| Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης | |
|
+4Vortex DrIoannis JIMK7 lKiNG 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 10:33 | |
| Το βάζω και εδώ για να το δουν όλοι. Πρίν 1 χρόνο περίπου έδωσα το μπροστινό μου στον Τασούλη να του κάνει service να αλλάξει αμορτισέρ και να κάνει revalving, μετά απο 7.000 κμ είχα διαρροή. Σήμερα το μπροστινό ανοίχτηκε μπροστά μου σε άλλο συνεργείο. 1) Η τσιμούχα που έβαλε ο Τασούλης είναι μάρκας TCL χαμηλής ποιότητας των 3 ευρώ ενώ εγώ πλήρωσα original. 2) To revalving δεν έχει γίνει ενώ εγώ το πλήρωσα. Δεν υπάρχουν σημάδια ανοίγματος δείτε στην φοτο το δικό μου(το ποιο λευκό) δίπλα σε ένα ανοιγμένο, η βίδα μέσα ενώ θα έπρεπε να είναι κατεστραμμένη γιατί δεν είναι φτιαγμένη για να ανοίγει και δεν ξεβιδώνει είναι ανέπαφη. Τα συμπεράσματα δικά σας....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lKiNG στις Κυρ 07 Σεπ 2014, 16:35, 1 φορά | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 10:49 | |
| Γιατι σου ειχε πει οτι σου εβαλε γνησιες τσιμουχες η εσυ το συμπερανες ? Καλο θα ειναι οπως το εχεις λυμενο να το πας απο κι να δεις τι συμβαινει | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 11:17 | |
| Μην σου πω να ζητήσεις και τα ρέστα αν προκύψει ότι έχεις δίκιο. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 11:20 | |
| Αδερφε τα 1000 δικια να εχεις μην χρησιμοποεις βαριες λεξεις γιατι μπορει να βρεθεις εσυ μπλεγμενος απο το πουθενα. Ζητα απο εναν mod να σου αλλαξει τον τιτλο θα σου προτεινα. Στο λεω εντελως φιλικα γιατι οταν ειχα και εγω μια διαμαχη με εναν "μεγαλοκατασκευαστη" εδω μεσα ειχα ρωτησει δικηγορο και μου ειπε οτι και δικιο να εχεις με καποιες "λεξεις" το χανεις. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 12:36 | |
| αφού είσαι σίγουρος και στο πιστοποιεί και το συνεργείο που πήγες ότι δεν αλλάχτηκαν ροδέλες βελτίωσης των αποσβέσεων τότε ναι μιλάμε για απάτη. Μην αναλώνεσαι στα φόρουμ. Πάρε ένα χαρτί με σφραγίδα από το μηχανικό σου που πιστοποιεί ότι οι εργασίες στο μπροστινό δεν έγιναν που γι αυτό είχε πληρωθεί ο κ. Τασούλης, μαζί με φωτογραφικό υλικό, και πήγαινε στο Υπουργείο Εμπορίαυ και στο ΙΝΚΑ να κάνεις καταγγελία για απάτη και να αποζημιωθείς γι αυτό που υπέστης συν ότι ο συγκεκριμένος έμπορος και συνεργείο δεν πρόκειται να ξανακάνει κάτι τέτοιο. 'Ολοι στη θέση σου έτσι θα κάναμε και δεν πρέπει να γυρίζουμε την πλάτη σε τέτοιους κακούς εμπόρους. Με τις τσιμούχες πρέπει να συννενοείσαι το τι θες να σου βάλει. Εάν του τις πας εσύ και ανοίξεις το μπροστινό και δεις ότι δεν σου έβαλε αυτές που του πήγες τότε και πάλι ναι σε εξαπάτησε, είναι απατεώνας και συνεχίζεις τη διαδικασία όπως πριν.
Κυνήγησέ το μέχρι τέλους από αύριο κιόλας και αφού γίνουν όλα τα νόμιμα τότε κάτσε και γράψε σε όλα τα φόρουμ για να γνωρίζει ο κόσμος να μην τη πατήσει όπως εσύ. Καλή επιτυχία | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 16:36 | |
| Οκ τον άλλαξα τον τίτλο και απο αύριο θα κάνω όλα αυτά που λέει ο nktr. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 16:45 | |
| πηγαινε και απο εκει μια βολτα να δουμε τι .....ες θα σου πει ! και πες του τα λεφτα σου πισω ή οτι θα το τραβηξεις το θεμα ! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 17:21 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Κυρ 07 Σεπ 2014, 23:57 | |
| και θα σου πει ο αλλος εγω εβαλα γνησιες τσιμουχες εσυ μπορει να τρακαρες και να αλαξες μπροστινα πχ.(η καποια παρομοια δικαιολογια) μετα απο 1 χρονο δυσκολο να το τραβιξεις χωρις τρανταχτα στοιχεια. 1 εχεις την αποδιξει που λεει οτι σου εκανε service- revalving στο συγκεκριμενο μηχανακη???? | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης Δευ 08 Σεπ 2014, 14:52 | |
| Υπουργείο Εμπορίαυ , ΙΝΚΑ με παρέπεμψαν σε δικηγόρο, ο συνήγορος καταναλωτή μπορεί να βοηθήσει μόνο να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση.
Ο Τασούλης μου είπε οτι κάνει εισαγωγή μόνο τσιμούχες ΝΟC και δεν ξέρει δεν θυμάται, γιατί δεν το πήγα εκεί κλπ Όπως καταλαβαίνεται εκτός από την δημοσιοποίηση για να μην την πατήσουν και άλλοι δεν γίνεται κάτι άλλο, όχι οτι δεν το ήξερα γιατί τυχαίνει να ζω στο Ελάντα τα τελευταία 40 χρόνια αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω για να μη λέτε μετά διάφορα.. | |
|
| |
| Τασούλης - αναβάθμιση μπροστινής ανάρτησης | |
|