Greek GSX-R forum
ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Poll_l10ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Poll_c10ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Poll_l10ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Poll_c10ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12

Πήγαινε κάτω 
+5
bonepeeler
FLASKAS
Miou
diam
terrorzone
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

Άντρας Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 826
Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014

ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 13:18

Μητσο δε τρολαρο ρε τρελε.αληθεια την αλλη μερα με ενοχλει .νιωθεις πως να στο πω....σα να εκανες φουλ γυμναστηκη μετα απο μηνες απραξιας....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.hydraulic-hellas.gr
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 13:30

Σε νιώθω, αν και με μικρότερη τελική ταχύτητα, έχω κάνει τα ταξιδάκια μου με το xt. Έχω φάει και εγώ καλό ξύλο στην εθνική. Αλλά γουστάρω. lol!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 14:33

εγω απο την αλλη ποτε δεν γουσταρα στην εθνικη με 140 με το κουλουρι
ηθελα να αυτοκτονησω 100 στις 100 φορες
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 14:39

Εμ αλεξ σε αυτη τη ταναπου τη ζωη δε μπορεις να τα χεις ολα.η πας με 230 με το γυμνο και πονας την αλλη μερα.η πας με 130 και τοτε χεσε μαι μου να φας τριφυλι μεχρι να φτασεις.εγω παντως αυτο που ειχες πει το χω βαλει καλα στο μυαλο μου εκεινο το μεσημερι στο λαστιχα.
Φιλε παρς οτι γουσταρεις να το κοιτας οταν πινεις καφε....γυμνο θα ξαναπαρω πρωτα ο θεος.
HONDA CB1000r
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 14:42

To gsx-s1000 περασε απαρητηρητο απο το καλυτερο φορουμ γθα σουζουκι στη Ελλαδα.το ιδιο παει να γινει και με το καινουργιο gsr 750 (gsx-s750).εννοητε οτι το καινουργιο gsr κοντευω να το χτυπησω ταττου αλλα λεφτα δεν υπαρχουν οποτε πεφτω στη λουμπα της HONDA
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 15:07

Μιου πραγματικά έχω κάνει τόσα πράγματα με αυτό το μηχανάκι, που δεν με νοιάζει να φάω και λίγο ξύλο στην εθνική πλέον. Χαλάλι του, προς το παρόν δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.
Βέβαια έχω ταξιδέψει με 170-180 συνεχόμενα και έχω ταξιδέψει και με 110... το ξύλο είναι ξύλο. (για το xtx μιλάμε πάντα)

zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 15:15

Terrorzone αυτό θες;
ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 29gfsl0
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 15:16

Μητσο αμα καναμε παρεακι ,στις βουνισιες ομορφες κοντυνες ,θα το υπερκτιμουσες το χτακι.ξερεις ποσο μονοπατια εχω χασει λογο gsr.ξερεεις τι ξενερωμα ειναι να βκεπεις το χωματινο μονοπατι και να το βλεπεις να τελειωνει μες το δασος μεσα στα ελατα και να μη μπορεις να πατησεις.απλα ο συλογισμος μου ειναι οτι για να παρεις ενα ον-φφ με 17ares ζαντες.δηλαδη να
Ευχαριστιεσε και το ταξιδι αλλα να πατησει και ενα ψευτοχωμα θες πολλα λεφτα....
BMW 1000 XR,honda 1200 croostourer,to trumph 1200 explorer κτλ κτλ.τωρα να πας σε v-strom.αντε και στο 2017 μοντελο.το 650 το αφησανε με διπιστονη δαγκανα και αναρτησεις χωρις ρυθμησεις...το βερσυσ ομ.ειναι ενα τσικ πανω το καινουργιο σε εξοπλισμο....αλλλα ρε παιδια 70 αλογα μηχανακι 2017 μοντελο με διπιστονες με γλυστρα δε παιρνω γαμω το σπιτι μου
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 15:18

Το θελω και άρρωστα....το χεις καβαλησει μητσι...εχω ρωτησει 2-3 παιδια με μεγαλη εμπειρια στις 2'ροδες και μουβειπαν τα καλυτερα.απλα ολοι σταθηκαν στην ιπποδυναμη που πλεον δε με νοιαζει αυτο αλλα η ροπη
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 15:35

Φίλε έχω πάει παντού με αυτό. Χιόνια, γκρεμούς, χώματα, κατσάβραχα, παραλίες, δάση, κλπκλπ. Γι'αυτό το αγαπώ. Για τα άλλα μηχανάκια που λες, προσωπικά δεν θα έδινα αυτήν τη στιγμή πολλά λεφτά για on/off. Και το κακό στην Ελλάδα είναι ότι από αυτούς που τα έχουν μόνο το 1% κάνει την χρήση που τους αρμόζει.

Το Honda ναι το έχω καβαλήσει πολλές φορές. Πολύ ωραίο μηχανάκι. Απλά αν εσύ πάρεις κάποια στιγμή ένα τέτοιο, κοιτάς να βάλεις αμέσως ζελατίνα μπροστά για τις εκδρομές σου.
(Το συγκεκριμένο είναι φίλου μου και σκέφτεται κατά καιρούς να το δώσει, αλλά δεν ξέρει σε τι άλλο να πάει...)
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 15:44

zed660 έγραψε:
Μιου πραγματικά έχω κάνει τόσα πράγματα με αυτό το μηχανάκι, που δεν με νοιάζει να φάω και λίγο ξύλο στην εθνική πλέον. Χαλάλι του, προς το παρόν δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.
Βέβαια έχω ταξιδέψει με 170-180 συνεχόμενα και έχω ταξιδέψει και με 110... το ξύλο είναι ξύλο. (για το xtx μιλάμε πάντα)

ρε μητσε εχω κανει απειρες παπαριες με το κουλουρακι μου
εχω γυρισει ολη την ελλαδα
εχω παει τουρκια
ιταλια(πολλες φορες)
μονοκαβαλος/2καβαλος/με μπαγκαζια
εχω τρεξει αγωνες ραλλυ και κυπελο εντουρο με δαυτο(τερματισα χωρις να ειμαι ο τελευταιος )

αλλα καθε φορα που βγηκα εθνικη ηθελα να του βαλω φωτια να το καψω
δεν θα ξεχασω ποτε μια εκδρομη που ειχα παει β.ευβοια με τον φροζεν και τον jester να με περιμενουν στην εθνικη και να με κοροιδευουν που πηγαιναμε με 120-130-140 και κοντευε να μας παρει ο υπνος

ΑΛΛΑ μολις ξεκινησε η αναβαση ...

τους περιμενα μετα απο μερικες στροφες
και μετα απο μερικες ακομα ξανα το ιδιο
και ξανα

αλλα ποτε μου δεν το γουσταρα να το ταξιδεψω
τελοςπ αντων αλλο ειναι το θεμα μας εδω

αυτο το ρημαδι το χονδα που θελει ο τεο το γουσταρω και εγω
το ειχε μια φιλη και το ειχα παρει βολτα
ειναι ενα sbk (σχεδον) γυμνο

αλλα το gsx-s ειναι αλλο πραγμα το εχω δει μονο σε φωτος και πολυ το γουσταρω
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 16:01

Αυτό το έργο με την εθνική και τις στροφές το έχω δει και εγώ. Ισχύει.
Φωτιά να το κάψω λέει xaxa

Το συγκεκριμένο Honda του φίλου έχει και μερικά καλούδια πάνω του (αναρτήσεις κυρίως) και το γουστάρω και εγώ αρκετά.
Το gsxs το είδα την περασμένη εβδομάδα από κοντά έξω από τον Παπαστάυρου. Ωραίο και αυτό, αλλά παίζουν μόνο καινούρια...
terrorzone
Full gixxer
Full gixxer
terrorzone

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 22 Οκτ 2016, 23:51

opote παιδια το χτυπαω το χονδα ,πρωτα ο θεος?
μητσο πως το ειδες ?λιγο αναλυτικα... (οποτε εχεις χρονο και μπορεις)
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12   ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12 - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Οκτ 2016, 05:07

Άμα το ψήνεις τόσο πολύ και βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση και τιμή, πάρτο.
Αλλιώς πήγαινε σε κάτι πιο on/off μεριά (πάλι μετέχειρο) για να μπορείς να κινηθείς και σε χωματάκι πιο άνετα, μιας και είσαι ταξιδιάρης.

ΥΓ:Πάντα όμως με αυτοκόλλητο gixxer.gr! Και με πρώτη επιλογή ένα gsxr geek

ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.12
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ
» ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.3
» ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: ΒΟΛΤΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com