| Gear indicator problem | |
|
+9Nitoras Schumi gat0s magiaklaniakeksatmisi Miou Darksoul gsxrk71000 k8 600 kk Bozos 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Gear indicator problem Κυρ 29 Ιαν 2012, 23:38 | |
| Εχω εδω και καμια βδομαδα ενα θεματακι με την ενδειξη των ταχυτητων. Ενω το σασμαν δουλευει κανονικα και οι ταχυτητες μπαινουν οπως πρεπει καμια φορα βαζω πρωτη και εκει που θα δειξει το 1 στιγμιαια μπορει να γινει 2 και παλι 1. Το πιο συνηθες ομως που συμβαινει ειναι οτι βαζω νεκρα, μπαινει κανονικα και στην ενδειξη ταχυτητων υπαρχει κενο και ουτε αναβει το πρασινο φωτακι. υτο που προσεξα τελευταια ειναι οτι τη στιγμη που ειμαι με νεκρα και συμβαινει αυτο, αν κανω οτι κατεβαζω το στανδ,εστω και ελαχιστα,χωρις δηλαδη να υπαρξει κραδασμος η να πατηθει το κουμπι του σενσορα του σταντ, αναβει κατευθειαν η ενδειξη της νεκρας. Δεν εχω προλαβει να το δω στο μηχανικο μου.Αγαπητοι εχει συμβει σε κανεναν?εχετε καμια ιδεα μην ψαχνουμε στα τυφλα? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Κυρ 29 Ιαν 2012, 23:44 | |
| το ιδιο επαθα και εγω και μου ειπε ο αγαπητος και φιλτατος moderator μιου να καθαρισω το ματι και το μπροστινο γραναζι !!! Μολις το εκανα ολα οκ !!! βγαλε τη μακα που εχει μαζεψει απο τα λαδια της αλυσιδας με ενα μακρυ ξυλακι σαν οδοντοβουρτσα και εισαι οκ !!!
Αν θες να κανεις καλυτερη δουλεια βγαλε και το καπακι του γραναζιου, καλο καθαρισμα με πινελο και παραφινελαιο ή καθαριστικο αλυσιδας και πανετοιμος !
Μη το πας στο μηχανικο ειναι πεταμενα λεφτα !!! Καντο μονος σου ! | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Κυρ 29 Ιαν 2012, 23:47 | |
| Μακαρι να ειναι αυτο ρε Κωστα.θα το κανω. ευχαριστω! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Κυρ 29 Ιαν 2012, 23:52 | |
| εφοσον το σασμαν δουλευει κανονικα και ειναι μονο στην ενδειξη το προβλημα, ολο το θεμα ειναι στο ματι, καθαρισε το και θα εισαι οκ ! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Δευ 30 Ιαν 2012, 00:26 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Δευ 30 Ιαν 2012, 10:47 | |
| - Bozos έγραψε:
- Μακαρι να ειναι αυτο ρε Κωστα.θα το κανω. ευχαριστω!
καθαριμσα καλο οπως σου λεει ο φιλτατος απο πανω και αν δεν πιασει 75 ευρω αισθητηρας!εμενα μου χανε την νεκρα μετα το πρωτο καθαρισμα ημουν οκ αλλα μετα απο λιγο καιρο μολις επιασαν κ τα κρυα παλι σαλεψε πηγα κ τον πηρα τον αισθητηρα κ ξεμπερδεψα! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Δευ 30 Ιαν 2012, 11:15 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Δευ 30 Ιαν 2012, 11:29 | |
| | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Δευ 30 Ιαν 2012, 21:35 | |
| μαμα σουζουκι... δωσε wd η καθαριστικο για γρασα και θα στρωσει. | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Δευ 30 Ιαν 2012, 21:46 | |
| Thanx. Με την πρωτη ευκαιρια θα το ανοιξω να το καθαρισω. | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Τετ 01 Φεβ 2012, 19:22 | |
| Λοιπον πηγα σημερα απο το μηχανικο μου και αρχισα να λυνω το καπακι. Ερχεται ο μαστορας απο πανω μου και με ρωταει τι θα κανω. Εγω του απανταω οτι με συμβουλευσαν να καθαρισω απο μεσα αισθητηρα και γραναζι. Μου λεει οτι αυτο που καθαριζεται δεν ειναι των ταχυτητων ο αισθητηρας αλλα του κοντερ. Και οντως, ο αισθητηρας που διαβαζει το γραναζι(αυτος που το πισω μερος του φενεται και εξωτερικα απο το καπακι) ειναι που μετραει τα χλμ. (τα καθαρισα και αυτα με την ευκαιρια). Ο αισθητηρας για τις ταχυτητες ειναι λιγο πιο μεσα πανω και δεξια απο το γραναζι(τουλαχιστον στο δικο μου) του οποιου το μπροστινο μερος που διαβαζει και εχει τις επαφες δεν επιρεαζεται απι τα γρασα και τα λοιπα γιατι ειναι στεγανο και μεσα στο λαδι. Τον ξεβιδωσα τον δοκιμασαμε με το χερι, φαινοταν να δουλευει. Του ριξαμε σπρευ επαφων και μετα τα ξανα εκλεισα ολα. Το προβλημα παλι το ιδιο. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι οταν εχει κολλησει και δεν δειχνει την νεκρα, ξεκολλαει με το που πας να ανοιξεις το σταντ. Οποτε την επομενη φορα βγαινει ρεζερβουαρ ,για να δουμε που και αν σχετιζονται τα καλωδια του διακοπτη του σταντ με του αισθητηρα των ταχυτητων και τι στο καλο εχει παιχτει,αν ειναι εμφανες. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Τετ 01 Φεβ 2012, 22:29 | |
| Δεν εχω καθαρισει ποτε αυτον τον αισθητηρα. Οταν τον εβγαλες να τον καθαρισεις επρεπε μετα το σπρει επαφον να τον τριψεις με ενα χοντρο γυαλοχαρτο και μετα ξανα σπρει επαφων. Με σκετο σπρει επαφων δεν πιστευω να καταφερεις κατι | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Τετ 01 Φεβ 2012, 23:33 | |
| - Bozos έγραψε:
- Λοιπον πηγα σημερα απο το μηχανικο μου και αρχισα να λυνω το καπακι. Ερχεται ο μαστορας απο πανω μου και με ρωταει τι θα κανω. Εγω του απανταω οτι με συμβουλευσαν να καθαρισω απο μεσα αισθητηρα και γραναζι. Μου λεει οτι αυτο που καθαριζεται δεν ειναι των ταχυτητων ο αισθητηρας αλλα του κοντερ. Και οντως, ο αισθητηρας που διαβαζει το γραναζι(αυτος που το πισω μερος του φενεται και εξωτερικα απο το καπακι) ειναι που μετραει τα χλμ. (τα καθαρισα και αυτα με την ευκαιρια). Ο αισθητηρας για τις ταχυτητες ειναι λιγο πιο μεσα πανω και δεξια απο το γραναζι(τουλαχιστον στο δικο μου) του οποιου το μπροστινο μερος που διαβαζει και εχει τις επαφες δεν επιρεαζεται απι τα γρασα και τα λοιπα γιατι ειναι στεγανο και μεσα στο λαδι. Τον ξεβιδωσα τον δοκιμασαμε με το χερι, φαινοταν να δουλευει. Του ριξαμε σπρευ επαφων και μετα τα ξανα εκλεισα ολα. Το προβλημα παλι το ιδιο. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι οταν εχει κολλησει και δεν δειχνει την νεκρα, ξεκολλαει με το που πας να ανοιξεις το σταντ. Οποτε την επομενη φορα βγαινει ρεζερβουαρ ,για να δουμε που και αν σχετιζονται τα καλωδια του διακοπτη του σταντ με του αισθητηρα των ταχυτητων και τι στο καλο εχει παιχτει,αν ειναι εμφανες.
φιλε αισθητηρας ασυζητητη μην ψαχνεσαι κ γω για εκει πηγαινα αλλα ο αισθητηρας μολις τον αλλαξα εφτιαξε!επειδη κλανει ο αισθητηρας αυτος που ναι στο λαδι γι αυτον σου λεγαν ολοι εδω!οχι για το αλλον τον μαυρο που φαινεται αποξω! δεν ειναι το σταντ δεν ειανι τπτ ειναι ο αισθητηρας 70 ευρια suzuki κ τελειωσες! εγω εγγυηση δεν ειχα ετσι κ αλλιως δεν την χρειαστηκ απο τε οποτε μονο αυτο μου βγαλε το μηχανακι στα 2 χρονια που πληρωσα οποτε κλαι μαι! | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Πεμ 02 Φεβ 2012, 22:54 | |
| Γατε , δεν ξερω αν ξερεις πως ειναι απο τη μεσα μερια ο αισθητηρας αλλα τι να τριψεις εκει με γυαλοχαρτο? μονο το "τσουτσουνακι" που γυριζει αλλα και αυτο απο το γυρισμα διαβαζει οχι απο επαφη η κατι αλλο. και επειδη ειναι στο λαδι δεν σκουριαζει ουτε ειχε μαζεψει κατι αλλο.(για να μν σε μπερδευω δεν τον ανοιξα τον αισθητηρα.Δεν πρεπει να ανοιγει,ειναι φιξ) . Φιλιππε ισως εκει που λες να καταληξω αλλα οχι πριν κανω και τη δοκιμη με τα καλωδια.(να καταργησω τουλαχιστον το κυκλωμα του σταντ απο την φυσα πανω). εν ειναι και λιγα τα 70! Οσο για το τι εχει ειπωθει δε νομιζω να καταλαβα τοσο λαθως οπως λες. Ο αισθητηρας που λεμε δεν εχει να κανει ουτε με γραναζια ,ουτε με γρασα ,ουτε με βρωμιες. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Πεμ 02 Φεβ 2012, 23:11 | |
| - Bozos έγραψε:
- Γατε , δεν ξερω αν ξερεις πως ειναι απο τη μεσα μερια ο αισθητηρας αλλα τι να τριψεις εκει με γυαλοχαρτο? μονο το "τσουτσουνακι" που γυριζει αλλα και αυτο απο το γυρισμα διαβαζει οχι απο επαφη η κατι αλλο. και επειδη ειναι στο λαδι δεν σκουριαζει ουτε ειχε μαζεψει κατι αλλο.(για να μν σε μπερδευω δεν τον ανοιξα τον αισθητηρα.Δεν πρεπει να ανοιγει,ειναι φιξ) . Φιλιππε ισως εκει που λες να καταληξω αλλα οχι πριν κανω και τη δοκιμη με τα καλωδια.(να καταργησω τουλαχιστον το κυκλωμα του σταντ απο την φυσα πανω). εν ειναι και λιγα τα 70! Οσο για το τι εχει ειπωθει δε νομιζω να καταλαβα τοσο λαθως οπως λες. Ο αισθητηρας που λεμε δεν εχει να κανει ουτε με γραναζια ,ουτε με γρασα ,ουτε με βρωμιες.
το μονο που θα καταφερεις αν τα καταργησεις απο κει τα καλωδια του σταντ ειναι να μην ξαναπαρει μπρος το μοτο γτ αν το αφησεις σε αλλη ταχυτητα κ μετα δεν εχεις την επαφη του σταντ (να μηδενισει κ να δει οτι οντως εισαι σταματημενος)δεν θα μπορει ο εγκεφαλος να σου βρει νεκρα κ δεν θα μπορεις να βαλεις μπροστα εμενα σε αυτο το σταδιο εφτασε κ μου σπασε τα νευρα κ πηγα κ τον πηρα σιγα 70ευρω ειναι κ θα παρεις κ αναβαθμισμενο αισθητηρα εδω κ εναμιση μηνα ειναι πενα δεν χανει ουτε νεκρα ουτε τπτ!! καποια στιγμη καθαριζα με καθαριστικο επαφων τα παντα ειχα σκεφτει μεχρι κ σταντ να αλλαξω αλλα δεν ηταν αυτο τελικα μια χαρα δουλευει τωρα.... | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Παρ 03 Φεβ 2012, 03:43 | |
| Αυτό ακριβώς το πρόβλημα, έχει και το μηχανάκι που θέλω να πάρω. Bozo, όταν βρεις την άκρη, γράψε τι έκανες. Να πάρω μία ιδέα για το τι μπορεί να είναι τελικά και να το διορθώσω και εγώ στο δικό μου. Αν το πάρω τελικά. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Παρ 03 Φεβ 2012, 10:27 | |
| - Schumi έγραψε:
- Αυτό ακριβώς το πρόβλημα, έχει και το μηχανάκι που θέλω να πάρω. Bozo, όταν βρεις την άκρη, γράψε τι έκανες. Να πάρω μία ιδέα για το τι μπορεί να είναι τελικά και να το διορθώσω και εγώ στο δικό μου. Αν το πάρω τελικά.
μηπως να μην το παρεις αυτο το μηχανακι??? μεχρι στιγμης εχει προβλημα στην δισκοπλακα και στον αισθητηρα των ταχυτητων... και ακομα δεν το εχεις παρει για να ξερεις τι αλλο θα σου βγαλει.... | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Παρ 03 Φεβ 2012, 11:27 | |
| Όχι. Ξέρω. :P Έχει και ακόμη ένα πρόβλημα. :P Κατά τα άλλα είναι ok. Εντάξει μεταχειρισμένο παίρνεις. Το θέμα είναι να μην έχει άλλα χοντροπροβλήματα. Όπως π.χ μοτέρ ή πλαίσιο ή στραβωμένα μπροστινά κλπ κλπ Τέτοια που δύσκολα επαναφέρονται. Τώρα για το gear indicator κλαιν μαιν. Δεν είναι πρόβλημα που θα με κάνει να μην αγοράσω μία μηχανή. | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Σαβ 02 Μαρ 2013, 20:23 | |
| μάγκες το gear sensor μου χρήζει αλλαγής..ξέρουμε τιμές πάνω κάτω?το σασμάν λειτουργεί κανονικά πάντως | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Σαβ 02 Μαρ 2013, 21:06 | |
| νομίζω κανα 80αρι κάνει φίλος | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Σαβ 02 Μαρ 2013, 21:35 | |
| - paul22 έγραψε:
- νομίζω κανα 80αρι κάνει φίλος
μεταχειρισμενο και απο εβαυ ναι αλλα καινουριο ελλαδα 130 και κατι ψιλα (τοποθετημενο με τιμη αντιπροσωπιας....και εργατοωρα)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την k8 600 kk στις Σαβ 02 Μαρ 2013, 22:59, 1 φορά | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Σαβ 02 Μαρ 2013, 22:50 | |
| - ntrsghostrider έγραψε:
- μάγκες το gear sensor μου χρήζει αλλαγής..ξέρουμε τιμές πάνω κάτω?το σασμάν λειτουργεί κανονικά πάντως
72 το πληρωσα περσι μπορει φετος να κανεις κ κανα 100αρικο μια ερωτησουλα στα κεντρικα κ να δεις αν υπαρχει κιολλας!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Σαβ 02 Μαρ 2013, 23:13 | |
| 85 ευρα εχει..ρωτησα να αλλαξω και εγω γιατι αρχισε να μ@@@ζετε... | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Κυρ 03 Μαρ 2013, 00:16 | |
| εγώ να ρωτήσω τα κεντρικά..το θέμα είναι ΑΝ υπάρχει.. σκατά το χάσαμε απτό ebay 25εύρα το είχε.. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Gear indicator problem Κυρ 03 Μαρ 2013, 10:27 | |
| Μ αυτα που διαβασα στις 2 σελιδες παραλιγο να καραφλιασω Λοιπον εχουμε και λεμε ο αισθητηρας του κοντερ δεν εχει καμια σχεση με τις ταχυτητες δευτερων ο αισθητηρας των ταχυτητων ειναι φιξ και πιανει μεσα του πουρι και για αυτο σας κανει αυτα τα τρελα με την ενδειξη στο καντραν Υπαρχουν 2 λυσεις 1) παιρνεις ενα καινουργιο και καθαρισες 2) τον ανοιγεις με προσοχη που στην ακριβια τον παραβιαζεις γιατι οπως ειπα και πριν ειναι φιξ και τον καθαριζεις τοσο απλα | |
|
| |
| Gear indicator problem | |
|