movistar600 Jr.gixxer
Τόπος : ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 29/12/2008
| Θέμα: power comader usb ΙΙΙ ΓΙΑ GSXR 600 Ο2 Πεμ 10 Σεπ 2009, 18:52 | |
| ΧΤΕΣ εβαλα το power comader στο μηχανακι μου και εχω και φιτρο κν και ακραποβιτσ εξατμιση ..και αρχισα να περναω χαρτεσ....βρηκα εναν που πηγαινει αρκετα καλα και θα ηθελα να σασ ρωτησω ξερει κανεια να μου εξηγησει εκτοσ απο αυτο τι αλλο μπορω να κανω για να βελτιωσω κατι ακομα στο power comader εκτοσ απο τουσ χαρτεσ που εχει ηδη μπορω να πειραξω και κατι αλλο απο εκει???ειδα και στο side τησ power comader αλλα δεν πολυκαταλαβα... | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: power comader usb ΙΙΙ ΓΙΑ GSXR 600 Ο2 Σαβ 19 Σεπ 2009, 17:18 | |
| - movistar600 έγραψε:
- ΧΤΕΣ εβαλα το power comader στο μηχανακι μου και εχω και φιτρο κν και ακραποβιτσ εξατμιση ..και αρχισα να περναω χαρτεσ....βρηκα εναν που πηγαινει αρκετα καλα και θα ηθελα να σασ ρωτησω ξερει κανεια να μου εξηγησει εκτοσ απο αυτο τι αλλο μπορω να κανω για να βελτιωσω κατι ακομα στο power comader εκτοσ απο τουσ χαρτεσ που εχει ηδη μπορω να πειραξω και κατι αλλο απο εκει???ειδα και στο side τησ power comader αλλα δεν πολυκαταλαβα...
To πιο βασικό που πρέπει να κάνεις είναι σετάρεις το Commander ώστε να καταλαβαίνει πόσο ανοίγεις το γκάζι,συνήθως θέλει ρύθμισμα... Καμιά φορά διαβάζει ότι θέλει οπότε δεν έχει νόημα να του περνάς χάρτες... :ec3c: | |
|