Greek GSX-R forum
Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Poll_l10Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Poll_c10Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Poll_r10 
JIMK7
Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Poll_l10Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Poll_c10Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;

Πήγαινε κάτω 
+2
nasos-v
kostas-1000k9
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kostas-1000k9
Normal gixxer
Normal gixxer
kostas-1000k9

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010

Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΠεμ 04 Νοε 2010, 00:02

Επέστρεφα χθες ξημερώματα από Δήλεσι και στην εθνική παρατήρησα την ένδειξη και είδα ότι ανέβαινε ανά 2 βαθμόυς μέχρι τους 89, αμέσως έπεφτε στους 69 και πάλι από την αρχή. Σταμάτησα στα διόδια το έσβησα για 5 λεπτά, ξεκίνησα ξανά και συνέχιζε το ίδιο. Είναι λογικό ή να ανησυχώ;aswew
Να αναφερθεί ότι ξεφύσωσα το καντραν χθες και το έβγαλα για κάποιο διάστημα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΠεμ 04 Νοε 2010, 09:11

ανεβαινει και ετσι αποτομα? μαλλον οχι.

μαλλον στους 89 ανοιγει ο θερμοστατης και μπαινοντας πολυ κρυο νερο (λογο εθνικης και κρυου , τα νερα στο ψυγειο κρυωνουν πολυ) ριχνει αποτομα την θερμοκασια, μεχρι να κλεισει παλι...

δεν νομιζω οτι ειναι κατι....

και μενα κανει κατι τατοια (οχι τοσο μεγαλα) αλματακια η θερμοκασια
http://www.gixxer.gr
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΠεμ 04 Νοε 2010, 09:35

nasos-v έγραψε:

μαλλον στους 89 ανοιγει ο θερμοστατης και μπαινοντας πολυ κρυο νερο (λογο εθνικης και κρυου , τα νερα στο ψυγειο κρυωνουν πολυ) ριχνει αποτομα την θερμοκασια, μεχρι να κλεισει παλι...
+1000
panos1313
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 109
Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΠεμ 04 Νοε 2010, 10:15

Σε πορεια στην Εθνικη με τετοιο καιρο ειναι ψιλοδυσκολο να φτανει η θερμοκρασια στους 89. Επειδη εγω και εγω παρομοια προβληματα, δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο. Ακομα και αν ηταν, η θερμοκρασια δεν θα επεφτε με την μια 20 βαθμους κατω μετα
kostas-1000k9
Normal gixxer
Normal gixxer
kostas-1000k9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΠεμ 04 Νοε 2010, 13:28

Ήταν η πρώτη φορά που το παρατήρησα και δεν ξέρω αν το έχει ξανακάνει. Αυτό πίστευω και εγώ ότι είναι από το θερμοστάτη που ανοίγει και κλείνει πάλι, απλά θέλω να δώ σε τι θερμοκρασίες δουλεύει ο θερμοστάτης ακριβώς. Η αλήθεια είναι πως όταν γύριζα η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 6 στη Μαλακάσα και στα 160-170 η θερμοκρασία του αέρα είναι κοντά στους 0. Θα το κοιτάξω ξανά στην επόμενη βόλτα σε ποιο ανθρώπινες συνθήκες και αν το ξανακάνει θα ρωτήσω και τους "ειδικούς" στην αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πουν.
kostas-1000k9
Normal gixxer
Normal gixxer
kostas-1000k9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΠεμ 04 Νοε 2010, 13:32

panos1313 έγραψε:
Σε πορεια στην Εθνικη με τετοιο καιρο ειναι ψιλοδυσκολο να φτανει η θερμοκρασια στους 89. Επειδη εγω και εγω παρομοια προβληματα, δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο. Ακομα και αν ηταν, η θερμοκρασια δεν θα επεφτε με την μια 20 βαθμους κατω μετα

Είναι λίγο περίεργο αλλά γίνετε να φτάσει σ'αυτή τη θερμοκρασία αν δεν κυκλοφορούν τα νερά. Ο αέρας όσο ψυχρός και να είναι, από μόνος του δεν πιστευω να μπορεί να ψύξει το μοτέρ που δουλεύει σε ψηλές στροφές και ειδικά τόσο "κουκουλωμένο" που είναι γύρω γύρω.
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΠεμ 04 Νοε 2010, 14:04

ο θερμοστατης ορηζει σε ποσους βαθμους θα δουλευει το μοτερ (αυτη ειναι και η δουλεια του) ανεξαρτητα και εξωτερικες συνθηκες

οι εξωτερικες συθνηκες παιζουν ρολο μονο στο αν θα ζεσταθει παραπανω ή οχι

το δικο μου εθνικη δουλευει 75 με 90

οταν φτασει 90 κατεβαίνει η θερμοκασια αποτομα με αλματακια 4-5 βαθμων

στο ανεβαινε της θερμοκασιας παει ανα 1-2 βαθμους

το μονο που μου φαινεται παραξενο λιγο ειναι οτι κατεβηκε στους 69 ,
αλλα και παλι αν εξω ειχε 0 ο αερας ισως να εγινε αφου ο αισθητηρας της θερμοκασιας ειναι κοντα στην εισοδο του κρυου νερου απο το ψυγειο.
Batzio
Jr.gixxer
Batzio

Άντρας Όνομα: : Ηλίας
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΤρι 30 Αυγ 2011, 11:52

Καλημέρα, καλώς σας βρίσκω στο forum!

Ξεθάβω αυτό το θεματάκι μετά από αναζήτηση που έκανα γιατί έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα.

Το μηχανάκι είναι 750 κ9, με ελάχιστα χιλιόμετρα (ούτε τα πρώτα λάδια δεν έχω αλλάξει ακόμα) και έχω το εξής:

Η ένδειξη θερμοκρασίας ανεβαίνει κανονικά βαθμό βαθμό μέχρι τους εβδομηνταφεύγα, και μετά αρχίζει το ανσανσερ, από 79 μπορεί να πάει 89, στο επόμενο δευτερόλεπτο να πέσει στους 75, στο μεθεπόμενο να πάει 95, κλπ.

Το βεντιλατέρ ανοίγει κανονικά στους 104 και ξανακλείνει μόλις πέσει στους 100. Αλλά είναι οι βαθμοί αυτοί πραγματικοί;;

Το κάνει γενικά εν κινήσει, σταματημένο δεν είδα να το κάνει. Επίσης μπορεί να πάω κάπου και να το κάνει, και στο γυρισμό να μην.

Έχει συναγερμό κινέζικο ψιλομάπα, αλλά και με τον συναγερμό ξεφυσωμένο δεν είδα να λύνεται το θέμα. Δεν ξέρω μήπως γαργαλήσανε κανένα καλώδιο.

Καμιά ιδέα; Στα δικά σας κάνει κόλπα η ένδειξη θερμοκρασίας;

Ευχαριστώ
Batzio
Jr.gixxer
Batzio

Άντρας Όνομα: : Ηλίας
Αριθμός μηνυμάτων : 8
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΤετ 31 Αυγ 2011, 12:17

...και απαντώ μόνος μου, μήπως κάποιον τον ενδιαφέρει:

Με ψάξιμο στο gixxer.com βρήκα δυο σχετικά threads:

gixxer.com/forums/showthread.php?t=244046&highlight=temperature+display
gixxer.com/forums/showthread.php?t=275393

όπου λένε ότι το κάνει σε αρκετούς, πιο πολύ με κ9, κι άκρη ακόμη δεν βρήκανε.
Άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι αέρας στο αντιψυκτικό, άλλοι ότι μπορεί να το κάνει γιατί το κ9 παίρνει περισσότερο αντιψυκτικό από τα παλαιότερα μοντέλα και μόλις ανοίγει η βαλβίδα του ρίχνει την θερμοκρασία πολύ, κλπ.
Η Suzuki δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση.
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΤετ 31 Αυγ 2011, 12:38

Batzio έγραψε:
...και απαντώ μόνος μου, μήπως κάποιον τον ενδιαφέρει:

Με ψάξιμο στο gixxer.com βρήκα δυο σχετικά threads:

gixxer.com/forums/showthread.php?t=244046&highlight=temperature+display
gixxer.com/forums/showthread.php?t=275393

όπου λένε ότι το κάνει σε αρκετούς, πιο πολύ με κ9, κι άκρη ακόμη δεν βρήκανε.
Άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι αέρας στο αντιψυκτικό, άλλοι ότι μπορεί να το κάνει γιατί το κ9 παίρνει περισσότερο αντιψυκτικό από τα παλαιότερα μοντέλα και μόλις ανοίγει η βαλβίδα του ρίχνει την θερμοκρασία πολύ, κλπ.
Η Suzuki δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση.

η απαντηση ειχε δωθει λιγο πιο πανω...

nasos-v έγραψε:
ανεβαινει και ετσι αποτομα? μαλλον οχι.

δεν νομιζω οτι ειναι κατι....

και μενα κανει κατι τατοια (οχι τοσο μεγαλα) αλματακια η θερμοκασια

nasos-v έγραψε:
ο θερμοστατης ορηζει σε ποσους βαθμους θα δουλευει το μοτερ (αυτη ειναι και η δουλεια του) ανεξαρτητα και εξωτερικες συνθηκες

οι εξωτερικες συθνηκες παιζουν ρολο μονο στο αν θα ζεσταθει παραπανω ή οχι

το δικο μου εθνικη δουλευει 75 με 90

οταν φτασει 90 κατεβαίνει η θερμοκασια αποτομα με αλματακια 4-5 βαθμων

στο ανεβαινε της θερμοκασιας παει ανα 1-2 βαθμους

το μονο που μου φαινεται παραξενο λιγο ειναι οτι κατεβηκε στους 69 ,
αλλα και παλι αν εξω ειχε 0 ο αερας ισως να εγινε αφου ο αισθητηρας της θερμοκασιας ειναι κοντα στην εισοδο του κρυου νερου απο το ψυγειο.

magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;   Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα; EmptyΣαβ 28 Απρ 2012, 21:08

ναι ξερω "που το ξεθαψες το θεμα ? " Very Happy δουλεια δεν ειχε ο διαλος συνουσιαζοταν με τα παιδια του Smile
λοιπον παιδες οσοι εχετε κ9 σε χαλαρη πορεια κατω απο 5000 στρ μεχρι ποσους βαθμους φτανει η θερμοκρασια πριν αρχησει να πεφτει αποτομα (ανοιγει ο θερμοστατης ) ... κ μεσα στην πολη τωρα π αρχισανε οι ζεστες στους ποσους δουλευει σταματα-ξεκινα..
οσοι το εχετε παρατηρησει θα καταλαβατε τι εννοω.. αυτο το χαζοφαινομενο που βλεπεις στα κ9 + 1000.. ρωταω απο απορια.. ηδη εστειλα 2 pm σε παιδια κ ειδα οτι παρατηρουν το ιδιο με εμενα..
bounce αχ αυτη η σουζουκι σε καθε μοντελο κατι κανει για να μν λεμε αλλου οτι εχουμε τα τελεια μηχανακια ...

Ένδειξη θερμοκρασιάς ...... ασανσέρ... πρόβλημα;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Προβλημα με SD ενδειξη και σερβομοτερ παραλληλα
» Αλλαγη ενδειξης θερμοκρασιας
» Ένδειξη 5d

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com