| ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Παρ 24 Μαρ 2017, 19:46 | |
| καλησπερα παιδια
μετα απο ακινησια της μηχανης δυο χρονων μη εχοντας κανει κατι αλλο εκτος απο απεγκατασταση της μπαταριας που τα εφτυσε τι αλλο πρεπει να κανω για να μην εχω καποιο θεμα με την μηχανη μετα απο τοσο μεγαλο διαστημα ακινησιας?
ρωτω να μαθω τι ενεργειες πρεπει να γινουνε και τωρα που ακομα την εχω σε ακινησια και μετα απο καποιο διαστημα λιγο πριν το φετινο καλοκαιρι που θα ξεκινησω ξανα να την βγαλω σε κινηση.
οποιος γνωριζει παρακαλω να απαντησει ευχαριστω προκαταβολικα | |
|
| |
Zuki93 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 88 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2016
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Παρ 24 Μαρ 2017, 21:30 | |
| Καλησπερα Παναγιωτη, Θεωρητικα πρεπει να φορτησεις /αλλαξεις μπαταρια,καλο θα ειναι να αλλαζες λαδια προληπτικα και ας κανανε λιγα χλμ προτου μπει σε ακινησια εγω βασικα αυτο θα εκανα χωρις να ξερω αν πρεπει, ελεγχος παραφλου με λιγους κυκλους να δεις αν ζητησει συμπληρωμα,επισης το φιλτρο αερος αν μπορεις να το τσεκαρεις.Λαδωμα σε κινητα σημεια/σημεια τριβης.(αλυσιδες,μανετες κλπ). Ελεχγος αερας στα λαστιχα και καλο 3μερο | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Παρ 24 Μαρ 2017, 22:00 | |
| Εγω θα αλλαζα Λαδια,φιλτρο λαδιου,φιλτρο αερα,υγρα φρενων,παραφλου,αν ειχα βενζινη στο ρεζερβουαρ θα το καθαριζα ,οπως θα καθαριζα και την τρομπα βενζινης και αν χρειαζονταν τα μπεκ. Θα αλλαζα και λαστιχα. Με λιγα λογια θα εκανα ενα καλο σερβις. Μην ξεχναμε και ενα πολυ καλο πλυσιμο και λιπανση σε αλυσιδα,ντιζες..... | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Σαβ 25 Μαρ 2017, 20:38 | |
| - ripper έγραψε:
- Εγω θα αλλαζα Λαδια,φιλτρο λαδιου,φιλτρο αερα,υγρα φρενων,παραφλου,αν ειχα βενζινη στο ρεζερβουαρ θα το καθαριζα ,οπως θα καθαριζα και την τρομπα βενζινης και αν χρειαζονταν τα μπεκ. Θα αλλαζα και λαστιχα. Με λιγα λογια θα εκανα ενα καλο σερβις.
Μην ξεχναμε και ενα πολυ καλο πλυσιμο και λιπανση σε αλυσιδα,ντιζες..... +1000 Γενικά όλα τα υγρά της μηχανής, μιας και θα έχουν χάσει τις ιδιότητές τους, ακόμα και αν έχουν 0 χιλιόμετρα. Επίσης, έναν έλεγχο εσωτερικά στο τεπόζιτο για τυχόν οξειδώσεις. Καλές βόλτες. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Κυρ 26 Μαρ 2017, 20:05 | |
| αν την ειχες αφησει με βενζινη μεσα ακινητη παιζει να θες και καθαρισμα στα μπεκ, αν δεν ανεβαζει στροφες ή σου κανει διακοπες μετα τις 8.000-9.000 αυτο ειναι | |
|
| |
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Κυρ 26 Μαρ 2017, 22:41 | |
| ναι την ειχα αφησει με βενζινη μεσα οποτε θα την βαλω μπρος να δω τι θα κανει. προτου το κανω θα αλλαξω ολα τα υγρα που χρηζουν αλλαγη οπως μου υποδειξατε. λαστιχα νομιζω δεν χρειαζεται οπως και φιλτρο αερα νομιζω τουλαχιστον(θα μου πειτε αλλαζεις ολα τα αλλα σε αυτο εμεινες) οχι δεν εμεινα σε αυτο απλα η μηχανη ηταν κλειστη μεσα σε ιδιοκτητο γκαραζ σκεπασμενη μακρια απο ηλιο,υγρασια και γενικα καιρικες συνθηκες γι αυτο ρωτω
επισης επειδη τα λαδια οπως μου ειπατε θελουν αλλαγη θεωρω σωστο να μην την βαλω καν μπρος με τα παλια τα λαδια μηπως και αρπαξει τιποτα και τρεχω μετα οποτε καλυτερα την φορτωνω σε οδικη και απευθειας συνεργειο για αλλαγες σωστα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Κυρ 26 Μαρ 2017, 23:51 | |
| Βγαλε και πεταξε ολη τη βενζινα πριν κανεις οτιδηποτε αλλο μην το βαλεις καν μπροστα μ αυτην | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Δευ 27 Μαρ 2017, 00:19 | |
| οκ ευχαριστω ολους εναν προς εναν για τις συμβουλες σας. να ειστε καλα
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης Τρι 28 Μαρ 2017, 12:40 | |
| - Zuki93 έγραψε:
- καλο θα ειναι να αλλαζες λαδια προληπτικα και
ας κανανε λιγα χλμ προτου μπει σε ακινησια καλο ειναι να γνωριζουμε πριν γραψουμε -συμβουλες σε αλλους για την μηχανη τους ... τα λαδια ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να τα αλλαξει εξαλου το γραφει και το μανουαλ της μηχανης οτι πρεπει να τα αλλαζεις στα 6κ χλμ ή στους 12 μηνες ασχετα εαν δεν εχουν γινει τα χλμ και τα υγρα του ψυγειου και των φρενων καθε 2 χρονια | |
|
| |
| ενεργειες μετα απο διχρονη ακινησια μηχανης | |
|