| ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | |
|
+12nasos-v teo46 noela T.R.E sporoskaterini DrIoannis gat0s JIMK7 twat ΣΚΟΡΠΙΟΣ nktr arturo 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 17:10 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Παιδια μην το ξαναπειτε οτι ειναι καλυτερη πιστα στην ευρωπη γιατι θα με πιασουν τα :grgrw: :grgrw:
Αν δειτε τη πιστες υπαρχουν στην ευρωπη δεν θα θελετε να ξαναπατε στις Σερρες :vwrv:
και μονο που λενε οτι μπορει να γινουν ακομα και μοτο GP :grgrw: :sbdf: :sbdf: :sbdf:
Για να γινει ποτε αυτο θα πρεπει να κανουν ριζικες αλλαγες :vwrv:
Υ.Γ. οποιος εχει δει απο κοντα το BRNO MUGELLO ASSEN VALESCIA και αλλες πολλες δεν θα ξαναπει οτι η Σερρες ειναι η καλυτερη πιστα στην ευρωπη :vwrv: πες τα γιατι εγω αρκετα ειπα και ακουσα αλλα οτι ειναι η καλυτερη πιστα στην ευρωπη!ενταξει ΕΛΛΑΔΑ ψηφιζω με 1000 αλλα η αληθεια να λεγεται | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 18:28 | |
| Βρε κι εγω Ελλαδα ψηφιζω :P και ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας αλλα απο δρομους και πιστες ειμαστε 100 χρονια πισω απο ολη την Ευρωπη | |
|
| |
twat Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 23/06/2009
| |
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 21:31 | |
| ΔΗΜΗΤΡΗ , SORRY ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΚΤΙΚΟ :erverv: ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ....''ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ'' ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ , ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ η Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ (...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ. ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΧΛΑ , ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΛΙΟΙ (ΚΑΘΕ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ) ΒΓΑΙΝΑΜΕ-ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ 80χλμ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΙΚΑ ΚΑΛΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ(ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕΡΡΕΣ) ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ :betvt: :qrv qv: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 21:47 | |
| παιδια μην παρεξηγητε τα πειραγματα των παιδιων! ειναι γνωστη ατακα και παιζει πολυ τελευταια! νομιζω οπως ειπε και ο γιαννης ηταν φιλικο πειραγμα. ας μην ερχομαστε σε εντηπαλοτητες για κατι που δεν εχει ουσια..
Υ.Σ. γιαννη αν θες γραφε με μικρους χαρακτηρες
φιλικα προς ολους :betvt: | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τρι 29 Σεπ 2009, 22:08 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- ΔΗΜΗΤΡΗ , SORRY ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΚΤΙΚΟ :erverv: ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ....''ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ'' ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ , ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ η Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ (...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ. ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΧΛΑ , ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΛΙΟΙ (ΚΑΘΕ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ) ΒΓΑΙΝΑΜΕ-ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ 80χλμ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΙΚΑ ΚΑΛΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ(ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕΡΡΕΣ) ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ :betvt: :qrv qv:
ενταξει γιαννη λυπαμαι αν σε παρεξηγησα.λαθος εκτιμηση.εγω ανοιξα θεμα χαλαρα για κουβεντουλα δεν ειχα και ουτε εχω καμμια διαθεση για αντιπαλοτητες φυσικα.οσο για τους δρομους σας το γνωριζω απο πρωτο χερι μιας και εχω επισκεφτει την κρητη δυο φορες.η τελευταια μαλιστα φετος το καλοκαιρι.μακαρι να ειχαμε τους δρομους του εξωτερικου αλλα δυστυχως.υποστηριζω την χωρα μου οσο τιποτα αλλο και οτι παραπονο εκανα ηταν του στιλ "μακαρι".ειμαστε οντως τυχεροι οι βορειοι που εχουμε και τις σερρες δεν το συζητω.απλα ετσι για να ανταλλασουμε αποψεις.καλο βραδυ | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τετ 30 Σεπ 2009, 00:25 | |
| παιδια σημερα μπηκα πρωτη και τελευταια φορα στην χωραφοπιστα τα μεγαρα.εντυπωσεις απλα Ποτε Ξανα.αν και πηγα στο 1:04:8 σχετικα ευκολα μιας και στον τριτο γυρο γυρναγα 1:09 δεν μου αρεσε καθολου.Σερρες και παλι Σερρες | |
|
| |
jimaras Jr.gixxer
Όνομα: : jimaras Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δευ 12 Οκτ 2009, 14:38 | |
| κυριοι ειμαστε για τα μπαζα σε ολα τα πραγματα ετσι και στισ πιστες. | |
|
| |
| ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | |
|