Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Καλησπερα στα παιδια.... Τη κυριακη την ειδα απο παραλια μεχρι βουνο.Χαμηλο βουνακι αλλα ενταξ ομορφα μερη. Βασικα ηθελα να παιξω λιγο με το σαπακι και το ευχαριστηθηκε η ψυχουλα μου. Ξεκινησα για ενα ωραιο ψαροχωρι παραλιακη Αρκαδια.Τυρος λεγετε.Εχω και κατι φιλαρακια.Ηπια το καφε μου αγνατευοντας το μπλε....
Τους μυλους του ανακατασκευσαν Γερμανοι και μενουν μονιμα.Ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?
Παραλια Λυγεριας.Εχω δει ροφο σα καρχαρρια πιτσιρικας.Ειχε παρει βραβειο μια χρονια αλλα ο δημος ανοιξε μονοπατι πριν 2 χρονια.εγω κατεβενα απο το μονοπατι των αγριοκατσικων.Ισως και καλυτερα θα την κανουν μπουρδελο αμα αρχησουν οι αροιγκανοι του Αυγουστου τις επιδροομες.ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΕΙ!!!!
Πριν το Λεωνιδιο....
Απο εκει το κοβω για τη Παναγια την Ελωνα.ΕΙναι ενα μοναστηρι χτισμενο μες το βραχο κυριολεκτικα.ΕΙναι αν θυμαμε καλα απο το 1430.Ο μυθος λεει οτι τοτε ενα τσομπανης εχανε ενα τραγι καθε μερα και του γυρναγε με βρεμενο μουσι.Το ακουλουθησε μια μερα και βρηκε μια πηγη.Που ειναι ακομα μεσα στο μανσαστηρι και τη εικονα.σημερα μεγαλης αξιας.... Στο τελος ανεβηκα και μια στο Κοσμα για μασα και καρυδοπιτα.Απο τις πιο ωραιες πλατειες κατω απο τα πλατανια.
Απο το μπαλκονακι του μοναστηριου...
Η πλατεια του Κοσμα
Και γυρισμο ανεβηκα περιφεριακα απο Σπαρτη απο το παλιο που εχει γαμω της διαδρομες για να παιξεις
Συνολο γυρω στα 530χλμ. Εκαψε το γαμιδι 57€ βενζινη.12€ μια χοιρινη,σαγανακι και μια κοκα.Ο καφες κερασμενος!!!!!!!! Το σαπακι το ξεχασα....χαχαχα.
Αυτα φιλαρακια μου .εις το επανειδην....
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Ωραια βγαζω βουνακι αλλο αλλα στη διαδρομη δε θα πατε πανω απο 200,γιατι θα καψω 150€ για να ειμαστε μαζι και να σας προφτασω. Τσεκαρησμενο οταν το πηγαινο ετσι καει 9λτ/100χλμ ισως και λιγο παραπανω.
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
Χριστο εχω κανει ενα σβερκο σα του χουλκ.ε μετα απο βόλτα σα και αυτη να πω και την αληθεια ποναω στο λαιμο και λιγο στα τρικεφαλα.το βιντεακι ειναι απο αυτη την εκδρομη απλα η καμερα ρολλει ποτε δε θα γινει gopro.οταν τελειωνει η μπαταρια χανει ωρα και ημερομηνια.ενταξ 80€ ειμαι ευχαριστημενος παντως.
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013