν και για δρόμο ή είναι αποκλειστικά αγωνιστικά. Κοινώς με αντιμετώπισε σαν επαρχιώτη... Ρε πάρτε τα @ρκιντια μου και μάθετε να είστε επαγγελματίες. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: τακάκια; Κυρ 10 Σεπ 2017, 21:37 | |
| 70ε εχουν ειτε ειναι sdp πρασινα που τα δινει για street and track ειτε ειναι rdp που ειναι για street use only. Προσωπικα θα εβαζα τα πρασινα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τακάκια; Παρ 15 Σεπ 2017, 18:11 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- lotinia έγραψε:
- Εγώ και με τα κόκκινα(rdp) ευχαριστημένος είμαι ακόμα και σε περιβάλλον πόλης!
εσυ μπορει να εισαι ευχαριστημενος, οι δισκοπλακες σου ομως δεν ειναι σιγουρα εκτος βεβαια αν φορας ebc brembo κτλπ στο εχω πει πολλες φορες στο παρελθον αλλα δεν θελεις ή δεν μπορεις να καταλαβεις ? μια χαρα ειναι οι μαμα δισκοπλακες γιαυτα τα τακακια. τα μπερδευεις με τα ep-fa ebc HH που ειναι τα πιο σκληρα που εχω δοκιμασει αλλα και παλι δεν ειχα κανενα θεμα με τις μαμα δισκοπλακες στο gsxr βασικα δεν ειχα θεμα ουτε στις δισκοπλακες του κλρ που φοραγα τα απλα ΗΗ για χρονια μπερδευεσαι με τις φημες που εχεις ακουσει απο διαφορα τυπακια στο φβ που λενε την μια μετα την αλλη ... και με τα αθλια αρτραξ τακακια που αγοραζεις με τιμη χωμα και φορας στο μηχανακι σου - poulitzer έγραψε:
- 70ε εχουν ειτε ειναι sdp πρασινα που τα δινει για street and track ειτε ειναι rdp που ειναι για street use only.
Προσωπικα θα εβαζα τα πρασινα. εσυ εχεις μπερδεψει τα χρωματα τρομαρα σου τα πρασινα , το λεει και το ονομα τους , ειναι για δρομο sdp = street τα κοκκινα ειναι για πιστα RDP = RACING τα πουλας κιολας τρομαρα σου | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: τακάκια; Σαβ 16 Σεπ 2017, 07:27 | |
| - Miou έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- lotinia έγραψε:
- Εγώ και με τα κόκκινα(rdp) ευχαριστημένος είμαι ακόμα και σε περιβάλλον πόλης!
εσυ μπορει να εισαι ευχαριστημενος, οι δισκοπλακες σου ομως δεν ειναι σιγουρα εκτος βεβαια αν φορας ebc brembo κτλπ στο εχω πει πολλες φορες στο παρελθον αλλα δεν θελεις ή δεν μπορεις να καταλαβεις ? μια χαρα ειναι οι μαμα δισκοπλακες γιαυτα τα τακακια. τα μπερδευεις με τα ep-fa ebc HH που ειναι τα πιο σκληρα που εχω δοκιμασει αλλα και παλι δεν ειχα κανενα θεμα με τις μαμα δισκοπλακες στο gsxr βασικα δεν ειχα θεμα ουτε στις δισκοπλακες του κλρ που φοραγα τα απλα ΗΗ για χρονια μπερδευεσαι με τις φημες που εχεις ακουσει απο διαφορα τυπακια στο φβ που λενε την μια μετα την αλλη ... και με τα αθλια αρτραξ τακακια που αγοραζεις με τιμη χωμα και φορας στο μηχανακι σου
τα RDP τα φοραγε ο σταιν στο κ8 και εκτος του οτι σφυριζαν εκνευριστικα πολυ του εκαναν νυχι γρηγορα στις δισκοπλακες, τα ARTRAX που εβαζα στο 600 μια χαρα τακακι ηταν δεν ειχα κανενα θεμα ουτε σε δρομο ουτε σε πιστα, φυσικα προτιμω τα sdp αλλα δε με χαλαγαν και τα artrax να πω την αληθεια | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| |
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: τακάκια; Κυρ 17 Σεπ 2017, 00:12 | |
| | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: τακάκια; Κυρ 17 Σεπ 2017, 16:35 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: τακάκια; Κυρ 17 Σεπ 2017, 17:46 | |
| | |
|
| |
Koliolios Normal gixxer
Όνομα: : Koliolios Τόπος : Πόρτο Ράφτη/Σαντορίνη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 123 Hμερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
| Θέμα: Απ: τακάκια; Πεμ 08 Νοε 2018, 22:56 | |
| Ρε παιδια με συγχωρείτε αλλα επειδη εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω και τελικα δεν τα καταφερα μηπως θυμαται κανεις να μου πει αν ο κωδικός για τα dunlopad sdp τα πρασινα για gsxr 1000 k8 ειναι sdp947hh+? | |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: τακάκια; Σαβ 10 Νοε 2018, 01:16 | |
| Τα sdp 947 ειναι τα πρασινα και εγω αυτα φοραω | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: τακάκια; Τετ 11 Σεπ 2019, 22:27 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Thodoros1369 στις Πεμ 12 Σεπ 2019, 23:28, 1 φορά | |
|
| |
mariosbusa Normal gixxer
Όνομα: : Μαριος Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 04/06/2018
| Θέμα: Απ: τακάκια; Πεμ 12 Σεπ 2019, 11:37 | |
| Απο ότι βλεπω κάνουν και για hayabusa αυτά? | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: τακάκια; Πεμ 12 Σεπ 2019, 23:27 | |
| - mariosbusa έγραψε:
- Απο ότι βλεπω κάνουν και για hayabusa αυτά?
Ετσι γραφει στην περιγραφη ... Επιτελους απο τοτε που αλλαξα δαγκανες κ τρομπα εχω φρενα κ εχουν κ αισθηση,απο τα πρωτα χλμ | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: τακάκια; Παρ 13 Σεπ 2019, 14:46 | |
| - mariosbusa έγραψε:
- Απο ότι βλεπω κάνουν και για hayabusa αυτά?
Τα φόρεσα χθες στην δικιά μου. Προχώρα άφοβα στην αγορά τους. | |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: τακάκια; Κυρ 15 Σεπ 2019, 11:01 | |
| | |
|
| |
| τακάκια; | |
|