| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | |
|
+16nasos-v blitz valentinosgsxr JIMK7 gixxermak Zuki 1ndianos stavrosrodo gostrider grivef-k7 Κωσταςηρακλειο nktr T.R.E giorgostam DimSTriple arturo 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 01 Σεπ 2009, 14:07 | |
| Καλησπερα.εχω σκοπο να βαλω προγραμμα σε gsxr 1000 k6.ηθελα να ρωτησω αν ξρετε ποιο ειναι πιο αποτελεσματικο. yoshimura h power commander.αν καποιος γνωριζει σχετικα ας βοηθησει.ευχαριστω | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 01 Σεπ 2009, 14:12 | |
| Aν εννοείς να βάλεις εγκέφαλο ΕΜPro έχει αρκετές δυνατότητες αλλά είναι αρκετά πιο ακριβό. Τη δουλειά σου θα τη κάνεις μια χαρά και με power commander που είναι και αυτό που σου προτείνω.
Αν απο την άλλη αν εννοούσες να ρυθμίσεις το μηχανάκι σου με Yoshi box, πάλι δουλειά γίνεται αρκεί να μην έχεις τίποτε παραπάνω στο μηχανάκι πλήν εξάτμισης και φίλτρου γιατί το yoshi box δεν αρκεί να φέρει το μηχανάκι εκεί που πρέπει, ούτε μπορείς να κάνεις τόσο λεπτές αλλαγές όσο μπορείς με τα πρώτα δύο που σου αναφέρω. | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 01 Σεπ 2009, 14:16 | |
| [quote="DimSTriple"]Aν εννοείς να βάλεις εγκέφαλο ΕΜPro έχει αρκετές δυνατότητες αλλά είναι αρκετά πιο ακριβό. Τη δουλειά σου θα τη κάνεις μια χαρά και με power commander που είναι και αυτό που σου προτείνω.
Αν απο την άλλη αν εννοούσες να ρυθμίσεις το μηχανάκι σου με Yoshi box, πάλι δουλειά γίνεται αρκεί να μην έχεις τίποτε παραπάνω στο μηχανάκι πλήν εξάτμισης και φίλτρου γιατί το yoshi box δεν αρκεί να φέρει το μηχανάκι εκεί που πρέπει, ούτε μπορείς να κάνεις τόσο λεπτές αλλαγές όσο μπορείς με τα πρώτα ευχαριστω εννοουσα yoshi box γιατι ειναι πιο οικονομικο απο το power comm. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 01 Σεπ 2009, 14:19 | |
| Τη δουλειά σου μια χαρά θα τη κάνεις | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σαβ 19 Σεπ 2009, 21:07 | |
| Τι ειναι το yoshi box και ποθ μπορω να το βρω?????? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σαβ 19 Σεπ 2009, 21:37 | |
| - giorgostam έγραψε:
- Τι ειναι το yoshi box και ποθ μπορω να το βρω??????
Το yoshimura box είναι μια συσκευή η οποία έχει την δυνατότητα να επεμβαίνει στον εγκέφαλο της μηχανής και να αλλάζει (χοντρικά) την ρύθμιση του καυσίμου... Δεν το χρειάζεσαι εσύ,εκτός αν έχεις σκοπό να αλλάζεις κάθε μέρα το καύσιμο,το έχουν τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki... :ec3c: | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 20 Σεπ 2009, 10:47 | |
| το Yoshi box ρυθμίζει τις χαμηλές, μεσαίες και ψηλές στροφές του μίγματος καυσίμου. Το καλύτερο γι αυτή την εφαρμογή που έχω κάνει και εγώ, ρυθμίζεις και κάνεις καυσανάλυση και βλέπεις τισ τιμές της καύσης. Εγώ το έκανα σε δυναμόμετρο και η απόδοση βελτώθηκε κατά 1,3 hp και η κατανάλωση +20 περίπου χλμ επιπλέον στην αυτονομία της μηχανής. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 20 Σεπ 2009, 12:52 | |
| πρεπει να αγορασω ολη τιν συσκευη η ειναι μονο μια απλη ρυθμιση στον εγκεφαλο??????και ποσο κοστιζει????? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:01 | |
| - giorgostam έγραψε:
- πρεπει να αγορασω ολη τιν συσκευη η ειναι μονο μια απλη ρυθμιση στον εγκεφαλο??????και ποσο κοστιζει?????
Όχι την συσκευή δεν την αγοράζεις,την έχει το συνεργείο... Εμένα ο εξουσιοδοτημένος μου ζήτησε 30 € για να μου ρυθμίσει το καύσιμο... | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:05 | |
| - T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
- πρεπει να αγορασω ολη τιν συσκευη η ειναι μονο μια απλη ρυθμιση στον εγκεφαλο??????και ποσο κοστιζει?????
Όχι την συσκευή δεν την αγοράζεις,την έχει το συνεργείο... Εμένα ο εξουσιοδοτημένος μου ζήτησε 30 € για να μου ρυθμίσει το καύσιμο... 30 ευρο χορεις καυσαναληση νικο | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:07 | |
| - K61000KANAS έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
Όχι την συσκευή δεν την αγοράζεις,την έχει το συνεργείο... Εμένα ο εξουσιοδοτημένος μου ζήτησε 30 € για να μου ρυθμίσει το καύσιμο... 30 ευρο χορεις καυσαναληση νικο εχει ο εξουσιοδοτιμενος διναμομετρο και καυσαναληση? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 20 Σεπ 2009, 14:16 | |
| - K61000KANAS έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
Όχι την συσκευή δεν την αγοράζεις,την έχει το συνεργείο... Εμένα ο εξουσιοδοτημένος μου ζήτησε 30 € για να μου ρυθμίσει το καύσιμο... 30 ευρο χορεις καυσαναληση νικο Ναι 30 € για να βάλει μια στάνταρ ρύθμιση που του δίνει η Yoshi όταν βάζεις στο Κ7 τελικά + Υ Yoshimura... Το έκανα σε μηχανή φίλου και προς μεγάλη μου έκπληξη το μηχανάκι δουλεύει ρολόι,θέλω να πω στον δρόμο δεν καταλαβαίνεις κομπιάσματα,μπουκώματα και τα σχετικά... :ec3c: Και ναι στα Τρίκαλα ο εξουσιοδοτημένος της Suzuki έχει και δυναμόμετρο και καυσανάλυση και τα πάντα,αλλά αφου δούλεψε έτσι είπαμε να γλυτώσουμε τα περαιτέρω... :ec3c: | |
|
| |
grivef-k7 Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 03 Ιαν 2010, 02:32 | |
| - T.R.E έγραψε:
- K61000KANAS έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
Όχι την συσκευή δεν την αγοράζεις,την έχει το συνεργείο... Εμένα ο εξουσιοδοτημένος μου ζήτησε 30 € για να μου ρυθμίσει το καύσιμο... 30 ευρο χορεις καυσαναληση νικο Ναι 30 € για να βάλει μια στάνταρ ρύθμιση που του δίνει η Yoshi όταν βάζεις στο Κ7 τελικά + Υ Yoshimura... Το έκανα σε μηχανή φίλου και προς μεγάλη μου έκπληξη το μηχανάκι δουλεύει ρολόι,θέλω να πω στον δρόμο δεν καταλαβαίνεις κομπιάσματα,μπουκώματα και τα σχετικά... :ec3c:
Και ναι στα Τρίκαλα ο εξουσιοδοτημένος της Suzuki έχει και δυναμόμετρο και καυσανάλυση και τα πάντα,αλλά αφου δούλεψε έτσι είπαμε να γλυτώσουμε τα περαιτέρω... :ec3c: Νικο θα ηθελα να με βοηθησεις αφου ειμαστε και κοντα οσο αφορα την ρυθμιση για το δικο μου μηχανακι γιατι ολοι εδω στην Λαρισα μου λενε δεν γινετε κατι.Μου λενε για power commader. Εχω φιλτρο BMC και Yoshi R55 λογικα κατι θα γινεται με Yoshi box | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυρ 03 Ιαν 2010, 11:01 | |
| - grivef-k7 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- K61000KANAS έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
Όχι την συσκευή δεν την αγοράζεις,την έχει το συνεργείο... Εμένα ο εξουσιοδοτημένος μου ζήτησε 30 € για να μου ρυθμίσει το καύσιμο... 30 ευρο χορεις καυσαναληση νικο Ναι 30 € για να βάλει μια στάνταρ ρύθμιση που του δίνει η Yoshi όταν βάζεις στο Κ7 τελικά + Υ Yoshimura... Το έκανα σε μηχανή φίλου και προς μεγάλη μου έκπληξη το μηχανάκι δουλεύει ρολόι,θέλω να πω στον δρόμο δεν καταλαβαίνεις κομπιάσματα,μπουκώματα και τα σχετικά... :ec3c:
Και ναι στα Τρίκαλα ο εξουσιοδοτημένος της Suzuki έχει και δυναμόμετρο και καυσανάλυση και τα πάντα,αλλά αφου δούλεψε έτσι είπαμε να γλυτώσουμε τα περαιτέρω... :ec3c: Νικο θα ηθελα να με βοηθησεις αφου ειμαστε και κοντα οσο αφορα την ρυθμιση για το δικο μου μηχανακι γιατι ολοι εδω στην Λαρισα μου λενε δεν γινετε κατι.Μου λενε για power commader. Εχω φιλτρο BMC και Yoshi R55 λογικα κατι θα γινεται με Yoshi box Σου έστειλα π.μ με το τηλέφωνο μου,αν δεν βαριέσε να έρθεις μέχρι Καρδίτσα θα βγάλουμε άκρη... | |
|
| |
grivef-k7 Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευ 04 Ιαν 2010, 22:07 | |
| Ευχαριστω Νικο με την πρωτη ευκερια σε περνω τηλεφωνω να ερθω... | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 05 Ιαν 2010, 01:29 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 05 Ιαν 2010, 10:19 | |
| - gostrider έγραψε:
- arturo έγραψε:
- Καλησπερα.εχω σκοπο να βαλω προγραμμα σε gsxr 1000 k6.ηθελα να ρωτησω αν ξρετε ποιο ειναι πιο αποτελεσματικο. yoshimura h power commander.αν καποιος γνωριζει σχετικα ας βοηθησει.ευχαριστω
επι τι ευκαιρια να ρωτησω τους γνωστες του forum (jimk7) και οποιον αλλο ξερει θελω να βρω προγραμμα που μεσω laptop και καλωδιωσης να επεμβαινω στον εγκεφαλο του κ6 1000 και να μπορω να του περναω τις ρυθμισεις του προγραμματος να δοκιμασω τις ρυθμισεις με καυσαναλυση και να κρατησω αυτη που με βολευει περισσοτερο! μπορω να βρω τετοιο προγραμμα ξερει κανεις??και αν υπαρχει καποιο link απο εξωτερικο να το κατεβασω....... κατ αρχην πρεπει να εχεις μια συσκευη ωστε να logαρεις το AFR σου σε πραγματικο χρονο στον δρομο. κατα δευτερο πρεπει να εχεις κατα σειρα προτεραιοτητας οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα τους: 1)εγκεφαλο empro yoshimura......η' 2)παραλληλο εγκεφαλο οπως πχ.bazzaz,power commander,rapid bike.....η' 3)να επεμβεις στο μαμα εγκεφαλο χονδρικα μεσω του yoshimura box. απο εκει και περα logαρεις,βλεπεις τι χρειαζεται και αναλογα επιλεγεις και τροποποιεις.ετοιμοι χαρτες τοσο για τον em pro, οσο και για τους παραλληλους, κυκλοφορουν στο site καθε εταιριας αλλα δεν θα δουλεψουν καλα. χρειαζεσαι εναν απο ολους σαν χαρτη εκκινησης και επειτα να τελειοποιηθει για το δικο σου moto. φυσικα καθε εταιρια δινει το λογισμικο για την συσκευη της και καλωδιωση για τον υπολογιστη. (το bazzaz και το PC5 εχουν συσκευες και αισθητηρες λ που κανουν καυσαναλυση και διορθωνουν.........σχεδον μονα τους). | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 05 Ιαν 2010, 20:08 | |
| | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρι 05 Ιαν 2010, 21:20 | |
| Για να μη στα γράφω ξανά αν θές δές το παρακάτω λίνκ. Φαντάζομαι αυτό εννοείς. Έτσι έχω φτιάξει το δικό μου και κανα δύο ακόμα, πλέον φτιάχνω έτσι μόνο μπούσα που τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά. Ουσιαστικά μ'αυτό το τρόπο κάνεις το μαμά εγκέφαλο σου... empro. http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=207938Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| |
| |
DimSTriple Full gixxer
| |
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετ 06 Ιαν 2010, 01:59 | |
| | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετ 06 Ιαν 2010, 02:03 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετ 06 Ιαν 2010, 12:25 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Για να μη στα γράφω ξανά αν θές δές το παρακάτω λίνκ. Φαντάζομαι αυτό εννοείς.
Έτσι έχω φτιάξει το δικό μου και κανα δύο ακόμα, πλέον φτιάχνω έτσι μόνο μπούσα που τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά.
Ουσιαστικά μ'αυτό το τρόπο κάνεις το μαμά εγκέφαλο σου... empro.
http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=207938
Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε Δημητρο ο τυπος μιλαει για 1000 κ5 για κ7 ομως υπαρχει κατι αντιστοιχο | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετ 06 Ιαν 2010, 21:47 | |
| | |
|
| |
| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | |
|