Γεια χαρα κ απο εμενα μετα απο πολυυυυυυυυυυυ καιρο!!!
Οπως θα ξερετε οι περισσοτεροι αφου πουλησα το αγωνιστικο πηρα ενα Honda SH 300 για την καθημερινοτητα μου...
Απο τοτε εχω αφιερωσει το χρονο μου στην κορη μου στην δουλεια μου κ στην ανακαινηση του σπιτιου μου.Παλι καλα που ειναι κ το moto gp...
Περαν των καθιερωμενων συντηρησεων στο μηχανακι λαδια-φιλτρα κλπ δεν ειχα κανει εδω κ 3 χρονια κατι σοβαρο για να σας παρουσιασω(μ'ετρωγε ο
μου ομως...)
Γι'αυτο κ συγχωρειστε με οι διαχειριστες που βαζω honda στο φορουμ...
Στο θεμα μας τωρα.Τιμιο μηχανακι-μοτοσυκλετακι θα ελεγα-το sh αλλα απο αναρτηση ΤΡΑΓΙΚΟ για τα 5000ευρω που εκανε κ κανει.
Η λυση για πισω μονοδρομος μου ειπαν οι περισσοτεροι,bitubo.Απο τιμη αντε γεια...450 ευρω
Εκανα υπομονη κ ψαχνοντας βρηκα μια ελεφρως μεταχειρισμενη σε τιμη σπεσιαλ
[/img]
Περιμενα να "κλασουν" κ οι τσιμουχες μπροστα (που "εκλασαν" πριν κανα μηνα) οποτε ωρα για γενικη αναβαθμιση.
Περιμενα πως σε 10 λεπτα θα ειχα ξεμπερδεψει-χα-το γατακι...δειτε τωρα τι χρειαστηκε να ξηλωθει για να βγουν οι μπουκαλες
[/img]
Κοιταξτε εδω...
[/img]
[/img]
Που να χωρεσει εργαλειο...ουτε γερμανοπολυγωνο γωνιακο δεν χωραει.
Για να φτασεις σε αυτη την βιδα του μαυρου πλαστηκου επρεπε να λυθουν ολα τα πλαστηκα στο πισω μερος.Το κεντρικο πισω πλαστηκο κατω απο την μπαγκαζιερα ειχε κατι σιδερενια κλιπς που με τα χερια κουπια που εχω μου'φυγε η μαγκια για να βρω τροπο να χωρεσουν μαζι με το μυτοτσιμπηδο απο κατω.
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Το τελικο αποτελεσμα...
[/img]
Στο δρομο το μηχανακι πλεον ειναι οπως το θελω.Η αναρτηση ειναι σχετικα σφυχτη το κυριοτερο ομως αποσβαινει απιστευτα τις ανωμαλιες του δρομου χωρις αυτο το ενοχλητικο "γκουπ" που περναει κατευθειαν στο σκελετικο σου συστημα λες κ δεν εχει αμορτισερ πισω-οσοι εχουν sh θα με καταλαβουν!
Νιωθεις οτι εχει "δεσει" το πισω μερος ενω περιμενω να δω πως θα ειναι μετα την επισκευη του μπροστινου.Κατεληξα σε λαδια bel-ray στα γραμμαρια του κατασκευαστη κ θα προσθεσω λιγο 20-50 για να γινει λιγο πιο σφυχτη κ μπροστα.