harisbats Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
| Θέμα: Προβλημα με προγραμμα(ισως?) GSxr750 k5 Κυρ 10 Σεπ 2017, 13:03 | |
| Καλησπερα σε ολους !! Το μωρο δεν μου τα λεει καλα .. ξερω οτι το προγραμμα δεν δουλευε καλα , δηλαδη οσο ηταν κρυο μεχρι δλδ τους 55 βαθμους οπως παρατηρουσα δουλευε τζιτζι , μολις ζεσταινοταν ομως δεν δουλευε καλα σε ρελαντι και ισως να εσβηνε μια στις 5 σε καποιο φαναρι κατι , αλλα μεχρι εκει .... τα τελευταια 100-150 χλμ , το μωρο κανει παιδια σαν vstrom αληθεια( το πως ακουγεται ) .. δλδ οταν ειναι κρυο το ακουω σαν να πεθανει σε ρελαντι αλλα και στο γκαζι μεχρι τις 4.000 , ενω οταν ζεσταθει εχει λιγο καλυτερο ρελαντι αλλα και παλι η εκκινηση ειναι δυσκολη ,αμα δεν εχεις στροφες παει να σβησει και στις χαμηλες παλι κανει σαν vstrom .. το μηχανακι θα εμπαινε για προγραμμα ουτως η αλλως τελος του μηνα ,αλλα γιατι να το κανει ξαφνικα ? και ερωτω τωρα εγω .. ειναι καν θεμα με το προγραμμα ? ή δεν μου τα λενε καλα ? ευχαριστω ολους εκ των προτερων , να ειστε καλα !! | |
|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Προβλημα με προγραμμα(ισως?) GSxr750 k5 Δευ 11 Σεπ 2017, 21:22 | |
| πιο πολυ σε κανενα βουλωμενο μπεκ-φιλτρακι τρομπας μου κανει παρα σε τοσο τραγικο προγραμματισμο | |
|
harisbats Jr.gixxer
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβλημα με προγραμμα(ισως?) GSxr750 k5 Τρι 12 Σεπ 2017, 10:41 | |
| Δεν φραζουν ετσι ευκολα τα μπεκ ... ισως να σου εχει φραξει η ντρομπα βενζίνης η μπορει να εχεις και κανενα βραχυκυκλωμενο μπουζι , βεβαια διαγνωση από το ιντερνετ δεν μπορει να γινει οποτε καλο θα είναι να πας να το δει κανενα συνεργιο | |
|
harisbats Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με προγραμμα(ισως?) GSxr750 k5 Τρι 12 Σεπ 2017, 15:13 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Δεν φραζουν ετσι ευκολα τα μπεκ ... ισως να σου εχει φραξει η ντρομπα βενζίνης η μπορει να εχεις και κανενα βραχυκυκλωμενο μπουζι , βεβαια διαγνωση από το ιντερνετ δεν μπορει να γινει οποτε καλο θα είναι να πας να το δει κανενα συνεργιο
σε ευχαριστω φιλε μου ! καλα σιγουρα θα παει σε συνεργειο ,αλλα πολλες φορες σου λενε το 1 -> 10 , να εχουμε μια γνωση πανω κατω ... | |
|