Greek GSX-R forum
Στραβο πισω δισκοφρενο Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Στραβο πισω δισκοφρενο Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Στραβο πισω δισκοφρενο Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Στραβο πισω δισκοφρενο Poll_l10Στραβο πισω δισκοφρενο Poll_c10Στραβο πισω δισκοφρενο Poll_r10 
JIMK7
Στραβο πισω δισκοφρενο Poll_l10Στραβο πισω δισκοφρενο Poll_c10Στραβο πισω δισκοφρενο Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Στραβο πισω δισκοφρενο

Πήγαινε κάτω 
+7
Koyfo
zed660
JIMK7
Miou
theatiss
kentaurosk8
mitsos
11 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

Στραβο πισω δισκοφρενο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠεμ 25 Φεβ 2016, 10:04

Στραβωσε το πισω δισκοφρενο ενω ειχα ξεχασει το λουκετο (πηγα πισω για να κανω αναστροφη και ακουσα το γκαπ).
32χιλιαδες εχει.
Και τωρα βρισκει στα τακακια και οταν παταω το πισω φρενο κανει "κυματα".
Το τριλημμα τωρα ειναι.πηγα σε συνεργειο για να την βγαλει να την παω σε τορνο και λει δεν αξιζει/φτιαχνεται.ρωτησα μεταχειρο λενε γυρο στα 50 και gpm  new στα 60
Κ9 750 αν εχει σημασια
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠεμ 25 Φεβ 2016, 12:21

Πήγαινε ή σε μτχ στοκ ή σε κάτι καλύτερο απο τις κινεζιές του Μουράτη... με λίγα παραπάνω € παίρνεις πολύ καλή μάρκα.
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠεμ 25 Φεβ 2016, 13:31

Ετσι με ειπε και ο μηχανικος μου μολις τωρα
theatiss
Adv. gixxer
Adv. gixxer
theatiss

Άντρας Όνομα: : Αποστολος
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 775
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 07:51

Σωστος ο Κενταυρος
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 15:10

ρε παιδες αυτος ο ελληνας που φτιαχνει δισκοπλακες και ειναι καπου στο κορωπι ή εκει κοντα τι λεει ? εχει δοκιμασει κανεις ??
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 15:20

Miou έγραψε:
ρε παιδες αυτος ο ελληνας που φτιαχνει δισκοπλακες και ειναι καπου στο κορωπι ή εκει κοντα τι λεει ? εχει δοκιμασει κανεις ??

Ποιες οι Tsuboss ??? αν λες αυτες ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ Rolling Eyes
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 15:56

Εγώ είχα βάλει μια Tsuboss μαργαρίτα πίσω στο παλιό μου xtx. Έχω και μια τώρα για το καινούριο. Μια χαρά μου ήταν όσο την είχα. Φίλος είχε βάλει μπροστά σε xt και ήταν τέλεια..και γενικότερα έχω ακούσει και από άλλους γνωστούς που έχουν βάλει σε μεγαλύτερα μηχανακια...αλλά στάνταρ γνώμη δεν ξέρω.
Δεν νομίζω πάντως να είναι κακή επιλογή για πίσω φρένο στα gsxr, αν ειδικά αναλογιστείς και το κόστος...
(Δεν προτείνω, μια γνώμη λέω.)
Koyfo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Koyfo

Άντρας Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 619
Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 17:54

atrax από monster bike patras.....
ΘΑΝΟΣ27
Normal gixxer
Normal gixxer
ΘΑΝΟΣ27

Άντρας Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 70
Αγωνιζόμενος : ΠΑΠΑΛΑ!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 19:29

για τις tsuboss παντως κ γω εχω ακουσει καλα λογια κ ετοιμαζομαι να δοκιμασω γιατι στραβωσε η πισω. μιλησα μαζι του κ μου ειπε 60 ευρω μαργαριτα για κ3 1000.εχω την εντυπωση (με επιφυλαξη το λεω) πωσ κατασκευαζει δισκοπλακες για λογαριασμο της braking.μου ειπε οτι οι εργοστασιακες ειναι κατασκευης κινας δεδομενου οτι η suzuki δεν κατασκευαζει δισκους κ οτι οι δικες του ειναι ανωτερης ποιοτητας.δεν εχω δοκιμασει για να εχω αποψη αλλα η τιμη ειναι καλη κ στο κατω κατω βοηθας μια ελληνικη εταιρια,κ οι ελληνες οταν θελουν μπορουν να κανουν θαυματα!!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 19:53

ειχα μιλησει και εγω μαζι του και μου ειχε πει 50ε για την πισω
και οτι ειναι αντιγραφη των Braking
δεν μου ειχε πει οτι φτιαχνει για την braking

αλλα πρωτα πρεπει να μιλησω με καποιον που την εχει βαλει και μετα θα δω τι θα κανω
ΘΑΝΟΣ27
Normal gixxer
Normal gixxer
ΘΑΝΟΣ27

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 20:06

ακριβως αυτο ειπε κ σε μενα. το αν φτιαχνει για braking δε μου το ειπε απλα το διαβασα καπου γιαυτο απλα το ανεφερα με πολυ επιφυλαξη.παντως για την πισω δισκοπλακα δε χανω κατι να δοκιμασω αν σκεφτεις πως μεταχειρο γνησια θα την πληρωσεις 40
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 20:43

Πριν μερικους μηνες ειπα να παρω 2 εμπρος δισκους για ενα πελατη μου ( σε GSXR 600 K4 ) το εκανα για να υποστηριξω τα Ελληνικα προιοντα Rolling Eyes και ακουστε τι εγινε, τα συμπερασματα δικα  σας Rolling Eyes

Παιρνω λοιπον τηλ και ζηταω δυο εμπρος δισκους 300ριδες οπως ειναι η μαμα και μου απανταει γιατι να βαλεις 300 και δεν βαζεις 320 που ειναι και μεγαλυτερες και του απαντω οτι αν βαλω 320 θα χρειαστω αλλους αποστατες και αλλες βιδες και μου λεει μην ανησυχεις μεσα στο πακετο ειναι κι αυτα Suspect ωραια εως εδω στειλτα  

Ξεχασα να γραψω... πριν τους παραγγειλω τον ρωτησα αν εχουν προβλημα θα με καλυψει ? και μου ειπε οτι δεν θα εχουν και να μην ανησυχω γιατι ειναι πολυ καλης ποιοτητας και οτι και να εχουν θα με καλυψει Rolling Eyes

Παμε τωρα στα ωραια... μου ηρθαν μετα απο 2 με 3 μερες,  αλλα χωρις τις βιδες και τους αποστατες Shocked τον παιρνω καπακι τηλ και του λεω που ειναι αυτα ? και μου απαντα

Οτι τα εστειλε ενα αλλο παιδι και δεν ηξερε, οσο για τις βιδες πανε εξτρα και δεν εχει Rolling Eyes ωπα ωπα του λεω αλλα μου ελεγες πριν τις παρω Suspect καλα καλα μου λεει θα στα στειλω ολα μαζι Suspect

Φυσικα μετα απο δεκαδες τηλ που τον πηρα δεν μου τα εστειλε ΠΟΤΕ neura ολο μου ελεγε εφυγαν αλλα δεν τα παρελαβα ΠΟΤΕ Rolling Eyes επαγγελματιας σου λεει μετα Rolling Eyes παμ παρακατω .....

Με το που τους βαζω πανω γυρναω το τροχο και βλεπω οτι ο ενας ειναι στραβος απο καινουργιος Shocked τον παιρνω καπακι τηλ και του το λεω ( πριν βαλω πανω τις δαγκανες και φανουνε οτι χρησιμοποιηθηκαν ) μου λεει οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και κανω λαθος γιατι ειναι μαργαριτα και με μπερδευει και αλλες τετοιες παπαριες toixos λες κι εγω κολλαω πρικια και δεν ξερω ποτε μια δισκοπλακα ειναι στραβη Rolling Eyes

Με τα πολλα τις βαζω πανω στο μηχανακι με δικες μου βιδες και αποστατες φυσικα Rolling Eyes γιατι αυτες που ηταν να μου στειλει δεν ηρθαν ποτε και το δοκιμαζω... οπως ηταν φυσικο η μια ηταν στραβη Rolling Eyes  τα ωραια δεν σταματησαν εκει, μετα απο μερικους μηνες μου παραπονεθηκε το παιδι οτι σκουριασαν κιολας Shocked οταν το ειδα απο κοντα ηταν μες στη σκουρια Laughing

Αυτα με τους Tsuboss στην υγεια σας lol!
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 20:48

Miou έγραψε:
ειχα μιλησει και εγω μαζι του και μου ειχε πει 50ε για την πισω
και οτι ειναι αντιγραφη των Braking
δεν μου ειχε πει οτι φτιαχνει για την braking

αλλα πρωτα πρεπει να μιλησω με καποιον που την εχει βαλει και μετα θα δω τι θα κανω

και μενα τις ιδιες μαλακιες μου ελεγε xaxa xaxa xaxa αν ειναι αυτες οπως τις braking εγω ειμαι Jeremy Burgess fafoutis fafoutis fafoutis

Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Παρ 26 Φεβ 2016, 22:04, 1 φορά
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠαρ 26 Φεβ 2016, 21:43

Αν είναι όπως τα λέει ο JimK7 μακριά και είχε μυαλό ο κυρ Tsuboss
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΣαβ 27 Φεβ 2016, 00:05

Πω ρε τζιμακο παντως μετα τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους αυτοι οι παστα ανθρωπων του τυπου
"εγω ειμαι εδω,προχορα μη φοβασε τιποτα.Και αμα γινει κατι βαρα ενα τηλ.....Α και εννοητε αποστατες βιδες ειναι μεσα στη τιμη''
στο καπακι γινετε η στραβη και μετα μην ειδατε το παναη
ειναι εμετικοι,ειναι σιχαματα ειναι μεσα στη χειροτερη καταρα μου
''Μου...νι να πιανουν,που@@@@τσος να γινετε""
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥ ΡΕ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
http://www.hydraulic-hellas.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΣαβ 27 Φεβ 2016, 09:48

terrorzone έγραψε:
Πω ρε τζιμακο παντως μετα τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους αυτοι οι παστα ανθρωπων του τυπου
"εγω ειμαι εδω,προχορα μη φοβασε τιποτα.Και αμα γινει κατι βαρα ενα τηλ.....Α και εννοητε αποστατες βιδες ειναι μεσα στη τιμη''
στο καπακι γινετε η στραβη και μετα μην ειδατε το παναη
ειναι εμετικοι,ειναι σιχαματα ειναι μεσα στη χειροτερη καταρα μου
''Μου...νι να πιανουν,που@@@@τσος να γινετε""
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥ ΡΕ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ετσι ακριβος ..... μετα σου λεει ο αλλος υποστηριξε τα Ελληνικα προϊόντα lol! Δυστυχως δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι για αυτο Rolling Eyes
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΣαβ 27 Φεβ 2016, 10:45

παει και η λυση του τσουμπου δλδ ...
πραγματικα θελει κοπο και τροπο για να διωχνεις τους πελατες ...
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΣαβ 27 Φεβ 2016, 23:22

Re μαγκες πριν μια βοδμαδα ειχα παει λονδινο.ΟΚ σκατοκρυο κτλ δε πηγαινα εκει με τιποτα να μεινω.Αλλα ξερετε τι αργησε?
το λεφωρειο 15 λεπτα,λογο τρακαρησματος,ειδα και 2 ασθενοφορα να πηγαινουν προς τα εκει,μας ζητησε 15 φορες συγνωμη ο οδηγος...και του ειπαμε αμα χασουμε τη πτηση τι γινετε...γιατι φευγαμε για το μπουρδελο πισω.και μας εκανε δωρο τα εισητηρια.παιζει να τα εχω κρατησει για τους απιστους.....

Οποτε τι ψαχνεις να βρεις φιλε μου? (Κ.ΤΣΑΚΩΝΑΣ)
http://www.hydraulic-hellas.gr
ΘΑΝΟΣ27
Normal gixxer
Normal gixxer
ΘΑΝΟΣ27

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΠεμ 07 Απρ 2016, 20:57

γνωριζει κανεις να πει αν πισω δισκοπλακα απο gsxr 600 06-09 ειναι ιδια με του 1000κ3
christos_drifter
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : 5-ELH
Αριθμός μηνυμάτων : 474
Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα
Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στραβο πισω δισκοφρενο   Στραβο πισω δισκοφρενο EmptyΣαβ 09 Απρ 2016, 10:39

τσουτσουνια boss polybolo εμείς

Στραβο πισω δισκοφρενο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» τακακια και δισκοπλακα πισω
» Χαμηλωμα πισω σε Κ7 1000??
» Πίσω σελλακι...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com