| suzuki rf μοτερ προβλημα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
joker95 Jr.gixxer
Όνομα: : kim Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : Street only Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2016
| |
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 13:39 | |
| Απο Bandit 400 (το V 99%)...Οτιδηποτε αλλο,θα θελει πατεντες και σιγουρα αλλα καρμπυρατερ,ηλεκτρικα και οτι αλλο μπορει να προκυψει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 15:02 | |
| γιατι ρε γιαννη τι διαφορες ειχαν οι βασεις του απλου απο το V ???
| |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 15:37 | |
| Δεν το ειπα για τις βασεις,αλλα για τη διαφορα στην κεφαλη. Το απλο δεν ειχε μεταβλητο χρονισμο στις βαλβιδες.... Βαζοντας του απλου,βαζεις κατι που μπαινει και κανεις τη δουλεια σου μεν αλλα δεν ειναι το δικο του. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 15:46 | |
| ναι τις ξερω τις διαφορες του απλου με το V μην ξεχνας οτι εγω τα προλαβα αυτα τα μηχανακια στις δοξες τους αλλα το ρφ δεν εχει μεταβλητο χρονισμο οποτε εαν βαλει το μοτερ απο το V ( δεν ξερω εαν μπαινει) παλι δεν θα εχει το "δικο του" καπου με μπερδεψες με αυτο που εγραψες | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 16:15 | |
| Βρες ένα παλιό GSXR400 μοτέρ με ηλεκτρικά να κάνεις πανηγύρι...... | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 16:24 | |
| - Miou έγραψε:
- ναι τις ξερω τις διαφορες του απλου με το V
μην ξεχνας οτι εγω τα προλαβα αυτα τα μηχανακια στις δοξες τους
αλλα το ρφ δεν εχει μεταβλητο χρονισμο οποτε εαν βαλει το μοτερ απο το V ( δεν ξερω εαν μπαινει) παλι δεν θα εχει το "δικο του" καπου με μπερδεψες με αυτο που εγραψες
Εγω παλι,οταν τα προλαβα,δοξαζαν τις τσεπες των μαστορων... | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 16:43 | |
| Το Rf έβγαινε και με μεταβλητο χρονισμο και ηταν το rf400v. Οπως ειπαν οι προλαλησαντες μπορεις να βάλεις οποιοδήποτε μοτερ απο gsxr 400 bandit, gsx400f με κωδικό κινητηρα κ707. Δες και το δικό σου τί εχει.Γενικώς ταιριάζουν κινητήρες κ707, κ708, κ712.κ716. Δεν ταιριάζει το κ709 το οποιο εχει αλλη κλιση στα κυλινδρα και άλλα καρμπυρατερ και γενικώς θελει πατεντα.Το κ709 φοράει εξωτερικό φιλτρο λαδιου τα υπόλοιπα εσωτερικό χάρτινο, Η μεγάλη διαφορα αναμεσα στα gsxr και στα υπολοιπα ειναι η οδοντωση στροφάλου και καμπάνας (δεν σε νοιάζει αν βάλεις ολόκληρο μοτέρ) και οι βάσεις στην κεφαλή διαφέρουν αλλα αλλάζουν μιας και ειναι βιδωτές. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 16:47 | |
| ωραιος ρε μητσε δεν ηξερα οτι το ρφ ειχε και αυτο μεταβλητο χρονισμο | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 17:31 | |
| Πολλά διαμάντια της ιαπωνίας ήρθαν στην ευρώπη νύχτα και απο κανα δυο κομμάτια. Το 400v ειχε αρχικα μεταβλητό χρονισμό σε εισαγωγή και εξαγωγή και ειχε ροπή 600αριου στα χαμηλά. Μετα ειδαν οτι δεν χρειάζεται και έβγαλαν μοντέλο μονο με μεταβλητό στην εισαγωγή αν δεν απατώμαι. Περάσαν απο τα χέρια μου (και τα εργαλεία μου) και το 400αρι το 89αρι το διπλοφάναρο, και το 400αρι του 91 το μονοφάναρο και ενα bandit με διπλο μεταβλητό. Ωραίες εποχές !!!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 18:37 | |
| Έχω και εγώ ένα 400 SP 90,αυτό με το ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τα 35άρια καρμπς με TPS,το οποίο έχω ξεκινήσει να το μαζεύω
Βέβαια δεν ξέρω αν πάρει ποτέ μπρος,αλλά θα δούμε. Δοκίμασα ένα μοτέρ από GSXR 600 Κ6-Κ7 να δω αν μπαίνει,χωράει μέσα στο πλαίσιο χοντρικά αλλά θέλει κόλλημα άλλες βάσεις μπρος πίσω κτλ. Και ένα σωρό άλλες πατέντες που ούτε καν τις φαντάζομαι και θα τις βρεις μπροστά σου στην πορεία. Το πιο μαζεμένο μοτέρ σε διαστάσεις είναι αυτό των νεώτερων Ρ6,αλλά και πάλι
| |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 18:37 | |
| Έχω και εγώ ένα 400 SP 90,αυτό με το ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τα 35άρια καρμπς με TPS,το οποίο έχω ξεκινήσει να το μαζεύω Φαινόταν σε καλή κατάσταση αρχικά,αλλά είχε φάει τα ζόρια του Βέβαια δεν ξέρω αν πάρει ποτέ μπρος,αλλά θα δούμε. Δοκίμασα ένα μοτέρ από GSXR 600 Κ6-Κ7 να δω αν μπαίνει,χωράει μέσα στο πλαίσιο χοντρικά αλλά θέλει κόλλημα άλλες βάσεις μπρος πίσω κτλ. Και ένα σωρό άλλες πατέντες που ούτε καν τις φαντάζομαι και θα τις βρεις μπροστά σου στην πορεία. Το πιο μαζεμένο μοτέρ σε διαστάσεις είναι αυτό των νεώτερων Ρ6,αλλά και πάλι... Οι ηλεκτρονικές αυτές είναι εντελώς απλές και συνήθως την ακούνε τα τρανζίστορ που έχουν μέσα,παίζει και να την φτιάξουμε. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 18:49 | |
| Νίκο από Θεσσαλονίκη το είχες πάρει; Είχε ενα ίδιο ο ξάδερφος μου με βίδες μισής στροφής στα fairing ίδιο με το δικό σου . Νομίζω σε έναν στην Καραμανλή το είχε αφήσει και πήρε ενα 600f | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 19:45 | |
| Νικο ισχυει οτι το SP που εχεις η αναρτηση του ,για τα δεδομενα της κατηγοριας,ακομα και σημερα ειναι υπεροχη? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Πεμ 22 Σεπ 2016, 23:37 | |
| - kapnias έγραψε:
- Νίκο από Θεσσαλονίκη το είχες πάρει;
Είχε ενα ίδιο ο ξάδερφος μου με βίδες μισής στροφής στα fairing ίδιο με το δικό σου . Νομίζω σε έναν στην Καραμανλή το είχε αφήσει και πήρε ενα 600f Όχι απο Καρδίτσα το είχα πάρει το 2007,και όλο έλεγα να το μαζέψω αλλά τίποτα... Μετά απο πολλές μαλακίες που γίνανε πήρε νερό ο 1ος κύλινδρος αφού καθόταν έξω ένα χειμώνα χωρίς καρμπς,σκούριασε και το πιστόνι μάγκωσε εκεί.Πήγανε να το βάλουνε μπροστά ζζμπρωχτό και απ'το ζόρι κόπηκε ένα κοκοράκι και στράβωσε μια βαλβίδα. Επιπλέον έχει στραβά μπροστινά,χτυπημένη ζάντα κτλ. Είναι ψιλοχαμός,αλλά έχω όλα τα ορίτζιναλ πράγματα,φέρινγκ κτλ εκτός απ'το στοκ τελικό. Τα φέρινγκ έχουν βίδες μισής στροφής στην καρίνα,το μπροστινό είναι ρυθμιζόμενο σε συμπίεση-επαναφορά-προφόρτιση και το πίσω επίσης,έχει close ratio κιβώτιο και γενικώς βλέπεις επάνω του μια άλλη φιλοσοφία κατασκευής. Το μεγάλο αρνητικό σε σχέση με FZR-ZXR είναι ότι δεν έχει τα καρμπυρατέρ κάθετα | |
|
| |
joker95 Jr.gixxer
Όνομα: : kim Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : Street only Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2016
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Παρ 23 Σεπ 2016, 01:00 | |
| | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: suzuki rf μοτερ προβλημα Παρ 23 Σεπ 2016, 08:53 | |
| Ολα τα 400αρια suzuki ειχαν θεμα με τα carbs. εγω τα ειχα σε γκαραζ σε ζεστουλα και παίρναν μπρος ευκολα. Οι δυο κολλητοί μου που τα ειχαν έξω, το χειμωνα ή που τα δέναμε στο αυτοκινητο ή κατεβαιναν ολη την Κατσιμηδη σκαστοί. Ο ενας μάλιστα έλεγε "suzuki φιλε, μηχανάκι με προσωπικότητα, Σημερα δεν γουστάρει να πάρει μπρός; Ε δεν θα πάρει !! " | |
|
| |
| suzuki rf μοτερ προβλημα | |
|