| Δεικτης θερμοκρασιας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
latsis Normal gixxer
Τόπος : αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 133 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2012
| Θέμα: Δεικτης θερμοκρασιας Κυρ 11 Δεκ 2016, 23:07 | |
| Λοιπον αδερφια το μοτορι μονταρετε σιγα σιγα..το βαλα μπροστα σημερα και δεν μου ανεβαζε θερμοκρασια στο ρελαντι να παει στη μεση δηλαδη..λεει τι στο .... Κραταω λιγο σταθερο το γκαζι και ανεβαινε οσο και αν το κρατουσα ανεβαινε μεχρι την μεση και εμενε εκει.μολις αφηνα το γκαζι μεσα σε πεντε λεπτα επεφτε.οσον αφορα τα νερα ολα τα κολαρα ηταν ζεστα..λογικα εχει κολλησει ανοιχτος ο θερμοστατης ο προπολεμικος αλλα ποια η δικαιολογια για το ανεβασμα της θερμοκρασιας με το γκαζι? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Δευ 12 Δεκ 2016, 12:43 | |
| οταν ανοιγεις το γκαζι το μηχανακι παραγει εργο εχει τριβες που ανεβαζουν την θερμοκρασια δεν υπαρχει κατι πιο λογικο απο το να ανεβει λιγο η θερμοκρασια
επισης με τοσο κρυο που εχει μην περιμενεις να ανεβει και πολυ με μερικα λεπτα να δουλευει στο ρελαντι
σημερα το πρωι απο το χαιδαρι μεχρι το κεντρο της αθηνας με κινηση δεν ανεβασε πανω απο 76-77 βαθμους | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Δευ 12 Δεκ 2016, 17:51 | |
| Μιου απλα σκεψου πως το βαζω ρελαντι δεν ανεβαζει πρεπει να κρατησω σταθερα ψηλες στροφες και ανεβαινει γρηγορα,μολις αφησω το γκαζι πεφτει μεχρι κατω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Δευ 12 Δεκ 2016, 18:49 | |
| δεν ξερω ρε φιλε μου τι να σου πω και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις πως τηλεδιαγνωση δεν μπορουμε να κανουμε . στην αθηνα εισαι παρε το μηχανακι και πηγαινε σε ενα μηχανικο να στο μαζεψει | |
|
| |
aris sr20ve Adv. gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 677 Αγωνιζόμενος : Ναι. Με αυτοκίνητα. Στα "γεράματα" αποφάσισα να γίνω και με την μηχανή... Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2016
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Δευ 12 Δεκ 2016, 18:55 | |
| Φυσιολογικό μου ακούγεται αυτό που σου κάνει... Και στο αυτοκίνητο (που χω για πίστα) που του χω βγάλει τελείως το θερμοστάτη την ίδια συμπεριφορά έχει. Βάλε θερμοστάτη καινούριο. Αν δεν θες να πας σε μάστορα βάλε θερμοστάτη καινούριο κ βλέπεις, αλλιώς πήγαινε σε συνεργείο. | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Δευ 12 Δεκ 2016, 19:26 | |
| Αν παρω το μηχανακι ετσι οχι μεχρι το μηχανικο δεν θα φτασω......μεχρι το ΚΑΤ μπορει..τελοσπαντων εγω ρωτησα μηπως και εχει συμβει σε κανεναν.και δεν χρειαζεται να μου λετε πατε σε μαστορα συνεχεια καταλαβαινω πως το μηχανακι πρεπει να παει σε μαστορα και σεβομαι τις απαντησεις απο ολους εννοειται και εσεις να με βοηθησετε θελετε.αλλα δεν ρωτησα εαν πρεπει να παει σε μαστορα αυτο ειναι αυτονοητο.αρη σε ευχαριστω αδερφε θα το δοκιμασω και θα σας πω τι εγινε αντε να δουμε!(παρεπιπτοντως,προσπαθω να συμμαζεψω το μηχανακι με πραγματα τα οποιο ελπιζω πως μπορουν να γινουν απο απειρα χερια για να βγει οσο το δυνατον λιγοτερο το κουστουμι στο μαστορα,και οπως ολοι ξερουμε αν το πηγαινα απο την αρχη εκει ετσι οπως ηταν αααα θελει και αυτο ααααα χαλασε και αυτο ααααα χαλασε και εκεινο. | |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Τετ 05 Ιουν 2019, 13:18 | |
| Παλικάρια μέχρι τώρα το βεντιλατερ Αναβε στους 105 και έσβησε στους 99 εχθές που το έκανα μια βόλτα άναψε στους 101και έσβησε στους 95 πως έγινε αυτό? | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Τετ 05 Ιουν 2019, 19:38 | |
| Άμα παίζει σε υψηλή θερμοκρασία συνέχεια τότε κατεβαίνει και πιο χαμηλά για να το βοηθήσει. | |
|
| |
ADAMSS Normal gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : παντου και πουθενα Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2017
| Θέμα: Απ: Δεικτης θερμοκρασιας Τετ 05 Ιουν 2019, 21:48 | |
| Η αλήθεια είναι ότι έπαιζε αρκετή ώρα σε ψηλή θερμοκρασία να πού το μάθαμε και αυτό άρα σωστός ο φίλος | |
|
| |
| Δεικτης θερμοκρασιας | |
|