ΚωνσταντινοςTattoo Jr.gixxer
Όνομα: : Κωνσταντινος ή Ντινος. Τόπος : Αττικη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Αγωνιζόμενος : αγωνιζομαι σκληρα.. Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2012
| Θέμα: Υπαρχει γνωστος σας Ηλεκτρολογος; η καποιος απο σας; Δευ 10 Δεκ 2012, 14:18 | |
| Εχουν ενα θεμα 2 φιλαρακια (φοιτητες) με τον πινακα στο σπιτι τους, τους καιγεται συνεχεια και θελουν να τον αλλαξουν (αυτο εμαθα αυτο μεταφερω)
Υπαρχει καποιος απο σας που μπορει να το αναλαβει να βγαλει μεροκαματο απτο πουθενα;;;; Ευχαριστω | |
|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Υπαρχει γνωστος σας Ηλεκτρολογος; η καποιος απο σας; Δευ 10 Δεκ 2012, 16:41 | |
| - ΚωνσταντινοςTattoo έγραψε:
- Εχουν ενα θεμα 2 φιλαρακια (φοιτητες) με τον πινακα στο σπιτι τους, τους καιγεται συνεχεια και θελουν να τον αλλαξουν (αυτο εμαθα αυτο μεταφερω)
Υπαρχει καποιος απο σας που μπορει να το αναλαβει να βγαλει μεροκαματο απτο πουθενα;;;; Ευχαριστω εχω φιλο ηλεκτρολογο κολητο (εκτος φορουμ) | |
|
ΚωνσταντινοςTattoo Jr.gixxer
Όνομα: : Κωνσταντινος ή Ντινος. Τόπος : Αττικη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Αγωνιζόμενος : αγωνιζομαι σκληρα.. Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2012
| Θέμα: Απ: Υπαρχει γνωστος σας Ηλεκτρολογος; η καποιος απο σας; Δευ 10 Δεκ 2012, 18:11 | |
| ρωτα τον ποσα θελει να για βαλει κιανουργιο πινακα σε ενα σπιτακι (μικρο ειναι) αιγαλεω ειναι το μερος και απαντα μου μαν πλιζ να μην πανε τα λεφτα σε αγνωστο μιας και ειμαστε ολοι εδω | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Υπαρχει γνωστος σας Ηλεκτρολογος; η καποιος απο σας; Τρι 11 Δεκ 2012, 14:58 | |
| Προφανως παλιο σπιτι, με λεπτα καλωδια και τα παλικαρια τραβανε πολυ ρευμα απο μια μπριζα κτλπ.
Ισως να μην ειναι ο πινακας φιλε μου και να θελεις ολο το σπιτι πιο χοντρα καλωδια....=κοστος | |
|