totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: τελικα για καποιους υπαρχει Θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πεμ 01 Οκτ 2015, 11:29 | |
| http://www.zougla.gr/greece/article/ta-evrimata-stin-apo8iki-ston-mara8ona--ka8ara-ta-oplaκαι εκει που το εχεις βγαλει απ'το μυαλο σου εχεις χρεωθει και καμια εφτα οχτω χιλιαρικα να παρεις καινουργιο τσουπ χτυπαει το τηλεφωνο και στην αλλη ακρη ακους μια βαρια φωνη......<<ο κυριος παπαδοπουλος?μαλιστα ο ιδιος.απο την ασφαλεια σας καλουμε βρηκαμε τη μοτοσυκλετα σας............τιιιιιιιιιι???????????????ναι κυριε την ειχαν κλεψει οι πυρηνες της φωτιας και εχουν κανει 7 ληστειες,πεταξαν 3 ρουκετες και μετα την εδωσαν στον παλαιοκωστα να παει να κρυφτει στο χωριο μετα πηγε την πηρε ο σαββας ο ξηρος και εκανε τα μπανακια του στην αναβησσο.σε καποια φαση την ειχε και ο μαζιωτης ο οποιος απ'οτι μαθαμε την ειχε δανισει και στον πασσαρη που ηταν με δεκαημερη αδεια την πηρε πηγε διακοπες και του την εκλεψαν καποια μελη του αντιεξουσιακου αγωνα και ετσι κατεληξε στον μαραθωνα...............>> *παιδες δεν ηταν δικια μου η μηχανη ουτε παπαδοπουλο με λενε και ελπιζω μην ερθουν και με παρουν σηκωτο μολις πατησω την (αποστολη) απο το ηλεκτρονικο εγκλημα που εχω αναφερει ολα τα καλοπαιδα ονομαστικα.......απλα καλο μηνα να εχουμε και μακρια απο τα τσογλανια που κυκλοφορουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: τελικα για καποιους υπαρχει Θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πεμ 01 Οκτ 2015, 18:37 | |
| Νομιζω ότι το ειδα χθες στις είδησης ειχαν φορτωσει ένα δυο αμαξια και ένα 1000 Κ7 μπλε το δικο σου ηταν | |
|
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: τελικα για καποιους υπαρχει Θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαβ 03 Οκτ 2015, 10:27 | |
| οχι δημητρη απλα το ειδα και εγω και γελαγα στην ιδεα οτι μπορει να σου κλεψει τη μηχανη μια τρομοκρατικη οργανωση!!!!!!!!!!!!! | |
|
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: τελικα για καποιους υπαρχει Θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυρ 04 Οκτ 2015, 15:43 | |
| το ειδα και εγω στις ειδησεις. 1000 ασπρο μπλε με διπλες yoshimura. τουλαχιστον θα το παρει πισω ο ιδιοκτητης | |
|