| Στραβο πισω δισκοφρενο | |
|
+7Koyfo zed660 JIMK7 Miou theatiss kentaurosk8 mitsos 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Στραβο πισω δισκοφρενο Πεμ 25 Φεβ 2016, 10:04 | |
| Στραβωσε το πισω δισκοφρενο ενω ειχα ξεχασει το λουκετο (πηγα πισω για να κανω αναστροφη και ακουσα το γκαπ). 32χιλιαδες εχει. Και τωρα βρισκει στα τακακια και οταν παταω το πισω φρενο κανει "κυματα". Το τριλημμα τωρα ειναι.πηγα σε συνεργειο για να την βγαλει να την παω σε τορνο και λει δεν αξιζει/φτιαχνεται.ρωτησα μεταχειρο λενε γυρο στα 50 και gpm new στα 60 Κ9 750 αν εχει σημασια | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Πεμ 25 Φεβ 2016, 12:21 | |
| Πήγαινε ή σε μτχ στοκ ή σε κάτι καλύτερο απο τις κινεζιές του Μουράτη... με λίγα παραπάνω € παίρνεις πολύ καλή μάρκα. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Πεμ 25 Φεβ 2016, 13:31 | |
| Ετσι με ειπε και ο μηχανικος μου μολις τωρα | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 07:51 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 15:10 | |
| ρε παιδες αυτος ο ελληνας που φτιαχνει δισκοπλακες και ειναι καπου στο κορωπι ή εκει κοντα τι λεει ? εχει δοκιμασει κανεις ?? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 15:20 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε παιδες αυτος ο ελληνας που φτιαχνει δισκοπλακες και ειναι καπου στο κορωπι ή εκει κοντα τι λεει ? εχει δοκιμασει κανεις ??
Ποιες οι Tsuboss ??? αν λες αυτες ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 15:56 | |
| Εγώ είχα βάλει μια Tsuboss μαργαρίτα πίσω στο παλιό μου xtx. Έχω και μια τώρα για το καινούριο. Μια χαρά μου ήταν όσο την είχα. Φίλος είχε βάλει μπροστά σε xt και ήταν τέλεια..και γενικότερα έχω ακούσει και από άλλους γνωστούς που έχουν βάλει σε μεγαλύτερα μηχανακια...αλλά στάνταρ γνώμη δεν ξέρω. Δεν νομίζω πάντως να είναι κακή επιλογή για πίσω φρένο στα gsxr, αν ειδικά αναλογιστείς και το κόστος... (Δεν προτείνω, μια γνώμη λέω.) | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 17:54 | |
| atrax από monster bike patras..... | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : ΠΑΠΑΛΑ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 19:29 | |
| για τις tsuboss παντως κ γω εχω ακουσει καλα λογια κ ετοιμαζομαι να δοκιμασω γιατι στραβωσε η πισω. μιλησα μαζι του κ μου ειπε 60 ευρω μαργαριτα για κ3 1000.εχω την εντυπωση (με επιφυλαξη το λεω) πωσ κατασκευαζει δισκοπλακες για λογαριασμο της braking.μου ειπε οτι οι εργοστασιακες ειναι κατασκευης κινας δεδομενου οτι η suzuki δεν κατασκευαζει δισκους κ οτι οι δικες του ειναι ανωτερης ποιοτητας.δεν εχω δοκιμασει για να εχω αποψη αλλα η τιμη ειναι καλη κ στο κατω κατω βοηθας μια ελληνικη εταιρια,κ οι ελληνες οταν θελουν μπορουν να κανουν θαυματα!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 19:53 | |
| ειχα μιλησει και εγω μαζι του και μου ειχε πει 50ε για την πισω και οτι ειναι αντιγραφη των Braking δεν μου ειχε πει οτι φτιαχνει για την braking
αλλα πρωτα πρεπει να μιλησω με καποιον που την εχει βαλει και μετα θα δω τι θα κανω | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : ΠΑΠΑΛΑ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 20:06 | |
| ακριβως αυτο ειπε κ σε μενα. το αν φτιαχνει για braking δε μου το ειπε απλα το διαβασα καπου γιαυτο απλα το ανεφερα με πολυ επιφυλαξη.παντως για την πισω δισκοπλακα δε χανω κατι να δοκιμασω αν σκεφτεις πως μεταχειρο γνησια θα την πληρωσεις 40 | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 20:43 | |
| Πριν μερικους μηνες ειπα να παρω 2 εμπρος δισκους για ενα πελατη μου ( σε GSXR 600 K4 ) το εκανα για να υποστηριξω τα Ελληνικα προιοντα και ακουστε τι εγινε, τα συμπερασματα δικα σας Παιρνω λοιπον τηλ και ζηταω δυο εμπρος δισκους 300ριδες οπως ειναι η μαμα και μου απανταει γιατι να βαλεις 300 και δεν βαζεις 320 που ειναι και μεγαλυτερες και του απαντω οτι αν βαλω 320 θα χρειαστω αλλους αποστατες και αλλες βιδες και μου λεει μην ανησυχεις μεσα στο πακετο ειναι κι αυτα ωραια εως εδω στειλτα Ξεχασα να γραψω... πριν τους παραγγειλω τον ρωτησα αν εχουν προβλημα θα με καλυψει ? και μου ειπε οτι δεν θα εχουν και να μην ανησυχω γιατι ειναι πολυ καλης ποιοτητας και οτι και να εχουν θα με καλυψει Παμε τωρα στα ωραια... μου ηρθαν μετα απο 2 με 3 μερες, αλλα χωρις τις βιδες και τους αποστατες τον παιρνω καπακι τηλ και του λεω που ειναι αυτα ? και μου απαντα Οτι τα εστειλε ενα αλλο παιδι και δεν ηξερε, οσο για τις βιδες πανε εξτρα και δεν εχει ωπα ωπα του λεω αλλα μου ελεγες πριν τις παρω καλα καλα μου λεει θα στα στειλω ολα μαζι Φυσικα μετα απο δεκαδες τηλ που τον πηρα δεν μου τα εστειλε ΠΟΤΕ ολο μου ελεγε εφυγαν αλλα δεν τα παρελαβα ΠΟΤΕ επαγγελματιας σου λεει μετα παμ παρακατω ..... Με το που τους βαζω πανω γυρναω το τροχο και βλεπω οτι ο ενας ειναι στραβος απο καινουργιος τον παιρνω καπακι τηλ και του το λεω ( πριν βαλω πανω τις δαγκανες και φανουνε οτι χρησιμοποιηθηκαν ) μου λεει οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και κανω λαθος γιατι ειναι μαργαριτα και με μπερδευει και αλλες τετοιες παπαριες λες κι εγω κολλαω πρικια και δεν ξερω ποτε μια δισκοπλακα ειναι στραβη Με τα πολλα τις βαζω πανω στο μηχανακι με δικες μου βιδες και αποστατες φυσικα γιατι αυτες που ηταν να μου στειλει δεν ηρθαν ποτε και το δοκιμαζω... οπως ηταν φυσικο η μια ηταν στραβη τα ωραια δεν σταματησαν εκει, μετα απο μερικους μηνες μου παραπονεθηκε το παιδι οτι σκουριασαν κιολας οταν το ειδα απο κοντα ηταν μες στη σκουρια Αυτα με τους Tsuboss στην υγεια σας | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 20:48 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Παρ 26 Φεβ 2016, 22:04, 1 φορά | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Παρ 26 Φεβ 2016, 21:43 | |
| Αν είναι όπως τα λέει ο JimK7 μακριά και είχε μυαλό ο κυρ Tsuboss | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Σαβ 27 Φεβ 2016, 00:05 | |
| Πω ρε τζιμακο παντως μετα τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους αυτοι οι παστα ανθρωπων του τυπου "εγω ειμαι εδω,προχορα μη φοβασε τιποτα.Και αμα γινει κατι βαρα ενα τηλ.....Α και εννοητε αποστατες βιδες ειναι μεσα στη τιμη'' στο καπακι γινετε η στραβη και μετα μην ειδατε το παναη ειναι εμετικοι,ειναι σιχαματα ειναι μεσα στη χειροτερη καταρα μου ''Μου...νι να πιανουν,που@@@@τσος να γινετε"" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΟΥΥΥΥΥ ΡΕ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Σαβ 27 Φεβ 2016, 09:48 | |
| - terrorzone έγραψε:
- Πω ρε τζιμακο παντως μετα τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους αυτοι οι παστα ανθρωπων του τυπου
"εγω ειμαι εδω,προχορα μη φοβασε τιποτα.Και αμα γινει κατι βαρα ενα τηλ.....Α και εννοητε αποστατες βιδες ειναι μεσα στη τιμη'' στο καπακι γινετε η στραβη και μετα μην ειδατε το παναη ειναι εμετικοι,ειναι σιχαματα ειναι μεσα στη χειροτερη καταρα μου ''Μου...νι να πιανουν,που@@@@τσος να γινετε"" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΟΥΥΥΥΥ ΡΕ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ετσι ακριβος ..... μετα σου λεει ο αλλος υποστηριξε τα Ελληνικα προϊόντα Δυστυχως δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι για αυτο | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Σαβ 27 Φεβ 2016, 10:45 | |
| παει και η λυση του τσουμπου δλδ ... πραγματικα θελει κοπο και τροπο για να διωχνεις τους πελατες ... | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Σαβ 27 Φεβ 2016, 23:22 | |
| Re μαγκες πριν μια βοδμαδα ειχα παει λονδινο.ΟΚ σκατοκρυο κτλ δε πηγαινα εκει με τιποτα να μεινω.Αλλα ξερετε τι αργησε? το λεφωρειο 15 λεπτα,λογο τρακαρησματος,ειδα και 2 ασθενοφορα να πηγαινουν προς τα εκει,μας ζητησε 15 φορες συγνωμη ο οδηγος...και του ειπαμε αμα χασουμε τη πτηση τι γινετε...γιατι φευγαμε για το μπουρδελο πισω.και μας εκανε δωρο τα εισητηρια.παιζει να τα εχω κρατησει για τους απιστους.....
Οποτε τι ψαχνεις να βρεις φιλε μου? (Κ.ΤΣΑΚΩΝΑΣ) | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Πεμ 07 Απρ 2016, 20:57 | |
| γνωριζει κανεις να πει αν πισω δισκοπλακα απο gsxr 600 06-09 ειναι ιδια με του 1000κ3 | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο Σαβ 09 Απρ 2016, 10:39 | |
| τσουτσουνια boss εμείς | |
|
| |
| Στραβο πισω δισκοφρενο | |
|