panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: G.t.p - made in greece Πεμ 19 Μάης 2016, 21:09 | |
| | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: G.t.p - made in greece Πεμ 19 Μάης 2016, 22:51 | |
| Το θεωρω πολυ λογικο να εχουμε ακριβα τελη κυκλοφοριας ...... εφοσον εχουμε τους καλυτερους δρομους στην ευρωπη Τελικα μονο στη φορολογια εχουμε πρωτιες | |
|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: G.t.p - made in greece Παρ 20 Μάης 2016, 02:10 | |
| - JIMK7 έγραψε:
Τελικα μονο στη φορολογια εχουμε πρωτιες Φίλε καπνιζα 1.5 πακέτο μαλμπορο κόκκινο καθημερινά κ έγινε το θαύμα κ το κόβω με ηλεκτρονικό τσιγάρο με τη μια.κ δε μου καίγεται καρφί για κανονικό πλέον οπως κ εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος το έχει κόψει έτσι. Έχω βρει την υγεία μου λεμε. Έρχονται τα παλικάρια μας (τώρα τις προάλλες έγινε αυτό) κ θέλουν να φέρουν τη φορολογία στα αναλώσιμα του ηλεκτρονικού, στα ίδια με το κανονικό. Να απαγορεψουν το ηλεκτρονικό στους δημόσιους χώρους, κ επίσης να απαγορεψουν κάθε δημόσια συζήτηση (φόρουμ διαφήμιση κτλ) από τα μέσα κ το ίντερνετ. Δε ξέρω αν θα πυροβολουν κ κάνα 2 για παραδειγματισμο..Αυτό δε το ξέρω. Στη Σκανδιναβία έχουν τα σνουζ,είναι φακελάκια με καπνό τίγκα στη νικοτινη, που τα βάζεις κάτω από τη γλώσσα κ είναι η ίδια αίσθηση με αυτή της νικοτινης από το τσιγάρο πολύ πιο δυνατό ομως. Αν δε το χετε δει ποτε, είναι γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει εδω,μιας κ οι αγγλοι το μπαναρανε με τη μία από τη χώρα τους κ μετά ακολούθησαν κ οι υπόλοιπες κωλοπετινιτσες που βγάζουν δις κάθε χρόνο από τη καπνοβιομηχανια κ ακόμα χρωστάμε. Α επίσης θα κάνουν αύξηση κ στο καφέ εισαγωγής Σοβαρά μιλάω. Κ τη βενζίνη κλασικά αλλά αυτό πλέον μας αφήνει παγερα αδιαφορους από πρωτοπορία.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosk8 στις Παρ 20 Μάης 2016, 02:17, 1 φορά | |
|
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: G.t.p - made in greece Παρ 20 Μάης 2016, 02:12 | |
| | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: G.t.p - made in greece Παρ 20 Μάης 2016, 09:45 | |
| πανο αυτο το πρωτο λινκ με την φορολογια αυτοκινητων ... ε δεν ισχυει ρε φιλε αυτα που γραφει ειναι 2 ετων παλιο εχουν αλλαξει τα πραγματα
και οχι προς το καλυτερο ... | |
|