| Δεικτης λαδιου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Δεικτης λαδιου Παρ 01 Φεβ 2013, 20:36 | |
| Ρε παιδια,καμια ιδεα γιατι μπορει να εχει θολωσει το τζαμακι στο μοτερ που βλεπεις το λαδι... Πηγα να το τσεκαρω σημερα και δεν φαινοταν τιποτα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Παρ 01 Φεβ 2013, 21:13 | |
| σιγουρα εχει μεσα λαδια ??? εαν δεν εχει λογικο να μην εβλεπες τιποτα... | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Παρ 01 Φεβ 2013, 23:16 | |
| - Miou έγραψε:
- σιγουρα εχει μεσα λαδια ??? εαν δεν εχει λογικο να μην εβλεπες τιποτα...
Αν μου εχει καψει-χασει παραπανω απο σχεδον τρια λιτρα λαδι σε λιγοτερο απο τρεις μηνες απ το σερβις και λιγοτερα απο 500χλμ τοτε εχουμε σοβαροτερα προβληματα απο ενα απλο θολωμενο κρυσταλακι... χεχε Ειναι φυσιολογικο να θολωνει??Εχει να κανει πχ με τη θερμοκρασια? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Παρ 01 Φεβ 2013, 23:34 | |
| να σου πω την αληθεια αλλη μια φορα μονο εχω ακουσει για θολωμενο τζαμακι σε ενα zxr750 ... δεινοσαυρικο εργαλειο δλδ .... μπας και εχει μεσα περισοτερο λαδι απο οτι πρεπει και ετσι οσο και να το γυρεις στο πλαι το μηχανακι το λαδι παντα σκεπαζει το ματακι?? στην θεση σου θα εβγαζα ολο το λαδι και θα μετραγα ποσο θα εβαζα μεσα... πολλες φορες στο συνεργειο δεν δειχνουν την ιδια προσοχη που θα δωσεις εσυ .δλδ μπορει να εχει βαλει περισοτερο λαδι μεσα και να βαριοταν να το βγαλει μετα ... "ελα μωρε δεν γ@μιεται λιγο λαδακι ειναι δεν θα παθει κατι" .... | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Σαβ 02 Φεβ 2013, 00:51 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Σαβ 02 Φεβ 2013, 01:19 | |
| εγω δεν ξερω που πας και κανεις σερβις φιλε μου ... απλα σου λεω πραγματα που εχω δει να γινοντε ... ενας λογος που εφυγα απο το συνεργειο που πηγενα και αποφασισα να κανω μονος μου τα σερβις στα μηχανακια μου ηταν αυτος ... μου ειπε ακριβως οτι εγραψα ... τωρα ο βλασης και μερικοι αλλοι ισως να κανουν αλλη δουλεια αλλα και εγω δεν μπορω να ξερω που κανει ο καθενας σας σερβις στα μηχανακια του .... | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Σαβ 02 Φεβ 2013, 01:58 | |
| Φιλε μου Αλεξανδρε,προς Θεου δεν εχω την απιτηση να εισαι παντογνωστης,ουτε να εχεις και ημερολογιο που παει ο καθενας..Εχω ενα προβλημα και ζητησα μια αποψη.Και δεν ειναι αναγκη να παρεξηγουμε τα πραγματα,χαβαλε κανουμε που και που να γελασουμε και λιγο.Σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου και το χρονο σου | |
|
| |
susukakiask7 Normal gixxer
Όνομα: : DHMHTRHS
Τόπος : ΚΕΡΚΥΡΑ Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 157 Αγωνιζόμενος : ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑ Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Σαβ 02 Φεβ 2013, 08:17 | |
| ειχε μερες να παρει μπρος η μηχανη?? | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Σαβ 02 Φεβ 2013, 10:57 | |
| Συμφωνώ με σουτζουκάκια.Αν το είχες βάλει μπρος και το εσβησες πριν πιάσει θερμοκρασία λειτουργίας είναι λογικό να έχει βγάλει υγρασία.Πήγαινε το μια βόλτα καλή να ζεσταθεί και δες το ξανά.Αν επιμένει η υγρασία τότε θα ανησυχούσα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Σαβ 02 Φεβ 2013, 15:29 | |
| Η αληθεια ειναι οτι ειχα καποιες μερες να το βαλω μπρος επειδη ειχα σπασει το χερι,το εβαζα κανα πενταλεπτο ισα για την μπαταρια.Και καθημερινη του χρηση ειναι σπιτι μαγαζι-μαγαζι σπιτι,οποτε παιζει να εχει να κανει και με τη θερμοκρσια..Τες πα,θα δειξει ο καιρος,το πολυ πολυ να μπουμε σε διαδικασιες rebuild,σιγα το πραμα...Λεφτα υπαρχουν οπως λεει και ο Γιωργακης...χαχαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Δεικτης λαδιου Δευ 04 Φεβ 2013, 01:25 | |
| - vaggant έγραψε:
- Η αληθεια ειναι οτι ειχα καποιες μερες να το βαλω μπρος επειδη ειχα σπασει το χερι,το εβαζα κανα πενταλεπτο ισα για την μπαταρια.Και καθημερινη του χρηση ειναι σπιτι μαγαζι-μαγαζι σπιτι,οποτε παιζει να εχει να κανει και με τη θερμοκρσια..Τες πα,θα δειξει ο καιρος,το πολυ πολυ να μπουμε σε διαδικασιες rebuild,σιγα το πραμα...Λεφτα υπαρχουν οπως λεει και ο Γιωργακης...χαχαχαχαχαχαχαχα
Πολυ λογικη η υγρασια-κατεμε-στο τζαμακι σου... Φαντασου οτι στο multistrada που ειχα πριν 3-4 χρονια-καθως κ σε οσα αλλα ειχα δει-ηταν μονιμα ετσι,με υγρασια... Βεβαια ειναι ιεροσυλια να συγκρινω τον ντουκο με το gixxer (φωτια θα πεσει να αμς καψει ) απλα το ανεφερα σαν γεγονος Απο'κει κ περα στο κ8 μου μου ειχε συμβει 2-3 φορες αλλα οπως ανεφερε κ ενας φιλος οταν το εβαζα για λιγο κ το εσβηνα. Οποτε μην ανησυχεις | |
|
| |
| Δεικτης λαδιου | |
|