| Γνωμες δισκοπλακες x-gear | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripperblackdevil Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Πεμ 13 Οκτ 2016, 22:23 | |
| Τις εχει βαλει κανενας ? Κεντρα ? Πριτσινια οκ? Με παστα ΗΗ τακακια οχι ΡΗ αντεχουν ή στραβωνουν? Για πειτε καμια γνωμη γιατι τις βρηκα πολυ πιο φτηνα απο artrax braking κτλπ σε ξεστοκαρισμα φαση | |
|
| |
ΘΑΝΟΣ27 Normal gixxer
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : ΠΑΠΑΛΑ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Πεμ 13 Οκτ 2016, 23:36 | |
| Ουτε να το σκεφτεσαι.εβαλα στο δικο μου μια πισω γιατι απο ατυχια στραβωσε η εργοστασιακη.αν κ πολυ φθηνη ο τυπος μου εδινε κ ενα χρονο εγγυηση κ λεω τοτε ας δοκιμασω αφου δε χανω κατι.ωστοσο δυστυχως στην πρωτη βολτα που πηγαμε στο αιγινιο(ξερουν σιγουρα οι βορειοι) στον δευτερο κιολας γυρο η δισκοπλακα πηρε ενα χρωμα μελιτζανι κ εμεινα απο πισω φρενο απο υπερθερμανση κ δεν αλλαζω κ πολυ συχνα πισω φρενα.σιγουρα δεν κανει το υλικο τους.ευτυχως την εβγαλα την πηγα πισω κ μου εδωσε τα λεφτα μου κ ετσι ξαναβρηκα μια εργοστασιακη μεταχειρο κ γλυτωσα | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Παρ 14 Οκτ 2016, 09:36 | |
| Ούτε Artrax ούτε Βάτραξ ούτε προφανώς x-gear, GPM & tsuBoss. Αν δεν θες να δώσεις λεφτά πάρε μια μεταχείρα στοκ ή βάλε κάτι παραπάνω και πάρε Braking ή Galfer πχ.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Παρ 14 Οκτ 2016, 10:24 | |
| ρε φλατζα εισαι στα φρενα ρε παπαρα θα κανεις τσιγγουνιες ? εισαι και επαγγελματιας οδηγος τρομαρα σου | |
|
| |
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 67 Αγωνιζόμενος : αργω ακομη... Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
| Θέμα: Απ: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Παρ 14 Οκτ 2016, 10:49 | |
| Ρε miou δν ειναι τσιγγουνιες,απλα τις εποχες αυτες και εχοντας ηδη τη μια μου δισκοπλακα στραβη,με τα οικονομικα που παιζουν τα 200 με τα 400 ειναι μεγαλη διαφορα και ειπα να τσεκαρω τι παιζει.. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Παρ 14 Οκτ 2016, 11:14 | |
| Ίσα ισα πάνω σε αυτό που λές, αν πάρεις καλούς δίσκους θα ξεμπερδέψεις μία και καλή. Αν πάρεις φλόμπα θα αναγκαστείς να ξαναπάρεις οπότε θα σου βγει πολύ πιο ακριβά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Παρ 14 Οκτ 2016, 12:02 | |
| Γι αυτο ρωτησα τι παιζει με αυτους για να μην την πατησω.... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Γνωμες δισκοπλακες x-gear Παρ 14 Οκτ 2016, 16:21 | |
| το στεναχωρειτε το φιλαρακι μου, αλλα καλα τα λετε, τον βλεπω για braking-ebc κτλπ kai -400 ευρωπουλες στις καταθεσεις στην Ελβετια | |
|
| |
| Γνωμες δισκοπλακες x-gear | |
|